Hladnoća i Alfe!!!
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Spremicemo nesto iz domace radinosti. Ima da vozis slalom samo tako... 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Jel ti vozis sa ovim gumama ili je Alfa u garazi preko zime? Bas me zanima da li je ovolika guma vozljiva po ovim uslovimanelle napisao:235/45/18 Dunlop

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Vozi je.....po garazi... 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Jeftinije je kupiti Yuga sa zimskim gumama nego samo te traktorske gume 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Evo Veloce vozi sličnu dimenzijuEnricoAdams napisao:Jel ti vozis sa ovim gumama ili je Alfa u garazi preko zime? Bas me zanima da li je ovolika guma vozljiva po ovim uslovimanelle napisao:235/45/18 Dunlop
Veloce napisao:Na kojim gumama vozite ? I kojim profilom ? Kod mene su 225/40-18 nokian.. I prezadovoljan sam,iako su siroke..
-
Ka
- Drug Član
.....Dunlop je to!ali prvih 5 metara,posle kanal
Imam Falken zimske 17 ali nisam stigao od obaveza da odem do Miqea da stavim pa zato teram Yuga
Re: Hladnoća i Alfe!!!
Nego šta nego je voznaEnricoAdams napisao:Jel ti vozis sa ovim gumama ili je Alfa u garazi preko zime? Bas me zanima da li je ovolika guma vozljiva po ovim uslovimanelle napisao:235/45/18 Dunlop

Imam Falken zimske 17 ali nisam stigao od obaveza da odem do Miqea da stavim pa zato teram Yuga

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- zen
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0 JTS
215ce felna 16 Michelin Alpine A4
Neverovatne su na snegu, nikad tako nesto nisam probao
Neverovatne su na snegu, nikad tako nesto nisam probao
There's nothing wrong that $100 won't fix.
-
Ka
- Drug Član
Taj moj se vrti na 10000 rpm.....pa ti vidi ko je na telefonuDottore napisao:Koje vreme pravi taj tvoj Jugo na Kuli ?

- bachika
- Garaža: HONDA VTR1000f Firestorm
Alfa sama sebi uradila neki gt stil haube...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- bachika
- Garaža: HONDA VTR1000f Firestorm
Evo usput večeras sam napravio i jedan mali snimak kako se mrzne vetrobransko staklo
[youtube]jpQE7l_lZzc[/youtube]

[youtube]jpQE7l_lZzc[/youtube]
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Moja je parkirana ispred zgrade, prvi put u zivotu, ne zelim da je vozim, zao mi je da je maltretiram po ovim kolotrazima itd,pogotovo sto je oko 3-4 cm u minusu 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- nidza
- Garaža: ex 159
Mi nismo parkirani, vozikamo se svaki dan, doduše najdalje u grad smo zašli juče (do Delta Sitija) i pokajali se koliko je vozila i vozača u saobraćaju koji su trebali da ostanu kod kuće. :-) Naša svakodnevna vojvođanska deonica je mačji kašalj za gospođu, pogotovo nakon zasluženog odmora u garaži.
Zimi tek vidim šta znači sklonjen auto od ovog nevremena. Iako moram da šetam na drugi kraj bloka (5m), nema frustracije za parking mesto po ovom kijametu, auto fino bude čist i odleđen, gospodska raboti.
Htedoh ranije da napišem, ali se nisam setio, ovi mud flaps zbog distancera, za koje su me neki zezali - vrh vrhova. Eto toliko. ;-)
Tapatalk HD
Zimi tek vidim šta znači sklonjen auto od ovog nevremena. Iako moram da šetam na drugi kraj bloka (5m), nema frustracije za parking mesto po ovom kijametu, auto fino bude čist i odleđen, gospodska raboti.
Htedoh ranije da napišem, ali se nisam setio, ovi mud flaps zbog distancera, za koje su me neki zezali - vrh vrhova. Eto toliko. ;-)
Tapatalk HD
- erdeljan
- BANOVAN
Naravno da su vrhčina, ne bi ti savetovao nesto sto je $&#% 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Barum polaris 3 195/50/15 ja sam prezadovoljan od kada je pao sneg Alfica nije stala
Zadnjih pet dana putujem svaki dan BG-Ruma nesto tamo radim nema prepreke koju nismo savladali.
Jedino sranje po ovom vremenu sto ima dosta rizle pa me je juce spicio jedan komadic i sutra soferka ide opet na zamenu(menjao prosle godine)

Zadnjih pet dana putujem svaki dan BG-Ruma nesto tamo radim nema prepreke koju nismo savladali.
Jedino sranje po ovom vremenu sto ima dosta rizle pa me je juce spicio jedan komadic i sutra soferka ide opet na zamenu(menjao prosle godine)

Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- krleee
- Garaža: Alfa Romeo 159 JTDm 1.9 150KS
- Nigy
- Garaža: .
Ako imas koje kilo viska, salji!Tihomirce napisao: Pa može i ova , ta mu dođe kao premijum benzin
a vazda je ima u svako doba godine![]()
![]()
![]()
![]()

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
- erdeljan
- BANOVAN
Braaaate, gde si to vozio? 

- Darkoni
Put Pozarevac -Kucevo, deo puta zvan Divan, inace tog dana nije padao sneg samo je sibala kosava
- erdeljan
- BANOVAN
Divno je napadao - kao da je Sibir 

- Darkoni
- dejca
- Garaža: alfa147jtd 16v
- Darkoni