Svi zainteresovani vlasnici vozila ne starijih od 1975god. mogu poslati svoje slike sa kontakt telefonom na pargoz@hotmail.com
U nadi da ce vasi lepotani zaigrati u punom sjaju pozdrav.
Nikola Zokic

Ti si još i dobro prošao, mene i par drugara su izradili za statiranje u jednoj domaćoj seriji i to produkcija nacijonalnog javnog servisa, za koje sam do tad mislio da su ozbiljna firma a ono oni veća komedija od bilo koje serije i filma što su snimili. Na kraju se čak desilo da su manjkali sa gorivom za minibus pa smo morali čekati kraj snimanja ujutru (jer je bilo noćno snimanje) i prevoz kompletne ekipe iako smo mi naše scene završili još pre 2. Nije mi toliko žao novca (mala je suma u pitanju) nego toga što smo se baš trudili i to odradili sa puno entuzijazma i na kraju sa podlivom na desnom kuku od jbnog akumulatora za lampu a oni s nama kao sa običnim rekvizitima.G0XY napisao:E tu sam se ja zeznuo i tek kasnije sam saznao da sam trebao i to da uključim u ugovor.Za to su me na brzinu smuvali pred snimanje sa pričom da je bolje da ja vozim svoj auto,nego da ga vozi neki neuki lik i tako me zeznu za dnevnicu za statiste.
Sasha napisao:Nije dobro sročen tekst, mislim da ste se džabe cimali. Traže kola starija od 1975, ne mladja.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”