Ponovo imamo Šumaherizaciju u Formuli 1. Bez sumnje talentovan Nemac u najboljem (ili najprljavijem) automobilu čini ostatak sezone dosadnim. Ferrari, kao da je otpisao ovu sezonu. Alonso je proširivao putanju u krivinama, mučio se i u kombinaciji sa pogrešnim timskim odlukama nije ni moglo bolje.
Veliko poštovanje za Kimija. Njegov prelazak u Ferrari i nova pravila u Formuli 1 nagoveštavaju da bi novi dvojac mogao da prekine ovu dominaciju koju imamo sada. Naravno, ako ne sagore u međusobnim obračunima...
Ja nešto mislim da će Alonso posle sezone 2014 da završi u McLaren-u koji su otvoreno zainteresovani za njega čak su rekli da su spremni otkupiti Alonsov ugovor a da bi još verovatnoća bila još veća i Honda koja se vraća u F1 u McLaren 2015-e nekrije da je zainteresovana za Alonsa.A i realno kada pogledamo teško da će Alonso izdržati pored Kimija kome niko ništa nemože narediti a alonso je navikao da bude broj jedan u timu.Možemo se prisetiti kako je završila sezona u kojoj je Alonso vozio u istom timu sa Hamiltonom.
Završila se još jedna neinteresantna sezona u F1. Trke se voze za pobedu i, bez obzira na borbe za niže pozicije, postaju dosadne kada nema borbe za prvo mesto. Ostaje da se nadamo da će sezona 2014. doneti bar malo neizvesnosti.
Očajna sezona F1
Prvi put u životu sam svesno eskivirao nekoliko poslednjih trka jer zaista nisam imao snage da traćim vreme na taj način.
Nisu krivi Red Bull i Vettel što je tako kako jeste, njima je svakako lepo, ali oni koji su na čelu F1 treba da dobro porazmisle o budućnosti ovog sporta, draži i takmičarskoj neizvesnosti, a poslednično i interesovanju javnosti za njega.
Nije moje da razmišljam i pričam šta i kako treba menjati, ima onih koji se u to mnogo bolje razumeju i veoma su dobro plaćeni pride, ali nešto nisam baš veliki optimista ni za narednu sezonu iako se dosta toga menja i kreće praktično od nule...
Ma to su kreteni.
Mrtva FIA treba da napravi univerzalno zadnje krilo koje nece moci da pravi tolike turbulencije i onemogucava vozace da prate i preticu bolid ispred sebe,pa ces da vidis onda preticanja,a ovako je sve sviranje qrcu.
Newey ce i iduce godine da im se na.... keve,pa ce mo da cekamo 2020-u i povratak 3.5 v12 masina...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Schumi, to bi bilo jedno od mogućih rešenja, najavljeno je inače smanjenje dimenzija prednjeg krila i navodno mnogo veći uticaj mehaničkog u odnosu na aerodinamički grip, ali sve je to meni nekako površno i genije Newey ima rešenje za svaku zagonetku.
O downsizingu i ekologiji u tako minornom po uticaju na prirodu takmičenju u poređenju sa silnim fabrikama i elektranama ne bih ni počinjao. Licemerje.
Možda je zapravo rešenje da se daju subvencije Red Bullu da sami proizvode bolide za sve takmičare, pa da gledamo ravnopravne trke koje će se rešavati isključivo vozačkim umećem!? Ili da se Red Bullu, odnosno Newey-ju zabrani pristup F1
A nije njima problem prednje vec zadnje krilo koje stvara takvu turbulenciju da bolidi u krivinama jednostavno ne smiju da se primaknu jedni drugima zbog gubljenja aerodinamickog gripa,a sto se Newey-a tice,stavice njemu Rorry soli na rep kao i toliko puta do sad...
Kad smo kod Newey-a,izjavio je da je i dizajnerima jednaka zelja da rade za Ferrari kao i vozacima i da je njega sprijecilo da umjesto u RB predje u Ferrari samo to sto nije mogao sa djecom da se seli u Italiju...
Maaaaaajku mu #!@$^&
Rezultat toga je da sampionatom F1 vlada neko ko je tu dosao samo da izreklamira pice i nestane...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".