Ako nekoga zanima kako ubaciti mp3 muziku u alfu, jer naravno ima problema sa preskakanjem CD playera, evo jednostavnog rješenja bez kupivine novog HU.Treba vam,Blue mini iso prikljuck za CD changer koji na sebi ima adekvatan 3,5mm kabal(na poleđini playera ima taj prikljucak-obično je plave boje-bez stopica i kablova,ja sam naravno improvizirao).

Umetnuo sam obicnu žicu u kućiste prikljućka, malo to sve učvrstio izolir trakom i nema nikakvih problema,ne gubi kontakt i slično, mislim da su naponi i jačina struje minimalni pa nema opasnosti od pregrejavanja.
Kao prvo naravno izvaditi HU, znate već kako.
Zatim treba napraviti premosnicu na poljima 13 i 14, moguće je i ugraditi prekidač ali ja nisam iz prostog razloga jer mi je CD gotovo neupotrebljiv, tako preskače. Ta premosnica omugućava otvaranje CD changer Aux ulaza na koji ćemo kasnije spojiti mp3 player.
Zatim kablove spojiti na odgovarajuće pinove, pin 18, na slici beli kabal je masa, a pinovi 19 i 20,na slici,plavi kablovi su levi i desni stereo.

Malo to provjerite radi li kako treba, naravno odabirom source na HU, trebalo bi se pojaviti CHANGER, mada nas jedan kolega kaze da se njemu to nikako nije htjelo pojaviti tako da ne garantujem,mozda ima odstupanja na pojedinim HU.
Spojite mp3,upalite,ako svira,uživajte!(morate misliti na baterije naravno)ima i drugih rešenja za mp3,izolite jedno jeftino rešenje preskakanja cd-a na našim putevima.