ima i tu istine

Danas je nasuto 5l Selenie WR 5 40 Hvala na savjetualfaholic napisao:Stvarno piše tako, ali koliko znam 20k ne ide u jtd nikako, neka me neko ispravi ako grešim.
Za tvoj motor po knjizi ide Selenia WR 5W40.
http://tbl.onion.it/iframe_main_catalog ... ategoria=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Pre ce biti da je taj Gold napravio cirkus, a na Q8 se slomilo.alexa napisao:I kod mene kad sam kupio u 2.0 bio gold i bilo sve super dok nisam sipao q8 f1 e onda otvaranje motora,dosta toga radjeno i sad agip i-sint 10-40 nivo stoji kako stoji,glava ne boli..
Da, bas to...zato je i fabrika promenila preporuku sa 20K u Racing jer ono bolje podnosi visoke temperature. Ja se nosim mislju da izbacim te katalizatore. Cuo sam da je najbolje uzeti komplet euro 2 izduvnu granu sa neke 145, 146, pa onda da resavam greske lambda sondi.dusanGT napisao:To je tačno, a posebno kad su malo prohodni (ne baš zapušeni, ali skoro). Inače, izgleda da je jedina funkcija prednjeg katalizatora da zagreje izduvne gasove u cilju što ranijeg aktiviranja "glavnog" katalizatora.
ja imam jts-a,ali nemam ovakva obavestenja.Inace koristim iskljucivo Selenia Racing ulje koje moj motor jako slabo trosi.Veloce napisao:Sad ne znam da li pise samo meni ili ? Kako je kod kolega koje imaju jts-a ?
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”