Sve o svemu
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Bio sam kod elektricara da mi spoji sedista tj. airbagove i tu jedan Golf sto je goreo. I sad mu menja kompletnu instalaciju. Ne znam da li ovo ljudsko bice moze ponovo da sastavi.

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Da li neko moze da mi pomogne da pronadjem sliku kako izgledaju vrata iznutra od Lancije Delte 2008 - .
Zakljucao se auto i ostao je kljuc unutra pa me konkretno zanima kojom putanjom ide sajla.
Hvala unapred!
Zakljucao se auto i ostao je kljuc unutra pa me konkretno zanima kojom putanjom ide sajla.
Hvala unapred!
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ne smem ni da zamislim kako je kod mene izgledaslo kad se budzilo
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Lakse ti je da pozoves Eleza bravarska radionica na bulevaru kod depoa,imaju ovlascenje od MUPA da otvaraju brave i sefove kase i tako te stvari....sale_75 napisao:Da li neko moze da mi pomogne da pronadjem sliku kako izgledaju vrata iznutra od Lancije Delte 2008 - .
Hvala unapred!

- Alex V6
- Garaža: V6 inside

Re: Sve o svemu
Mozda pomogne.sale_75 napisao:Da li neko moze da mi pomogne da pronadjem sliku kako izgledaju vrata iznutra od Lancije Delte 2008 - .
Hvala unapred!

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Veceras pricao sa likom koji hoce da kupi Pezoa 407 za nekih 7500-8000eur, ja mu kazem sto ne uzme 159 za te pare, em lepsi, em kvalitetniji? Kad on: "ma kakva 159,to se kvari svaki dan, imam dovoljno problema u zivotu ne treba mi jos i Alfa..."

- edin
- Saradnik Uprave

ej, pa za i njega i nije alfa, tako da nemoj da se sekiras 
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Reci mu da kupi 406, to je bolji auto od 407.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
-
KaligulaKa
- Drug Član

Opšte je poznata stvar da je Pančevcima izgorela gasna faza u glavi još pre 30 godina.
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Najjaci su ti sto im Alfa nije dovoljno kvalitetna i mnogo se kvari, pa onda odu i kupe 407, C5 ili Lagunu :-)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Ujak mi svakodnevno ide u neko selo gde ja jedva prolazim sa Alfom.
On sa Meganom karavanom po tom uzasnom putu bez neke paznje prema autu, natovarenog cesto sa gomilom dzakova koncentrata i gluposti svakodnevno prolazi istim putem. Tom autu se do sad nista nije desilo za ovih 5-6 godina koliko ga ima.
A mene prilicno zaebavaju trapovi koje cuvam maksimalno...
Pretpostavljam da on samo ima srece
Al opet... ne bih se menjao sa njim nikad
On sa Meganom karavanom po tom uzasnom putu bez neke paznje prema autu, natovarenog cesto sa gomilom dzakova koncentrata i gluposti svakodnevno prolazi istim putem. Tom autu se do sad nista nije desilo za ovih 5-6 godina koliko ga ima.
- edin
- Saradnik Uprave

Renaulti i francuzi generalno su poceli da preuzimaju primat nemcima, po ruralnim podrucijima srbije bas iz razloga sto su neopisivo udobniji od njih 
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sloga iz Frankfurta! Pa lepo im pise JAKO.
Crno-beli dres je bolji.
Crno-beli dres je bolji.
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Re: Re: Sve o svemu
Pa ne moze se jednom automobilu sa sportskim pretenzijama kvalitet meriti po tome kako mu trapovi podnose konstantnu voznju po kraterima. Treba covek da zna za koju namenu kupuje auto. Ja sam vise mislio na nenadane kvarove usled loseg kvaliteta, a ne na kvarove koje je vlasnik prouzrokovao "nepravilnim koriscenjem".CoyoteKG napisao:Ujak mi svakodnevno ide u neko selo gde ja jedva prolazim sa Alfom.
- Nigy
- Garaža: .
Za njive je Lada Njiva, pa i ako prlupa trap, zamena je u rangu bioskopske karte sa kokicama 
- AckeB
- Drug Član

- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Upravo postadoh navijač Eintracht-a Frankfurt
edin napisao:ej, pa za i njega i nije alfa, tako da nemoj da se sekiras
Upravo postadoh navijač Eintracht-a Frankfurt
Meni je bitno da ti voziš crvenu Alfu, a za boju kluba možeš i da pogrešišDragon napisao:Sloga iz Frankfurta! Pa lepo im pise JAKO.![]()
Crno-beli dres je bolji.
Un amore, una vita - Alfa Romeo
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Sama alfa nije ni konstruisana da u nju tovaris nista osim putnih torbi,premijum brend a ne molerski auto.Za te stvari se koriste drugi karavani i vanovi.
O trapvima na alfi vise ne polemisem sa drugima,dovoljno sam dokazao samaom sebi da posle predjenih 23000 km za par meseci nista se nije desilo ni pomerilo,toliko o losem trapu
O trapvima na alfi vise ne polemisem sa drugima,dovoljno sam dokazao samaom sebi da posle predjenih 23000 km za par meseci nista se nije desilo ni pomerilo,toliko o losem trapu

- Pittatore
- Drug Član

- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
- Veloce
- Saradnik Uprave

- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- edin
- Saradnik Uprave

Nova Lancia Stratos...
Posle duze vremena auto koji mi se zaista svidja
Posle duze vremena auto koji mi se zaista svidja
- AlfaCuore
- Garaža: Alfa 156 2.5 V6
Pa baš taj Alfin "zloglasni" trap,sa duplim viljuškama stvara osećaj sigurnog ležanja u krivini....davno sam naučio da auto nije tovarni magarac,naročito Alfa,a što se francuza tiče,evo peglam Lagunu 1.9dci dok ne ulovim neku dobru GTV,i.....ebo me bog i kad je uzeh
elas napisao:Sama alfa nije ni konstruisana da u nju tovaris nista osim putnih torbi,premijum brend a ne molerski auto.Za te stvari se koriste drugi karavani i vanovi.
Pa baš taj Alfin "zloglasni" trap,sa duplim viljuškama stvara osećaj sigurnog ležanja u krivini....davno sam naučio da auto nije tovarni magarac,naročito Alfa,a što se francuza tiče,evo peglam Lagunu 1.9dci dok ne ulovim neku dobru GTV,i.....ebo me bog i kad je uzeh
...dupla puna zbog tebe glava luda,kroz pola grada na crveno prolazim...