Nije!
Bice nas viseeeee!

nelle napisao:Bole [youtube]eN27NH5jQ8M[/youtube]"
kilson napisao:Pripremite fotoaparate! Drtina dolazi obucena u specijalne cipele i zakucana do patosa!!! Vreme je da objasnimo kako se pakuju Alfe kod nas!
a sto da platiteVitjsa napisao:Ja imam jedan predlog. Ako treba da skupimo svi po neki dinar, ali da se angažuje profesionalni fotograf (a možda i snimatelj, što da ne) koji će sve to ovekovečiti. Treba to dati nekome ko zna šta da radi, a ne da se fotoaparati uvaljuju nekome da eto čisto islika nešto. Moje mišljenje.
Zato što ćeš ti biti zauzet svojim mestom na skupusibin napisao:a sto da platiteVitjsa napisao:Ja imam jedan predlog. Ako treba da skupimo svi po neki dinar, ali da se angažuje profesionalni fotograf (a možda i snimatelj, što da ne) koji će sve to ovekovečiti. Treba to dati nekome ko zna šta da radi, a ne da se fotoaparati uvaljuju nekome da eto čisto islika nešto. Moje mišljenje.
e tu si se prevario stizem ja svuda. a malu ispomoc cu da dobijem od burazera i nejga vole kamere i fotoaparati.Vitjsa napisao:Zato što ćeš ti biti zauzet svojim mestom na skupusibin napisao:a sto da platiteVitjsa napisao:Ja imam jedan predlog. Ako treba da skupimo svi po neki dinar, ali da se angažuje profesionalni fotograf (a možda i snimatelj, što da ne) koji će sve to ovekovečiti. Treba to dati nekome ko zna šta da radi, a ne da se fotoaparati uvaljuju nekome da eto čisto islika nešto. Moje mišljenje.i nećeš moći da budeš istovremeno na više strana u svakom trenutku.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”