Ne smem ni da zamislim kako je kod mene izgledaslo kad se budzilo
Lakse ti je da pozoves Eleza bravarska radionica na bulevaru kod depoa,imaju ovlascenje od MUPA da otvaraju brave i sefove kase i tako te stvari....sale_75 napisao:Da li neko moze da mi pomogne da pronadjem sliku kako izgledaju vrata iznutra od Lancije Delte 2008 - .
Zakljucao se auto i ostao je kljuc unutra pa me konkretno zanima kojom putanjom ide sajla.
Hvala unapred!
Mozda pomogne.sale_75 napisao:Da li neko moze da mi pomogne da pronadjem sliku kako izgledaju vrata iznutra od Lancije Delte 2008 - .
Zakljucao se auto i ostao je kljuc unutra pa me konkretno zanima kojom putanjom ide sajla.
Hvala unapred!
Pa ne moze se jednom automobilu sa sportskim pretenzijama kvalitet meriti po tome kako mu trapovi podnose konstantnu voznju po kraterima. Treba covek da zna za koju namenu kupuje auto. Ja sam vise mislio na nenadane kvarove usled loseg kvaliteta, a ne na kvarove koje je vlasnik prouzrokovao "nepravilnim koriscenjem".CoyoteKG napisao:Ujak mi svakodnevno ide u neko selo gde ja jedva prolazim sa Alfom.
On sa Meganom karavanom po tom uzasnom putu bez neke paznje prema autu, natovarenog cesto sa gomilom dzakova koncentrata i gluposti svakodnevno prolazi istim putem. Tom autu se do sad nista nije desilo za ovih 5-6 godina koliko ga ima.
A mene prilicno zaebavaju trapovi koje cuvam maksimalno...
Pretpostavljam da on samo ima srece
Al opet... ne bih se menjao sa njim nikad
edin napisao:ej, pa za i njega i nije alfa, tako da nemoj da se sekiras
Meni je bitno da ti voziš crvenu Alfu, a za boju kluba možeš i da pogrešišDragon napisao:Sloga iz Frankfurta! Pa lepo im pise JAKO.![]()
Crno-beli dres je bolji.
elas napisao:Sama alfa nije ni konstruisana da u nju tovaris nista osim putnih torbi,premijum brend a ne molerski auto.Za te stvari se koriste drugi karavani i vanovi.
O trapvima na alfi vise ne polemisem sa drugima,dovoljno sam dokazao samaom sebi da posle predjenih 23000 km za par meseci nista se nije desilo ni pomerilo,toliko o losem trapu