nakon dva meseca uzivanja i mirne voznje desio mi se opet problem
Vracao sam se sa puta, stigao kuci i parikirao auto u dvoriste. Posle 15 min drugar me zvao da odem do njega i ja u auto i da upalim, motor se zatrese, cuje se nesto kao neka blokada, ja brzo iskljucim, otvorim haubu i sve u redu(kao da mi kais pukao-pomislih). Okrenem ponovo kljuc i sve u redu! To bilo pre 3 dana.
Nocas, pre 30 min dao sam devojci auto malo da vozi i ugasi joj se 2 puta(pri stajanju nije stisnula kvacilo..) i posle toga ja preuzmem posto joj se 2 puta za redom to desilo i da upalim opet isti taj zvuk i auto se ugasi. Ja opet kontakt da upalim opet isto! Sacekao par minuta, upalim, malo se zatrese ali se upalio. Krenuo kuci, vozim sve normalno, zvuk, vuce lepo i stignem kuci, ugasim alficu moju i da probam opet da je upalim opet isto. Cak sada nije mogla ni da upali, odmah se ugasi i posle 3 pokusaja upali normalno?
Po mom misljenju kao da ne stize gorivo na vreme? Citam slicne teme, spominju se nosaci, kvacilo, plivajuci...ali ne bih rekao da je to i u ovom slucaju samnom posto se desilo nakon naglog gasenja?? Inace, alfica nikada nije trzala, nista, nista//
Da le je imao neko slicnog iskustva, ili predlog sta da proverim, pogledam? Mozda..problem sa pumpom, diznama-ocistiti ih, ili sta vec treba da uradim??? Probacu sutra ujutru pa da vidim hoce li biti istih simptoma?? Uhhh, vec sam se zabrinuo, ako zaspim nocas bice lepo