trba li da ih nosis dok vozis i kako tumace curenje kondenza klime ili je i
hladjenje zabranjeno...

znaci bas je bilo guzve, svih 9 autaDanilo napisao:
Ukupno je bilo 9 automobila: 7 ujutro i 2 poslepodne.
Tamo su nam dozvolili da on vozi moj auto „na njihovu odgovornost“, i bili su ubeđeni da će moći da pomeri svoju vožnju za sledeći termin, ali kada su se čuli sa vlasnikom, on im je rekao da ne može: „to je kao kada zakasnite na avion“. Nismo hteli onim ljudima tamo da objašnjavamo šta se dešava kada zakasnite na avion (dovoljno je da kažete da ste bili sprečeni iz razloga više sile, i prebace vas na sledeći let), pošto su oni samo preneli glupost koju im je rekao vlasnik.
U svakom slučaju, ako neko nije spreman da baci 50€ (ako ne može da ide), ne preporučujem da se prijavljuje.
Pošto vidim da neće mnogo njih završiti u mom virusu, da ukratko prenesem i ovde: krugove sam spustio ispod 1:50 (mereno na gopro-u sa 100fps, pa je valjda preciznost merenja 0,02s +- koliko sam omašio neki reper sa snimka: jedan krug 1:49,4 i jedan 1:49,6), al' mislim da bi moglo i do 1:45 sa autom kakav je sada (SportMaxx TT gume, Eibach Prostreet-S i sedox-performance mapa urađena kod Raleta) i sa mojim umećem (ali malo hrabrije — uostalom, prve krugove sam vozio sa 2:01, pa 1:58, pa sve brže i brže). Na gumama mi je ostalo oko 3mm šare napred a 4mm nazad — kočnice su preživelekilson napisao:Auh, bas si je dugo przio!Nisi imao nikakvu aplikaciju da ti belezi/meri krugove? Ja sam oba puta koristio race chrono i pokazao se kao ok spravica... Jbg, meni je auto i dalje u radovima tako da ocekujem neku voznju tek od jeseni. Koje si vreme imao orijentaciono..?
Da su kupili i uložili pare u to, brinulo bi ih da li staza zaradjuje svaki dan ili ne a ovako ih boli uvo.mali radojica napisao:ne razumem logiku, zarada je zarada. ako staza zvrji prazna tek onda nema para. kad bi to bilo malo pristupačnije ne bi mogli da se odbrane od motocikala, a verovatno i od automobila. izbace kalendar, kad su otvoreni dani i termini brifinga i vozi miško...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”