Nema ali ima dva druga sa isto tako strašnim sladoledomGruja napisao:Jel Dorsone,
Bio nekada davno u Dunavskoj cini mi se (ides od Trga pesackom zonom do kraja pa skrenes desno), na kraju ulice pre onog parkica i jezera, sa desne strane maltene poslednji lokal, onako neugledan. Imao strasan sladoled za neke smesne pare, znam da sam se uneredio od stracatele...![]()
Ima li ga tamo jos uvek?
Bre, pa to da se us*res od slatko!Dora napisao:Nema ali ima dva druga sa isto tako strašnim sladoledomA pare, pare nisu problem para nema
kugla 40 dinara a slatki fišek 20 dinara.
Bez nje nazalost, mnogo smo jos mali za ovakav skup. Moram da spavkam, ruckam i svasta tako nesto a to tamo ne moze... Eventualno da sacekam sve rituale pa da doletimo na kraj skupa oko 16h i direkt na stazu ali to mi se nikako ne radiDiego napisao:Nego, ocekujemo te sa najmladjom alfistkinjom sutra na Huji. Naravno, NE u mamamobilu
Tay radDottore napisao:Ja oprao danas a sutra cu da se pravim da ne primecujem prasinu
gde si zakazao jer kako stoje stvari necu uspeti ni da operem auto:)edin napisao:Nelle izdrzi, ja zakazao pranje za ujutru, a spremam se polako za spavanje.
Kod sebe na ćuprijidarkbgbd napisao:gde si zakazao jer kako stoje stvari necu uspeti ni da operem auto:)edin napisao:Nelle izdrzi, ja zakazao pranje za ujutru, a spremam se polako za spavanje.
Pa da , Alfa bez bar litar ulja u gepeku nije Alfaedin napisao:Pa i da nisi nasao pozajmili bi ti mi savako po 1 dl, i taman bi skupio litar![]()
![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”