I moja Alfa ima običnu granu (metalnu) i isti je motor kao i tvoj osim što je malo jačialfa romeo 146 napisao:Ja sam na preporuku otisao kod njega.I,covek mi je sam rekao da ubacim obican jer moja 146 ima obicnu granu.Tako da sam ja ubacio obican za 280e.
Bolji vic odavno nisam čuoOgnjen_HN napisao:Pa znas kako Dora, koliko vidim ti se razumijes u te silne marke i "svjetski rang" TNG uredjaja
Pa eto malo sam nešto čitao o tim svim uredjajima pa se zapamtiloOgnjen_HN napisao:Pa znas kako Dora, koliko vidim ti se razumijes u te silne marke i "svjetski rang" TNG uredjaja, ali ne znam zasto u Visine dizes taj BRC....
Pa sad ne znam ali ja sam čuo najgore pošto ih popravljam a na tešku muku me stavljaju ovi susedi kod mene što ga ugradjuju pa onda ja moram da doradjujem a ne radi mi se...Isto si tako si bio kritican u vezi Lovato uredjaja za koji sam ja cuo samo najbolje. Nemoj ovo da shvatis kao neku pametovanje ili uvredu, ovo je samo moje vidjenje stvari. E da, u prethodnom postu sam napisao garancija od 4 god je na Opremu/uredjaj
Naravno da se šalim...Dora napisao: Naravno da se Wikloman šali, radim taj gas nekoliko godina pa se naučilo nešto..![]()
na koji konkretno misliš? čitao sam par postova unazad al nisam shvatio koji je u pitanju.Dora napisao:ni ovaj što ga hvalim nije najbolji na svetu...