Listajuci tako oglase na Kupujem Prodajem, par puta sam naisao na neke rig mining masine
  Listajuci tako oglase na Kupujem Prodajem, par puta sam naisao na neke rig mining masine  Moze li neko detaljno da mi objasni o cemu se radi? Znam da se koriste za "kopanje" nekih E valute, kao sto su bitcoin ili litecoin. E sad, kako to da od nicega ti kompjuteri stvore nesto, odnosno da od nicega stvore novac
 Moze li neko detaljno da mi objasni o cemu se radi? Znam da se koriste za "kopanje" nekih E valute, kao sto su bitcoin ili litecoin. E sad, kako to da od nicega ti kompjuteri stvore nesto, odnosno da od nicega stvore novac   Oni kao nesto kopaju i donose zaradu ... to je kao da pravis pare od vazduha
 Oni kao nesto kopaju i donose zaradu ... to je kao da pravis pare od vazduha   Nemojte mi postovati linkove ka sajtovima koji to objasnjavaju, jer ih nista ne kapiram. Bilo bi super ako bi neko od vas mogao to na nasem, domacem, jeziku da mi objasni, jer sam potpuni laik sto se toga tice
  Nemojte mi postovati linkove ka sajtovima koji to objasnjavaju, jer ih nista ne kapiram. Bilo bi super ako bi neko od vas mogao to na nasem, domacem, jeziku da mi objasni, jer sam potpuni laik sto se toga tice