NAVAK Track Day 30.06.2013.
- Danilo
- Garaža: 159 2.2JTS '08
Ja planiram da idem na sledeći Track Day da prvi put izvedem kola na stazu:
http://www.navak.rs/track-day/sledeci-track-day.html
Da li je još neko zainteresovan da ide? Povoljnija cena za grupne posete je tek ako je više od 30 vozača, a sumnjam da toliko može da nas se skupi.
http://www.navak.rs/track-day/sledeci-track-day.html
Da li je još neko zainteresovan da ide? Povoljnija cena za grupne posete je tek ako je više od 30 vozača, a sumnjam da toliko može da nas se skupi.
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
- sibin
- Garaža: 5,4L
ja bih rado, ali taj posao vikendom ubija. evo snimci sa proslog isao drugar sa svojom trkalicom pa sam mu montirao kamericu.
[youtube]StJRACH5ibY[/youtube]
[youtube]o1iQiqU23FM[/youtube]
[youtube]StJRACH5ibY[/youtube]
[youtube]o1iQiqU23FM[/youtube]
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
cim bude neki info,javite, ako budu termini po pola sata, docicu i ja
ionako mi je zelja da malo teram na benzinu 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
ali cemo.lako da ih prepoznamo, poznati su
Re: NAVAK Track Day 30.06.2013.
neki i ne voze Alfe, nego neke druge markeEnricoAdams napisao:Ja cu ici 90% pa se prepoznamo po Alfama tamo

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Re: NAVAK Track Day 30.06.2013.

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sibin
- Garaža: 5,4L
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
ki
- Drug Član
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ja sam ZA, aj da pravimo spisak lagano...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Danilo
Ja sam se prijavio, ali dobio sam potvrdu o terminu od 3 sata. Pitao sam za precizniji termin, pa ću videti kakav će odgovor stići (za ove što su se žalili da ne bi da džedže tamo 3 sata: ne bih ni ja
).

- edin
- Saradnik Uprave
Komsija trebao si da secekas mogli smo da probamo da se svi grupno prijavimo, mozda bi mogli kao klub da izbunarimo neki popust 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
-
ki
- Drug Član
Nema sanse da se mozemo skupiti za popust. A to tri sata je varijanta da mozes voziti i izlaziti koliko zelis u tom vremenskom periodu, jedino sto moras ispostovati je da budes tamo na brifingu pre same voznje. Kad krene voznja, mozes izaci i posle jednog kruga...
- Danilo
„Grupna cena“ im ima smisla tek preko 30 vozača — apsolutno ne verujem da će nas biti toliko.
- nidza
- Garaža: ex 159
-
ki
- Drug Član
- nidza
- Garaža: ex 159
Sve ukupno?
Ja sam bio ubeđen da će gomila trkača da se pojavi da trenira malo. Skupa rabota izgleda.
Tapatalk HD
Ja sam bio ubeđen da će gomila trkača da se pojavi da trenira malo. Skupa rabota izgleda.
Tapatalk HD
- edin
- Saradnik Uprave
Aj da iskuliramo jos koji track day pa se cika mirko i opameti malo...
- OMP
- Garaža: GP TJet
kako cujem narod je ogorcen na stroga pravila od kojih su neka jako glupa kao i uopsteno na sistem funkcionisanja cele price, interesovanje opada a mislim da tako i treba sto edin kaze mozda se opamete po pitanju nekih stvari kad vide da je sve manje ljudi
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
-
ki
- Drug Član
- OMP
ma boli njih za to ionako ne zive od toga, uzimaju oni debele pare na drugu stranu kad je u pitanju ta staza i ceo kompleks a kako cujem jos ce da se gradi, track day im dodje cisto onako da se popuni vreme
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Tako je, ovo dođe više kao sporedna zezancija za njih, i više njihova staza treba ljudima, nego što td fanovi trebaju Alviroviću. Tako stoje stvari sada, možda se promene u budućnosti.
Inače, generalno govoreći, treba naš narod za ovakve stvari držati strogo i u disciplini, čak i malo preko mere. Inače, ne bi se znalo ko pije ko plaća...
Inače, generalno govoreći, treba naš narod za ovakve stvari držati strogo i u disciplini, čak i malo preko mere. Inače, ne bi se znalo ko pije ko plaća...
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
i to je tacno, prijatelj cesto posecuje track day-eve na piiiip, Hungaroringu i Brnu, kako motorom tako i automobilom i disciplina je svuda na maksimalnom nivou, kao da se organizuje zvanicna trka, e sad ovi na navaku malo i preteruju sa nekim glupostima ali dobro njihovo je pa im se moze.starac vujadin napisao: Inače, ne bi se znalo ko pije ko plaća...
- delic
- Garaža: 156 SS
- Nigy
- Garaža: .
U prvom postu postoji link ka njihovom sajtu gde je sve objasnjeno, samo treba malo citati. 

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”