Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Nisam primetio da sam napisao da sam bio najbrzinenadapple napisao:jovangt napisao:nenadapple napisao:Opersk pevacica u birtiji koju su mnogi frankeštajni tamo t......al. Knauf je za mladju populaciju, nije za sminkere, ako hoce neko da vidi gde mu je alfica moze veceras u 21h, lakijeva 75tica se lepo pokazala
Sent from my iPad using Tapatalk
@ S. Vujadin komparacija ti ne pije vodu, ali imas pravo na svoje misljenje.Cinjenica je da je prethodni vlasnik izuzetno cuvao pa je slomio kvacilo, ja je kidam kao da mi je neko poklonio i nije joj nista.
Nenade ,sine, objasni mi molim te ovo za frankenstajna i pevacicu? Nije mi jasno sta se to desavalo sa njima u birtiji?
Ja koliko znam, na knaufu je jedino GTA osvetlao obraz alfistima, bez poraza je vec godinu dana i ako to nije imperativ vec samo trkanje.
Sto se tice Kadeta 3.0 , bio je u vlasnistvu mog druga, bio je brzi od GTA bez nitra a sa nitrom je mnogo ozbiljnije automobile oduvao.
Oni su alfu nazvali operska pevacica a ja kadeta frankestajn. Dibro si prolazio ali to najbrzi cele godine mislim da ne pije vodu. Znamo i ti i ja da je crna impreza najvise dobijala, a znamo da bi i tebe dobila. Ja sam tebe vise puta ovde i predstavio kao nekog ko osvetlava obraz alfistima, ali ovde su vecinom stariji ljudi koji to nebi izdrzali pa se trkaju verbalno. Svrati veceras do intera
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk