Chat, lozenje vatre i dogovori ADA HUJA 20.05.2012 12:00h
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Re: Chat, lozenje vatre i dogovori ADA HUJA 20.05.2012 12:00
I ovaj put nemojte da zagubite vremena sa staze 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Društvo, žao mi je što je tako, ali MiTo definitivno ne dolazi na party u nedelju :cray:
Koliko god kalkulisao i manevrisao, jednostavno ne mogu staviti ništa drugo kao prioritet umesto proslave 15-og rođendana sina jedinca! Namestilo se za vikend i da ide na neka takmičenja, pa da ga taksiram i sve u svemu nisam imao sreće da mi se poklopi neki bolji i rasterećeniji termin.
Da sam iz BG gledao bih da naletim na 2-3 sata u udarno vreme, ali ovako mi 2 sata treba samo za put. Pride, ono što me najviše plaši jesam ja sam, jer znam kako bih reagovao kad bih se našao okružen divnim ljudima i jednako divnim makinama
Plašim se da bi vreme za mene stalo i eto belaja!
U svakom slučaju koga nema bez njega se može i družićemo se nekom drugom prilikom. Misliću na vas i želim vam jedno divno druženje i najbolji mogući provod

Koliko god kalkulisao i manevrisao, jednostavno ne mogu staviti ništa drugo kao prioritet umesto proslave 15-og rođendana sina jedinca! Namestilo se za vikend i da ide na neka takmičenja, pa da ga taksiram i sve u svemu nisam imao sreće da mi se poklopi neki bolji i rasterećeniji termin.
Da sam iz BG gledao bih da naletim na 2-3 sata u udarno vreme, ali ovako mi 2 sata treba samo za put. Pride, ono što me najviše plaši jesam ja sam, jer znam kako bih reagovao kad bih se našao okružen divnim ljudima i jednako divnim makinama

U svakom slučaju koga nema bez njega se može i družićemo se nekom drugom prilikom. Misliću na vas i želim vam jedno divno druženje i najbolji mogući provod

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
E pa srcan ti sinu rodjendan, i lepo se provedite, zna se sta je najbitnije

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
-
Ka
- Drug Član
- YUgisa
Lepo, sina dovesti u Adu i dati mu da vozi jedan krug
Gde ce bolji poklon od toga? 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- edin
- Saradnik Uprave

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle

I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Ili ako se plasis za makinu daj ga nekom od nas u kola... 

- sasa bg
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Malo je nedostajalo da dođem Golfom u Nedelju...Golf je otišao, njegovo mesto zauzima jedna silver GT...18-ice namontirane... 8)
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
Ka
- Drug Član
- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
Slazem se, kao ni motor bez 6 cyl! 

-
Ka
- Drug Član
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
6 cilindara je fabrička greška, pukao kalup, odlivak nije uspeo pa su popravili kolko se moglo 

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Drugim recima, pretekla im dva cilindra...
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Pa to, bilo viška po magacinima pa sad šta da radimo, aj da nakalmimo neku sklameriju.... A onda marketing i kao to vam je najbolja stvar na svetu i evo ih i dan danas se pale ko hepo kocka 

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Hajde iskreno, koliko vas bi pustilo za volan svoje Alfe nekog pentaestogodišnjaka u pubertetu koji naravno nikada ranije nije seo za volan
Inače ne bi se on bunio da dođe i prisustvuje događaju, svakako bi lepo proveo rođendan, ali kako tu da ukombinujemo rodbinu i one koji dolaze kod njega
Nema veze, čim je zakazan skup znao sam da će biti muke zbog termina, razmišljao sam da pomerim proslavu sa nedelje na subotu (inače mu je rođendan 22.05) i da uklopim sve, ali mi je sve pokvarilo njegovo takmičenje u subotu i još nekoliko nametnutih obaveza koje se ne mogu izbeći. Mali dobro uči i ne mogu zbog toga da ga osuđujem.
Nema veze, biće prilike za druženje, a moj poziv kolegama i dalje stoji, pogotovo ako je neko na proputovanju kroz Inđiju

Inače ne bi se on bunio da dođe i prisustvuje događaju, svakako bi lepo proveo rođendan, ali kako tu da ukombinujemo rodbinu i one koji dolaze kod njega

Nema veze, čim je zakazan skup znao sam da će biti muke zbog termina, razmišljao sam da pomerim proslavu sa nedelje na subotu (inače mu je rođendan 22.05) i da uklopim sve, ali mi je sve pokvarilo njegovo takmičenje u subotu i još nekoliko nametnutih obaveza koje se ne mogu izbeći. Mali dobro uči i ne mogu zbog toga da ga osuđujem.
Nema veze, biće prilike za druženje, a moj poziv kolegama i dalje stoji, pogotovo ako je neko na proputovanju kroz Inđiju

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
-
Ka
- Drug Član
Čika Zoran je pravi šaljivdžija
treba nam više takvih 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Prvo,greška je što u 15 nikad nije seo za volanalfanatic napisao:Hajde iskreno, koliko vas bi pustilo za volan svoje Alfe nekog pentaestogodišnjaka u pubertetu koji naravno nikada ranije nije seo za volan![]()

- YUgisa
" onclick="window.open(this.href);return false;alfanatic napisao:Hajde iskreno, koliko vas bi pustilo za volan svoje Alfe nekog pentaestogodišnjaka u pubertetu koji naravno nikada ranije nije seo za volan![]()
[youtube]NaUuyTWWYwE[/youtube]

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- edin
- Saradnik Uprave
!!!! VAZNO !!!! VAZNO !!!! VAZNO !!!!
Nestasica BMB 98 oktana na EKO pumpama nema na pumpama u Bulevrau Mihajla pupina i Tosinom bunarau , sa Novobeogratske stane ima jos samo na pumpi u Jurija Gagarina!!!
Nestasica BMB 98 oktana na EKO pumpama nema na pumpama u Bulevrau Mihajla pupina i Tosinom bunarau , sa Novobeogratske stane ima jos samo na pumpi u Jurija Gagarina!!!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”