cudan zvuk pistanja - turbina ili nesto drugo?
- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
Re: cudan zvuk pistanja - turbina ili nesto drugo?
To je i Boki prvo pomislio. Zvuk mi dolazi iz pravca ispod haube, tako da ne verujem, ali probacu sledeci put da ugasim audio skroz, ne da stisam nego na off, pa da vidim, nista me ne kosta.
- ilija156
- Garaža: alfa GT
Skines PK kais sa alternatora i ako se zvuk cuje onda nije alternator ili reci maistoru.
- alfa_gt
Ali problem je u tome sto tog zvuka nema, nema, pa se pojavi na 2-3 nedelje. Mogu da skinem sta 'oces sad sa auta, nece se cuti
Sacekacu jos malo, cenim da ipak nije nista ozbiljno, cim je majstor opusten.... Javljam kad razresimo sta je bilo, pa da zatvorimo temu.

- Super_genije
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 jtdm
-----------------------------
ex Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 2003 - Lokacija: Bec Austrija
Nista specijalno ne moze da bude.. Lezaj kao lezaj... kad pocne da se cuje moze da fura jos dok se ne prospe.. da je pred prosipanjem - cula bi
taman tako - sacekaj i ne brigaj.. nije nista ozbiljno u svakom slucaju

taman tako - sacekaj i ne brigaj.. nije nista ozbiljno u svakom slucaju
Assumption is the mother of all fuckups
- alfa_gt
Toliko o mom sluhu - juce dok je Boki vozio cujem ja zvuk sa suvozacevog mesta i uopste nije iz pravca ispod haube. Sa mesta suvozaca je zvucalo mnogo vise odozdo i jos vuklo i desno. Kad ono - zvucnik!
Ladno onaj veliki zvucnik dole na suvozacevim vratima.
Inace, Pedja, pre nekih mesec dana se javio zvuk dok sam bila sama u autu. Stanem ,probam u leru - cuje se. Ugasim skroz muziku, na ono dugme gde se gasi navigacija i ceo display (i zvuk), i culo se i dalje..... Juce cujem taj zvuk iz zvucnika. Ugasimo muziku ponovo - nema zvuka. Upalimo je - i dalje ga nema.....
I sta sad to moze da bude??
alfa_gt napisao:To je i Boki prvo pomislio. Zvuk mi dolazi iz pravca ispod haube, tako da ne verujem, ali probacu sledeci put da ugasim audio skroz, ne da stisam nego na off, pa da vidim, nista me ne kosta.
Toliko o mom sluhu - juce dok je Boki vozio cujem ja zvuk sa suvozacevog mesta i uopste nije iz pravca ispod haube. Sa mesta suvozaca je zvucalo mnogo vise odozdo i jos vuklo i desno. Kad ono - zvucnik!

Inace, Pedja, pre nekih mesec dana se javio zvuk dok sam bila sama u autu. Stanem ,probam u leru - cuje se. Ugasim skroz muziku, na ono dugme gde se gasi navigacija i ceo display (i zvuk), i culo se i dalje..... Juce cujem taj zvuk iz zvucnika. Ugasimo muziku ponovo - nema zvuka. Upalimo je - i dalje ga nema.....
I sta sad to moze da bude??

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pa verovatno je nesto vezano za audio sistem, probija negde...ili neka zona sumraka.
Jedino da s vremena na vreme testiras pa ces videti.

Jedino da s vremena na vreme testiras pa ces videti.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Skinite džekove sa vrata (kad se otvore vrata onaj gumeni bužir) i isprskajte kontakt sprejem, meni je desni isto tako povremeno probijao i krčao čudno pa sam ovako rešio problem.
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Sto ne kazes da imas kontakt sprej, da doniras za zeleznik 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
- Crni
- Drug Član
Limar. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Evo ti vrhunskog limara u Železniku,još on tebi plati na kraju
http://www.ekapija.com/website/sr/compa ... 050310.jpg

http://www.ekapija.com/website/sr/compa ... 050310.jpg
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- Crni
- Drug Član
Idi vidi gde ti je auto 

- alfa_gt
Dragon, Falcon - hvala na odgovorima. Falcon, na koji dzek/gumu mislis? Dihtung guma sto ide oko vrata (kontam da ne mislis na to, jer to nije dzek, ali ne znam na sta mislis kad spominjes gumu i vrata)? Ili nesto u zvucniku? Ako je ovo prvo, malo mi je cudno kako to moze da resi pistanje iz zvucnika....
Verujem da imas na umu nesto sasvim drugo, pa samo da razjasnis plavusi
@ostali - kakvi ste vi sprdatori

@ostali - kakvi ste vi sprdatori

- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Kada otvoriš vrata pogledaj tamo gde su šarke, videćeš gumeno crevo u kom su žice za muziku prozor cb..
Ne možeš da omašiš.
Ne možeš da omašiš.
- alfa_gt
Aaaa, videla sam to crevo i bas sam se pitala cemu sluzi
I sta da radim sa tim crevom? Unutra su te zice, pa samo njih da poprskam (jel bitno koje zice prskam?), ili treba jos nesto da radim - prespajam (ne daj Boze
), budzim....?
Hvala puno!

Hvala puno!

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ostavi malu kod doktora a ti kući da kuvaš ručak, za drugo nisi 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- alfa_gt
Jednom sam usla u kuhinju i umalo slomila stopalo, bolje da ne kuvam rucak da se neko ne otruje
Nego, mani se shege i objasni mi sta sa tim zicama da radim i kako uopste da otvorim to crevo (ima neka siva plastikica na vrhu creva - jel mu to kao neki poklopac? da to skidam?)

Nego, mani se shege i objasni mi sta sa tim zicama da radim i kako uopste da otvorim to crevo (ima neka siva plastikica na vrhu creva - jel mu to kao neki poklopac? da to skidam?)
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Dodji na Košutnjak, kažu da se tamo se muva neki majstor za alfe. Ja ručak znam da kuvam ali slabo te žice znam da spajam 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- alfa_gt
Idi presvuci dete bre
erdeljan napisao:slabo te žice znam da spajam
Spamujes, k'o po obicaju

- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Ta siva plastikica ti je osigurač konektora, osigurač podigneš malo na gore i oslobodiš konektor koji izvučeš i otkačiš od vrata. Taj konektor isprskaš, sačekaš malo i vratiš nazad.alfa_gt napisao: Nego, mani se shege i objasni mi sta sa tim zicama da radim i kako uopste da otvorim to crevo (ima neka siva plastikica na vrhu creva - jel mu to kao neki poklopac? da to skidam?)
- alfa_gt