Dakle imam 147 iz 2002 godine koja u sebi ima fabricku navigaciju Navtech+telefon (Magneti Marelli proizvodi reko bih)
Nzn da li je to do moje jedinice ali ona neće da čita muzičke CDove (ni original ni sporo narezane kopije) tražio po netu.. neki kažu oće neki kažu neće... no kako god.
Želja mi je da na nju nekako nakačim 3.5mm AUX Line in.
Prvenstveno sam žele da izbegnem plaćanje skupih dodataka poput onih X Car linkova i sličnih izuma

Sa zadnje strane imam svuda spominjani mini ISO za cd charger .
vodeći se ovom šemom koju sam iskopao negde, kupio sam mini iso konektor

i u njega ugurao preko sa pinovima zice kako uputstvo kaže 18,19, 20 R L i masu.
daljim istraživanjem video sam da je potrebno i napraviti spoj izmedju pinova 13 i 14 te sam i to uradio ( naravno isto lepo kulturno sa pinovima). Međutim sve to lepo povezano neće da radi... nakačim bananicu na izvor (iphone) pustim da svira ali cd player neće da ga priemti i da učita cd charger kao izvor zvuka. Iz očaja probao sam i dirketno žicama i ista je situacija.
Držao sam dugo SRC. pre paljenje posle paljenja za vreme paljenja ma jok... neće pa neće.
Sad se nameće par opcija, mogu da kupim već napravljen kabal ako će to da mi reši problem ali nisam siguran da hoće, uz to se i bojim da mi možda ni taj X Car kjim slučajem ne radi?
Molim za bilo kakvu informaciju i pomoć pošto ću se obesiti ovim kablom ako nastavim da slušam domaće radio stanice.
Navigaciaj je:

Pozadi je:

Kabl je napravljen:

svi pinovi na broju unutra...

P.s.
negde mi neko reče da je možda problem što ne primećuje da "CD charger" ima napajanje?
i ako je bitno, nemam originalni cd za navigaciju niti kod karticu za radio

aj fala unapred