Alfa ili ne........bilo je povuci potegni kad sam se vraćao malopre sa posla!Priča mi danas koleginica da joj je muža u toku vožnje vetar prevrnuo na stranu
Kazem vam, opasno je izuzetno, nije za igranje. Reci mi kakvo je stanje na izlazu iz Starceva prema Omoljici i tu kod tebe na izlazsku iz Brestovca, jel idu vozila?
Deo izmedju Omoljice i Brestovca je čist,nema smetova ali burazeru vetar duva kao da je sudnji dan!Izmedju omoljice i starčeva kod Nadela ima visokih smetova koji koliko toliko štite od vetra ali zato ima leda i snega na putu!Deo prema skorenovcu zaboravi.......jos ako padne kiša noćas biće izuzetno extremno opasno!
Drugar sa posla jutros nije dosao na šljaku iz Kačareva jer nije mogao da prodje.
Ovaj moj deo od BB-a do Pančeva uz opreznu voznju moze da prodje......ali opreznu
Da to znam, vratio sam se toliko koliko normalno odatle. Moram do Skorenovca u ponedeljak, verovatno cu iz Kovina, ako prethodno odem za Kacarevo, Banatsko Novo Selo, Vladimirovac, Banatski Karlovac, Alibunar, Velika Greda, Vrsac, Bela Crkva, Kusic, Gaj, Skorenovac
Kaligula napisao:Alfa ili ne........bilo je povuci potegni kad sam se vraćao malopre sa posla!Priča mi danas koleginica da joj je muža u toku vožnje vetar prevrnuo na stranu
Nelle, Nelle, zasto nisi pokusao i ti da glumis vetar sa koleginicom.
tesko da je ovo sve od zime, bice nje jos
prilicno sam siguran
nego pricam sa mojima ovih dana
davno nije bilo ovakve kosave, pride i jos prilican minus
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Evo ja sad ustao a kod mene košava odavno nije tako duvala i kao šlag na tortu noćas pala kiša koja se ledila pa je sve preliveno ledom kao one šećerne jabuke po vašarima...