Alfa Romeo 156, Knauf & co
- nenadapple
- Garaža: alfa romeo 156sw 2.4 20v +novaspeed chip
Pa da je neko od kolega sa foruma dolazio na knauf mogao je cesto da je vidja u akciji...
Sent from my iPad using Tapatalk
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Mesto gde se trkaju na pravcu, u Zemunu, na novosadskom putu, kod Knauf pogona...imaš klipove na youtube.
Žali Bože GTA tamo, kao operska pevačica u birtiji...
Žali Bože GTA tamo, kao operska pevačica u birtiji...
Acqua-Olio-Benzina
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
^^^ Hvala. A i hvala bogu sto ne idem tamo. Nije Alfa za to, posebno ne GTA.
- nenadapple
Opersk pevacica u birtiji koju su mnogi frankeštajni tamo t......al. Knauf je za mladju populaciju, nije za sminkere, ako hoce neko da vidi gde mu je alfica moze veceras u 21h, lakijeva 75tica se lepo pokazala
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
Ima jedna domaca GTA na forumu, ne znam da li je to ta. Ima klipova na Youtube.
[youtube]yHKnChwFV5k[/youtube]
[youtube]3nzoAUAXB40[/youtube]
Ima i klip sa knaufa.
[youtube]lQF1gMPKky8[/youtube]
Ima i klip sa knaufa.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
To je ova? http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?t=52740
EDIT: Jeste,sad vidim,to je ona,kolega jovangt...
A nije GTA za Knauf,Kadet 3.0 MV6 sa nitrom protiv GTA , Kadet bio bolji... jeste dosta lakši i jači ...
EDIT: Jeste,sad vidim,to je ona,kolega jovangt...
A nije GTA za Knauf,Kadet 3.0 MV6 sa nitrom protiv GTA , Kadet bio bolji... jeste dosta lakši i jači ...
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Postovanje za posedovanje GTA, ali ovo na prvom snimku se nikako ne radi.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Lozickovic
- Drug Član
- Garaža: Curr. Alfa Romeo Spider 916
ex. Alfa Romeo 159
ex. Alfa Romeo MiTo
ex. Alfa Romeo 147
ex. Alfa Romeo 166
ex. Alfa Romeo GTV
ex. Alfa Romeo 155 Silverstone - Lokacija: Zaječar
Bilo je neverovatno iskustvo, svi ljudi beze opsta panika ko da je ne znam sta.
Ja bio sedeo i nista... Milicajci otisli kad se sve smirilo.
Najjaci su oni koji beze, a cekaju na semaforu.
Re: Alfa Romeo 156 [slike sa neta]
Za poslednji klip, mogu da kazem da sam bio tu.alex v6 napisao:Ima jedna domaca GTA na forumu, ne znam da li je to ta. Ima klipova na Youtube.
Ima i klip sa knaufa.
Bilo je neverovatno iskustvo, svi ljudi beze opsta panika ko da je ne znam sta.
Ja bio sedeo i nista... Milicajci otisli kad se sve smirilo.
Najjaci su oni koji beze, a cekaju na semaforu.
WUUUuTUTUTUUUTUUUUU PAF kleKleKlekLekLe
- jovangt
- Garaža: Alfa Romeo 156 GTA
BMW E36 318i
BMW E39 530D
VW Multivan T5 2.5 TDI - Lokacija: Zemun
@ S. Vujadin komparacija ti ne pije vodu, ali imas pravo na svoje misljenje.Cinjenica je da je prethodni vlasnik izuzetno cuvao pa je slomio kvacilo, ja je kidam kao da mi je neko poklonio i nije joj nista.
Nenade ,sine, objasni mi molim te ovo za frankenstajna i pevacicu? Nije mi jasno sta se to desavalo sa njima u birtiji?
Ja koliko znam, na knaufu je jedino GTA osvetlao obraz alfistima, bez poraza je vec godinu dana i ako to nije imperativ vec samo trkanje.
Sto se tice Kadeta 3.0 , bio je u vlasnistvu mog druga, bio je brzi od GTA bez nitra a sa nitrom je mnogo ozbiljnije automobile oduvao.
nenadapple napisao:Opersk pevacica u birtiji koju su mnogi frankeštajni tamo t......al. Knauf je za mladju populaciju, nije za sminkere, ako hoce neko da vidi gde mu je alfica moze veceras u 21h, lakijeva 75tica se lepo pokazala
@ S. Vujadin komparacija ti ne pije vodu, ali imas pravo na svoje misljenje.Cinjenica je da je prethodni vlasnik izuzetno cuvao pa je slomio kvacilo, ja je kidam kao da mi je neko poklonio i nije joj nista.
Nenade ,sine, objasni mi molim te ovo za frankenstajna i pevacicu? Nije mi jasno sta se to desavalo sa njima u birtiji?
Ja koliko znam, na knaufu je jedino GTA osvetlao obraz alfistima, bez poraza je vec godinu dana i ako to nije imperativ vec samo trkanje.
Sto se tice Kadeta 3.0 , bio je u vlasnistvu mog druga, bio je brzi od GTA bez nitra a sa nitrom je mnogo ozbiljnije automobile oduvao.
-
ki
- Drug Član
Khm, khm...jovangt napisao:Ja koliko znam, na knaufu je jedino GTA osvetlao obraz alfistima, bez poraza je vec godinu dana i ako to nije imperativ vec samo trkanje.

- Spooky
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9JTD
- jovangt
BMW E36 318i
BMW E39 530D
hehehe , nisam naglasio ali sam ipak napisao "koliko ja znam" , gos`n Laki tebe sam samo jednom video
i to pored mene. Ima 75-ica dosta toga da pokaze
kilson napisao:Khm, khm...jovangt napisao:Ja koliko znam, na knaufu je jedino GTA osvetlao obraz alfistima, bez poraza je vec godinu dana i ako to nije imperativ vec samo trkanje.
hehehe , nisam naglasio ali sam ipak napisao "koliko ja znam" , gos`n Laki tebe sam samo jednom video

- jovangt
BMW E36 318i
BMW E39 530D
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
S obzirom na tvoj komentar, očigledno nisi ukapirao komparaciju.jovangt napisao:nenadapple napisao:Opersk pevacica u birtiji koju su mnogi frankeštajni tamo t......al. Knauf je za mladju populaciju, nije za sminkere, ako hoce neko da vidi gde mu je alfica moze veceras u 21h, lakijeva 75tica se lepo pokazala
Acqua-Olio-Benzina
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Bio sam jednom na jednoj ovakvoj prigodi, teško se opisuje kakvi su se sve likovi skupljali tamo, komparacija je odlična...
- nenadapple
Oni su alfu nazvali operska pevacica a ja kadeta frankestajn. Dibro si prolazio ali to najbrzi cele godine mislim da ne pije vodu. Znamo i ti i ja da je crna impreza najvise dobijala, a znamo da bi i tebe dobila. Ja sam tebe vise puta ovde i predstavio kao nekog ko osvetlava obraz alfistima, ali ovde su vecinom stariji ljudi koji to nebi izdrzali pa se trkaju verbalno
. Svrati veceras do intera
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Alfa Romeo 156, Knauf & co
jovangt napisao:nenadapple napisao:Opersk pevacica u birtiji koju su mnogi frankeštajni tamo t......al. Knauf je za mladju populaciju, nije za sminkere, ako hoce neko da vidi gde mu je alfica moze veceras u 21h, lakijeva 75tica se lepo pokazala
Oni su alfu nazvali operska pevacica a ja kadeta frankestajn. Dibro si prolazio ali to najbrzi cele godine mislim da ne pije vodu. Znamo i ti i ja da je crna impreza najvise dobijala, a znamo da bi i tebe dobila. Ja sam tebe vise puta ovde i predstavio kao nekog ko osvetlava obraz alfistima, ali ovde su vecinom stariji ljudi koji to nebi izdrzali pa se trkaju verbalno

- nenadapple
Izvinjavam se drugarima sa foruma na gramatickim greskama

-
ki
- Drug Član
Pazi ga ovaj "pravac majstor"... Jesi li naucio do sada kako da ubrzas? Vreme je da naucis kako se skrece!nenadapple napisao:Ja sam tebe vise puta ovde i predstavio kao nekog ko osvetlava obraz alfistima, ali ovde su vecinom stariji ljudi koji to nebi izdrzali pa se trkaju verbalno

- nenadapple
Au bre Laki odracu te kao mačku
, i u krivini i na pravcu. Uh izvini zaboravio sam da si presao u pozere:)

-
ki
- Drug Član
Da bi me odrao prvo moras da se pojavis!
U vezi pozeraja si nesto pobrkao, ne visim ja kod intera i knaufa vec u garazi i radionici.

U vezi pozeraja si nesto pobrkao, ne visim ja kod intera i knaufa vec u garazi i radionici.

- nenadapple
Uzeo si auto za čke, sad malo uzivaj. A bice dana da se probaju krivine
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
iiiidemo pozeri i čke!

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- nenadapple
Al si ga nasao
Mod edit: Ne citiraj predhodni post!
Mod edit: Ne citiraj predhodni post!