???Da nije trebao da mu prostre crveni tepih mozda???SCHUMACHER napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;interceptor napisao:A što bi Kimi gadjao Alonsa?

???Da nije trebao da mu prostre crveni tepih mozda???SCHUMACHER napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;interceptor napisao:A što bi Kimi gadjao Alonsa?
Zillgian napisao:ako ti nemas obicaj da pratis situaciju u saobracaju u oba retrovizora, ne mora da znaci da vozaci, koji su bili svjetski sampioni, to ne rade.
Nas brat Zillgian je stari kontras i provokatorZillgian napisao: Cestitke Fetelu na tituli. Bolji je od Alonsa
Svi su oni tu negde blizu, ali Kimi je kimi, i zato ga volimospeedfreak968 napisao:Schumacher naravno![]()
Kimi je definitvno najjachi lik i tu nema shta, chovek po mojoj meri... E sad da li je najbolji vozach...
Zillgian napisao: Licno, Kimi mi je daleko najdrazi i zato je u mojim ocima najbolji (zbog cega sam spreman na argumentovanu raspravu u bilo kom obliku), a za ostale sam manje-vise ravnodusan, pa i nemam volje da se raspravljam oko njih![]()