Konacno se i ja upustih u ovu akciju. Isao sam na varijantu skidanja celog tapacirunga jer nije lako skinuti rucke spolja bez da se osteti nesto, barem je meni bilo nezgodno. E sad, unutrasnji gornji deo rucke koji drzi prsten nije problem, donji deo koji je zalepljen/istopljen ne znam kako da odvojim. Kako ste vi to radili?
Donji spoj najbolje lemilicom, gornji prsten bio malo sex al pobedih ga. Rucke uradjene u crnoj kozi, s koncem boje tapacirunga. Cep lepo lezi nego na slici nije bio utisnut do kraja
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Vise nego lepo. Hocemo li Pedja mi vise ovo odraditi?
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ja sam malo ribao rucke alkoholom i skinuo sam koliko-toliko onaj ruzni ogrebani sloj, tako da je sada pristojno. Ali, uradio bih ovo s kozom svakako. Treba vremena i znanja da se skine ceo taj panel i rucka.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Kod mene su na zadnjiv vratima kao nove, tako da meni nije problem da ih prebacim.
A za panel je vise strah nego sto je komplikovano. Mada sam i ja sam komplikovan, ne znam za koju boju konca da se odlucim a za ostalo i da ne govorim. Za Biscione razmisljam vec 2 meseca.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Sada cu ja naruciti nesto od tebe za kolegu Dragona i mene.
Ako mozes da prosvercujes jedan sprej.
Ovako to izgleda kod mene. Lepljeno i prošiveno sa zadnje strane kao volan štepom, ja zadovoljan kako ih je momak odradio. Moraju čepići da se obruse da to lepo legne. Koža je rupičasta kao deo volana. Malo je blic ubio sliku, ali mislim da se vidi.
Pozdrav.
Pročitao vaše savete i pošto nisam hteo da skidam pola vrata, samo sa malo ostrijom plastikom i malo jačim sundjerom (čitaj: zelena strana sunjdjera za sudove) potpuno sredio rucke na prednjim vratima i panelcice za podizace.. Bez alkohola, acetnona, potapanja u vrelu vodu i dr....
Ostali su tragovi od sundjera na plastici, pošto i ona ima neki sjaj ili nešto, ali malo kreme, slikona za održavanje entrijera ili sl resava problem tako da sada izgleda neuporedivo bolje narucito jer me loš neterijer izludjuje
Ja sam isto razmisljao za plastic dip ali je Djuka probao i veli da nista ne valja. Meni su recimo pozadi kao nove, tako da ne bi bilo lose naci negde na otpadu od zadnjih vrata i uzeti za neke male novce.
evo resih i ja da sredim konzolu podizaca. ali imam problem alfisti pomagajte
kako da odvoim samo ovu plastiku od same konzole da je ocistim ili ofarbam,? ima 100 zabica i zgljebova i nema sanse da je rasklopim a da je ne polomim ..
Valjda te zabice sa strane samo, kada sam sebi skidao prvo sam to iscupao greskom, posle sam morao sve skidati da bi se vratilo kako treba.
ti si imao srece onda . ja ceo dan drzim ovo u ruci ali nikako da otvorim, ima dosta zabica i kontam da treba sve odjednom da ih pritisnem da bih otvorio.. a i smeta onaj prsten za retrovizore sto je preko te plastike
Nemoj da me drzis za rec, ali mislim da je on na principu pop up, samo da iskoci.
Ne secam se bas najbolje, znam da smo jedan kolega i ja bas zapeli i na kraju sam ostao sa otvorenim prozorom.