LPG u Alfi
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Cuo, bas te briga, uzivaj i pokazi nam je uskoro na neko skupu na terasi 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pa slicno, u poslednje vreme bas trosi dosta. Proverio sam i plinski uredjaj i instalaciju, prilikom servisa na 10.000 km. Malo je doterana mapa i ustanovljeno da bi dizne trebalo bolje da se nasteluju. Ostalo mi je to, pa cemo videti.alfaholic napisao:Možda sam negde pogrešio u računici, ali mi neke stvari nisu jasne vezano za potrošnju plina.
Sa 146 2.0 i venturi uređajem potrošnja plina na otvorenom je bila oko 10l, a kad krenemo za Crnu Goru, napunimo auto do vrha plus nas četvoro i uz sva peglanja i guranja visoko u obrtaje potrošnja na kraju bude nešto manje od 9l plina, eto neka bude 9l.
U gradu to bude oko 12-13l.
Prošle godone smo išli za Ohrid, na autoputu sve vreme 150-160 km/h i opet potrošnja 9l, sve vreme klima uključena i uvek mereno tako što sipam pun tank pa do sledećeg sipanja.
Evo sad pišem iz Grčke, sad smo došli sa 156 1.8 i sekvent uređajem i sve vreme smo bili na 120-130 km/h i sa klimom naracno, nas dvoje sa bebom i nešto malo stvari koliko uspe da stane u 156, potrošnja nikad ispod 13l.
Sipali plin u Grčkoj, Srbiji, Makedoniji, svejedno je, čak smo se ovde vozali 200km samo 80-90 km/h da vidim je li do toga, sve van grada i opet je 13l.
Tako je zimi, u proleće, leti, uvek sa 28l u tanku pređem oko 215km, dok sa 146 2.0 to bude 295km sa 31l u proseku a kad idemo za CG kako sam pomenuo, to bude oko 320km za pun tank.
Loš kvalitet plina sada otpada, kakva su vaša iskustva sa ovim motorom na otvorenom?
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
još jedna preporuka za Lukoil pu,pu kod zemunske ekonomske. ovaj put sipao na OMV kod kineza u blokovima i nije to to.
- edin
- Saradnik Uprave
I ja tamo sipavam komso 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Sipao sam i ja par puta - Mnogo su nekulturni na toj pumpi, moras da ih molis da sipas/platis gorivo!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- edin
- Saradnik Uprave
Al su nam fini ovo svedjani 

- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
ladno al standard
uglavnom rade klinici koji su na ugovor i istina je da nisu nešto uslužni, pogotovo kad mora da drži ono dugme dok se ne napuni mojih 60l
ima jedan momak vozi bordo deltu, imao je integralku do skoro, ne može da je prežali.

ima jedan momak vozi bordo deltu, imao je integralku do skoro, ne može da je prežali.
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Odlicna primedba,za mene je ovo takodje bitan detaljerdeljan napisao:Sipao sam i ja par puta - Mnogo su nekulturni na toj pumpi, moras da ih molis da sipas/platis gorivo!
A Man's Got to Know His Limitations...
- alexa
Kada rade za 200e jos malo ce i da ujedaju..ali dobro,to je druga tema..razumem ih u neku ruku..
Sto se plina tice-Mol i Lukoil

- edin
- Saradnik Uprave
alexa napisao:Kada rade za 200e jos malo ce i da ujedaju..ali dobro,to je druga tema..razumem ih u neku ruku..

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
U KVu na Lukoilu radnici imaju 15k dinara...
Plus što Lukoilove pumpe nisu više Lukoilove već su sve osim one na Avalskom putu izdate privatnicima
Plus što Lukoilove pumpe nisu više Lukoilove već su sve osim one na Avalskom putu izdate privatnicima

- edin
- Saradnik Uprave
Re: LPG u Alfi

- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
To nije nikakava novina sve Lukoil pumpe su odavno izdate privatnicima i svaka je priča za sebe, sem par izuzetaka .
busso trsi Sline
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
To radi većina brendova a neki se zovu framšiza što mu po difultu znači ja otvorim pumpu koja mora da izgleda baš tako i stavim njihov znak ali je pumpa baš moja i dalje 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Na OMV idem samo da popijem kafu i ispuskiram auto...pistoljima ne prilazim.
Posto zvanicno po kvalitetu goriva na svetu zauzimamo slavno 93. mesto od 100 obradjenih zemalja, cenim da ce se situacija promeniti. Na gore. Glupo je da Kirgistan i Tadžikistan budu ispod.

Posto zvanicno po kvalitetu goriva na svetu zauzimamo slavno 93. mesto od 100 obradjenih zemalja, cenim da ce se situacija promeniti. Na gore. Glupo je da Kirgistan i Tadžikistan budu ispod.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ako si im rekao za Kirgistan i Tadžikistan

Ako si im rekao za Kirgistan i Tadžikistan

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ej, to je stvarno tako. Te dve zemlje, Urugvaj i ne znam jos koja su ispod nas, a Albanija je na devetom mestu... 

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Kaze mi komsija taxi-sta da on uzima iskljucivo plin na Knez petrolu i Na pumpi BLOK 61 (nekada se zvala sunce a mozda je i sada???
) i da je prezadovoljan kvalitetom plina!
Za Knez sam se i ja uverio dok sa lukoilom nisam zadovoljan!

Za Knez sam se i ja uverio dok sa lukoilom nisam zadovoljan!
- edin
- Saradnik Uprave
Cudno, negde se iskustva poklapaju, a negde totalno razlicita.
Razmisljam da nije mozda do do razlicitih plinskih uredjeja i podesavanje sistema i mape
Razmisljam da nije mozda do do razlicitih plinskih uredjeja i podesavanje sistema i mape

- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
ja sipam samo na MBG u zemunu u Cara Dusana... Isto sve kao i na eko, lukoil, nis...
Predjem 250 sa klimom, 270-300 bez klime sa 34 litre...
Jedino kada sipam u Bajinoj Basti na MIF pumpi kada se vracam sa Tare predjem 340km ali je skoro pa sve otvoren put
Predjem 250 sa klimom, 270-300 bez klime sa 34 litre...
Jedino kada sipam u Bajinoj Basti na MIF pumpi kada se vracam sa Tare predjem 340km ali je skoro pa sve otvoren put

- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
sad sam na putu do grcke sipao plin u makedoniji i presao oko 440km na plinu,doduse sve je otvoren put bio...a kod nas kad sipam gde god da vozim plin nestaje od 315 do 340 km...
i ja sam jednom prilikom sipao plin na izlazu iz Bajne Baste i presao vise od 400km,nisam mogao da verujem,a isto imam bocu od 34lDuke Nukem napisao: Jedino kada sipam u Bajinoj Basti na MIF pumpi kada se vracam sa Tare predjem 340km ali je skoro pa sve otvoren put
sad sam na putu do grcke sipao plin u makedoniji i presao oko 440km na plinu,doduse sve je otvoren put bio...a kod nas kad sipam gde god da vozim plin nestaje od 315 do 340 km...
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Posle stelovanja plinskih dizni kod Ivana situacija se znatno popravila.
KV - BG preko Topole, 170 km, oko 30 odsto pod klimom, 90-100 km/h regionalnim putem, parce auto-puta 140-160, 15 minuta stani-kreni pre naplatne rampe - potrosila je 18 litara.
KV - BG preko Topole, 170 km, oko 30 odsto pod klimom, 90-100 km/h regionalnim putem, parce auto-puta 140-160, 15 minuta stani-kreni pre naplatne rampe - potrosila je 18 litara.
- sibin
- Garaža: 5,4L
meni potrosila alfa otvorenim putem bez stajanja na vrh gasa u 6 brzini 12l na 100km. mora da je do plina