Imam neku malu odbojnost prema Samsung-u, dok u isto vreme nemam ni favorita, ali u mojoj okolini ko god nema pojma šta će i tehnički je potpuno nepismen, taj kupuje Samsung, ima li još neko taj osećaj...

Naravno da tripuješ. Takva je tržišna preraspodela sada + u Srbiji fenomen statusnog simbola... Isto tako u Srbiji ko god ne zna šta će sa parama obavezno ali obavezno kupuje iphone. Btw, ti modeli imaju najveći broj nekativnih apn-ova tj. služe kao ukrasi na stolu po splavovima itd...alfaholic napisao:Ne znam tripujem li ja ili postoji jedna kritična masa ljudi koji slepo kupuju i glorifikuju Samsung, a o uređajima ustvari nemaju pojma...![]()
Imam neku malu odbojnost prema Samsung-u, dok u isto vreme nemam ni favorita, ali u mojoj okolini ko god nema pojma šta će i tehnički je potpuno nepismen, taj kupuje Samsung, ima li još neko taj osećaj...
Nelle ti si naš sa kojim god telefonomnelle napisao:Šta je sad ovo?Glup sam nedeljom do zla boga.......znači mi koji imamo Samsung smo gluperde i nepismeniajmo malo ručna,ovde bre sve neki revolucionari,članovi Mense i dokazani stručnjaci koji su pomuzli svu pamet ovog sveta!
Nikad nisam bio toliko uvredjen keve mi Olge........sam sebe banujem na 7 dana!!!
E da nije buđavo ovo što si napisao bilo bi smešno.nelle napisao:Šta je sad ovo?Glup sam nedeljom do zla boga.......znači mi koji imamo Samsung smo gluperde i nepismeniajmo malo ručna,ovde bre sve neki revolucionari,članovi Mense i dokazani stručnjaci koji su pomuzli svu pamet ovog sveta!
Nikad nisam bio toliko uvredjen keve mi Olge........sam sebe banujem na 7 dana!!!