FORMULA 1 (nastavak)
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Ma mogu i ja,jednom sam preko interneta gledao Italijanski prenos,to je tek ludnica 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Vozilo tima Fors Indija iz Formule jedan pogođeno je Molotovljevim koktelom na putu od staze u Bahreinu do hotela, ali niko nije povređen.
"Niko nije povređen iz našeg tima. Nismo mi bili meta Molotovljevih koktela", rekao je portparol tima Vil Hings.
On je rekao da se incident desio u sredu uveče, kao i da su se u trenutku napada u vozilu nalazila četiri člana tima, ali da nijedan nije bio vozač.
Demonstranti u Bahreinu počeli su češće da koriste zapaljive projektile u skoro svakodnevnim obračunima sa snagama bezbednosti.
Velika nagrada Bahreina otkazana je prošle godine zbog antivladinih demonstracija u kojima je poginulo skoro 50 ljudi.
Prvi čovek Formule jedan Berni Eklston rekao je prošle nedelje da je ta kraljevina u Persijskom zalivu bezbedna i da će se trka stoga održati kako je planirano.
Re: FORMULA 1 (nastavak)

Vozilo tima Fors Indija iz Formule jedan pogođeno je Molotovljevim koktelom na putu od staze u Bahreinu do hotela, ali niko nije povređen.
"Niko nije povređen iz našeg tima. Nismo mi bili meta Molotovljevih koktela", rekao je portparol tima Vil Hings.
On je rekao da se incident desio u sredu uveče, kao i da su se u trenutku napada u vozilu nalazila četiri člana tima, ali da nijedan nije bio vozač.
Demonstranti u Bahreinu počeli su češće da koriste zapaljive projektile u skoro svakodnevnim obračunima sa snagama bezbednosti.
Velika nagrada Bahreina otkazana je prošle godine zbog antivladinih demonstracija u kojima je poginulo skoro 50 ljudi.
Prvi čovek Formule jedan Berni Eklston rekao je prošle nedelje da je ta kraljevina u Persijskom zalivu bezbedna i da će se trka stoga održati kako je planirano.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Biće veoma zanimljivo. Pesak na vreloj stazi i pireli...
. Menadžment guma pobeđuje tj. vozač/tim koji pogodi pravi trenutak za odlazak u boks.

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
...ako neko iz publike ne napravi nešto što će timove naterati da misle na druge stvari... 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ja licno od ove sezone ocekujem brbu za titulu izmedju Hamiltona i Buttona.
Imaju vrhunski bolid,i vrhunski su vozaci,tako da-volio bih da Hamilton uzme titulu...
Imaju vrhunski bolid,i vrhunski su vozaci,tako da-volio bih da Hamilton uzme titulu...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Neka se obistini ovo tvoje Schumi, ne bih se uopšte bunio da bude tako
Izgleda da je Lewis sazreo i da nije više onako nestrpljiv, što je preduslov za najveće rezultate i kada bolid nije previše dominantan (a u kakvom i prosečan vozač može pobeđivati!). Ali neće uopšte biti jednostavno i ne bih se usudio da dajem bilo kakve prognoze. Niko još nije izbačen iz igre, a ovo kako sada izgleda Mercedes uopšte ne bi bilo iznenađenje da napadnu titulu. Ni Schumachera još uvek ne bih otpisao, tek su tri trke za nama, a neizvesno je kao retko kada.
Evo, na drugom treningu Rosberg opet bio dominantan i ostavio Lewisa sekund iza, što i nije tako veliko iznenađenje kao što je još veći zaostatak Schumija!?
Ali treninzi su jedno, sutra nakon kvalifikacija će se bolje videti gde je ko. Neka posluži vreme, neka niko ne zaradi neku kaznu i neka bude mirno na i oko piste u Bahreinu, pa će i nama ponešto biti jasnije.
BTW, nakon početnog šuškanja izgleda da se stvarno ozbiljno radi na filmu o Laudi i da će to uskoro biti završeno, nakon čega ćemo imati jedan osvrt na neko prošlo vreme i rivalstva na stazi...
http://www.topgear.com/uk/car-news/top- ... -2012-18-4

Izgleda da je Lewis sazreo i da nije više onako nestrpljiv, što je preduslov za najveće rezultate i kada bolid nije previše dominantan (a u kakvom i prosečan vozač može pobeđivati!). Ali neće uopšte biti jednostavno i ne bih se usudio da dajem bilo kakve prognoze. Niko još nije izbačen iz igre, a ovo kako sada izgleda Mercedes uopšte ne bi bilo iznenađenje da napadnu titulu. Ni Schumachera još uvek ne bih otpisao, tek su tri trke za nama, a neizvesno je kao retko kada.
Evo, na drugom treningu Rosberg opet bio dominantan i ostavio Lewisa sekund iza, što i nije tako veliko iznenađenje kao što je još veći zaostatak Schumija!?
Ali treninzi su jedno, sutra nakon kvalifikacija će se bolje videti gde je ko. Neka posluži vreme, neka niko ne zaradi neku kaznu i neka bude mirno na i oko piste u Bahreinu, pa će i nama ponešto biti jasnije.
BTW, nakon početnog šuškanja izgleda da se stvarno ozbiljno radi na filmu o Laudi i da će to uskoro biti završeno, nakon čega ćemo imati jedan osvrt na neko prošlo vreme i rivalstva na stazi...
http://www.topgear.com/uk/car-news/top- ... -2012-18-4
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Nisam gledao kvalifikacije pa nemam šta da komentarišem osim samih rezultata. Malo iznenađenje je što je Red Bull opet isplivao, mada nakon par poslednjih godina to i ne bi smelo biti neko iznenađenje. Valjda su i oni konačno pogodili setup i ceo paket. To sad dodatno kompilkuje stvari, iako su u Mercedesu očigledno sami sebi najviše zakomplikovali. Gledam finalna vremena, prvih 7 vozača su svi na oko desetinku zaostatka jedan iza drugog, što opet potvrđuje iznednačen kvalitet bolida kao retko kada unazad. Teško je davati prognoze, moguće da na startu neko iz Mercedesa ili Ferrarija iskoči i zabeleži bolji rezultat nego što sada izgleda, a inače deluje da će biti ogorčene borbe McLarena i Red Bulla. Moguće je da ove godine po prvi put vidimo i neko veće čukanje u borbi za pozicije među vodećima, iako to ne bi bilo pametno i ključno je uzimati bodove konstantno...
-
Ka
- Drug Član
Možda ću biti navijački nastrojen i previše subjektivan ali mislim da će i Alonso imati dosta toga da kaže!!Ne bih ja Ferrari tako rano otpisivao 

- interceptor
Kvalifikacije nisam gledao od početka tako da mi baš nije najasnije kako je Šumaher ostao na tom mestu,ali moguće da se opustio kao i Kimi u Q2 misleći da ima sigurni prolazak u Q3 pa ga na kraju izgurali.Što se Alonsa i Ferarija tiče mislim da su svesni svojih (ne)mogućnosti pa u Q3 i nije vozio da uštedi gume a svi se uzdaju u taktiku i Alonsove sposobnosti da koristi 120% mogućnosti bolida.Meklaren jeste u top formi a i Hamilton se stabilizovao i smirio ali ipak mislim da još uvek je Baton kompletniji vozač od njega.Redbul ponovo na čelu,samo ostaje da se vidi dali je A.Njui stvarno nešto napravio i za trku ili je ovo samo izlet.
Uglavnom verujem da nas očekuje zanimljiva trka.
Uglavnom verujem da nas očekuje zanimljiva trka.
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Bice svega sjutra u svakom slucaju.
Od Nanda ocekujem dobar start s' obzirom da krece sa cistije strane staze koja je i malo uza od one u Kini pa ce moci lakse da brani zaradjene pozicije.
Sto kaze Nelle,ni Ferrari nece lako odustati od svog dijela kolaca,pogotovo po dolasku u Evropu...
Vidjecemo.Drago mi je sto mozemo da uzivamo u ovakvoj sezoni.I mozda i mi previse kenjamo o tome kako je nekad bilo bolje.Nikad nije bilo vise preticanja,vise sampiona i vise pretendenata na titulu.
Od Nanda ocekujem dobar start s' obzirom da krece sa cistije strane staze koja je i malo uza od one u Kini pa ce moci lakse da brani zaradjene pozicije.
Sto kaze Nelle,ni Ferrari nece lako odustati od svog dijela kolaca,pogotovo po dolasku u Evropu...
Vidjecemo.Drago mi je sto mozemo da uzivamo u ovakvoj sezoni.I mozda i mi previse kenjamo o tome kako je nekad bilo bolje.Nikad nije bilo vise preticanja,vise sampiona i vise pretendenata na titulu.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
-
Ka
- Drug Član
Meni deluje da nijedan tim ne odskače mnogo u odnosu na druge...svi su tu negde i Alonso dovoljno dobar vozač da nadomesti neke nedostatke kod Ferrarija svojom vožnjom,možda je i bolje što svi u prvi plan stavljaju Mclaren,mečku i bika....flying under the radar je možda i dobra opcija za Ferdžu!Samo će odjednom da bljesnu i svima da hebu kevu!!!
Go Ferrari

Go Ferrari

- interceptor
Ipak je Newie nešto napravio pa su to pretočili u rezultat.Inače veliki dan za Lotus a posebno za Kimija,mislim da zaslužuje sve pohvale za proboj sa jedanajstog mesta na drugo u tek četvrtoj trci posle povratka.Sumnjao sam u njihovu odluku da u Q2 samo jednom izadju na stazu što ih je koštalo proboja u Q3,ali su zato uštedeli set novih guma i to naplatili u trci.Naravno i nasmejani Grožan zaslužuje pohvale za svoje prvo postolje.A Meklaren,mislim da ovaj vikend će gledati da već sutra ili prekosutra zauvek zaborave.Koliko god su delovali na treninzima i kvalifikacijama dobro toliko su malerozni bili u trci da je to neverovatno.Inače što se Šumahera tiče i njegovog plasmana u kvalifikacijama,objašnjenje je bilo da je u subotu vozio sa neispravnim DRS sistemom,ali u Nedenju Rosberg je vozio kao da je pokupio sve prljave trikove od starijeg kolege pa će o njegovih par incidenta odlučivati posle trke.A Ferari je danas izgledao stvarno Jadno i u tom timu stvarno moraju da smisle nešto jer ni Alonso više neće moći da ih vadi sa svojim talentom.
Dakle trka je stvarno bila zanimljiva i verujem da je pri vrhu statistike što se broja preticanja tiče.

Dakle trka je stvarno bila zanimljiva i verujem da je pri vrhu statistike što se broja preticanja tiče.

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Bravooo Kimi

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Eh, evo javno priznajem da mi i pored solidnog gledalačkog staža i poznavanja materije ove godine zaista više ništa nije jasno
Jedne stvari gledamo na treninzima, sasvim druge na kvalifikacijama, dok su trke opet priča za sebe, totalno svoje i nepovezane sa "uvodom", tako da je ova sezona najveća noćna mora za kladioničare! Nemoguće je bilo šta predvideti, pole pozicija ne znači mnogo, probijaju se vozači sa desetog mesta i iza, isplivava Sauber, vaskrsne Red Bull, potom potpuno bljesne Lotus niotkud, Rosberg potuče sve, pa se onda Mercedes opet izgubi!!??
Priznajem da sam zatečen događajima i da mi štošta nije jasno, ali najvažnije je da gledamo totalno ludu sezonu i krajnje uzbudljive trke. Sa ovako izjednačenim timovima Kers i DRS maksimalno dolaze do izražaja i verovatno će biti još luđe na nekim bržim pistama!
Dolazi se u Evropu za tri nedelje, što je po tradiciji neko vreme kada se mogu svesti prvi utisci i nazirati najveći favoriti, ali ove godine tradicija je srušena, 7 vodećih vozača je praktično izjednačeno (unutar 25 bodova, odnosno jedne pobede) i ko zna šta će još sve biti viđeno.
Naravno, što se tiče Bahreina najveće pohvale idu na račun Lotusa i povratnika Kimija koji se izgleda privikao na novine koje su doneli ćudljivi Pirelli pneumatici, dok za sve ostalo nije trebalo previše privikavanja obzirom da je Kimi sjajan vozač i rođeni šampion. Red Bull je opravdao visok plasman u kvalifikacijama, u čemu su mu pomogla oba tima Mercedesa izbacivši same sebe iz konkurencije. Nervira me što je "Prstić" opet dobio i nadam se da ne dolazi ponovo vreme njegove dominacije u nadmoćnom bolidu, što bih zaista loše podneo.
Trka je bila totalna propast za McLaren, a ja mogu samo reći da u taborima Mercedesa i McLarena treba da dobro porazmisle o svojim strategijama, te neuigranošću svojih zaposlenih jer direktno izbacuju svoje vozače i timove iz konkurencije. Razumem da se nekad negde desi greška, ali ovo već postaje pravilo i kada jednom vozaču dva puta menjaju točak za pola minuta onda treba neko da se zapita šta u celom sistemu ne valja!?
Ferrari je izvukao šta je i koliko mogao, držao je tempo sa McLarenom koji na treninzima izgleda za dve klase bolji, a čak je i Massa imao nastup koga ne treba da se stidi.
I poslednji jači utisak jeste vožnja Rosberga koji je pre nedelju dana pobrao dosta čestitki i pohvala za prvi trijumf. Za mnogo manje od onoga što je on radio danas Lewis je godinama besomučno kažnjavan tako da mislim da mora zaraditi neku kaznu nakon trke ako sudije žele da očuvaju integritet i objektivnost prema svim timovima. I da je bilo samo jednom, bilo je preagresivno i bezobzirno, a za dva puta nema opravdanja.
BTW, ovaj put sam bio potpuno oslonjen na SK Prime obzirom da sam paralelno sa F1 putem streama pratio tenis koji je na opšte iznenađenje završen izuzetno brzo, pre kraja same trke

Jedne stvari gledamo na treninzima, sasvim druge na kvalifikacijama, dok su trke opet priča za sebe, totalno svoje i nepovezane sa "uvodom", tako da je ova sezona najveća noćna mora za kladioničare! Nemoguće je bilo šta predvideti, pole pozicija ne znači mnogo, probijaju se vozači sa desetog mesta i iza, isplivava Sauber, vaskrsne Red Bull, potom potpuno bljesne Lotus niotkud, Rosberg potuče sve, pa se onda Mercedes opet izgubi!!??

Priznajem da sam zatečen događajima i da mi štošta nije jasno, ali najvažnije je da gledamo totalno ludu sezonu i krajnje uzbudljive trke. Sa ovako izjednačenim timovima Kers i DRS maksimalno dolaze do izražaja i verovatno će biti još luđe na nekim bržim pistama!
Dolazi se u Evropu za tri nedelje, što je po tradiciji neko vreme kada se mogu svesti prvi utisci i nazirati najveći favoriti, ali ove godine tradicija je srušena, 7 vodećih vozača je praktično izjednačeno (unutar 25 bodova, odnosno jedne pobede) i ko zna šta će još sve biti viđeno.
Naravno, što se tiče Bahreina najveće pohvale idu na račun Lotusa i povratnika Kimija koji se izgleda privikao na novine koje su doneli ćudljivi Pirelli pneumatici, dok za sve ostalo nije trebalo previše privikavanja obzirom da je Kimi sjajan vozač i rođeni šampion. Red Bull je opravdao visok plasman u kvalifikacijama, u čemu su mu pomogla oba tima Mercedesa izbacivši same sebe iz konkurencije. Nervira me što je "Prstić" opet dobio i nadam se da ne dolazi ponovo vreme njegove dominacije u nadmoćnom bolidu, što bih zaista loše podneo.
Trka je bila totalna propast za McLaren, a ja mogu samo reći da u taborima Mercedesa i McLarena treba da dobro porazmisle o svojim strategijama, te neuigranošću svojih zaposlenih jer direktno izbacuju svoje vozače i timove iz konkurencije. Razumem da se nekad negde desi greška, ali ovo već postaje pravilo i kada jednom vozaču dva puta menjaju točak za pola minuta onda treba neko da se zapita šta u celom sistemu ne valja!?
Ferrari je izvukao šta je i koliko mogao, držao je tempo sa McLarenom koji na treninzima izgleda za dve klase bolji, a čak je i Massa imao nastup koga ne treba da se stidi.
I poslednji jači utisak jeste vožnja Rosberga koji je pre nedelju dana pobrao dosta čestitki i pohvala za prvi trijumf. Za mnogo manje od onoga što je on radio danas Lewis je godinama besomučno kažnjavan tako da mislim da mora zaraditi neku kaznu nakon trke ako sudije žele da očuvaju integritet i objektivnost prema svim timovima. I da je bilo samo jednom, bilo je preagresivno i bezobzirno, a za dva puta nema opravdanja.
BTW, ovaj put sam bio potpuno oslonjen na SK Prime obzirom da sam paralelno sa F1 putem streama pratio tenis koji je na opšte iznenađenje završen izuzetno brzo, pre kraja same trke

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Sezona je uzbudljiva, ali na veštački način...ali dobro, neka je uzbudljivo... Glupa pravila sa gumama dovele su do apsurda da kao taktička varijanta dolaziu obzir i da ne vozite trening maksimalno da bi uštedeli gume za trku?! Da sam vozač u Silverstone-u bi se opredelio za takvu taktiku, npr. Drago mi je za Lotus i lepo je što se Kimi vratio kao da nije ni odlazio nikada.
Acqua-Olio-Benzina
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Slažem se u potpunosti. Nisu mogli da nađu bolji (ali teži) način da približe konkurente i ovo sad sa gumama jeste na prvu loptu zanimljivije ali definitivno gubimo na drugoj strani. Midlim, gume koje traju par krugova ako si u fajtu sa nekim su smor. Ovo će dovesti do toga dana kraju svi imaju iste šasije i motore a trke će se dobijati na taktiziranju i to počev od teninga pa preko trke i tajminga za box. Bolje da su vratili dosipanje goriva i drugačije rapodelili bodovanje...
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Znam ja da to povećava rizike i komplikuje u neku ruku situaciju, ali nije bilo boljeg i prirodnijeg načina da se timovima ostavi izbor kakvu će strategiju odabrati. Pride retko kada bi se vozilo sa punim rezervoarom, bolidi bi bili lakši i dueli bi bili zanimljivi. Ali šta je tu je...
Re: FORMULA 1 (nastavak)
Slažem se potpuno, žalim za dolivanjem goriva od kako je ukinuto i ne mogu sebi doći od čuda zašto su to zabraniliSauriann napisao:Bolje da su vratili dosipanje goriva i drugačije rapodelili bodovanje...

- edin
- Saradnik Uprave
Pa izgleda da celnici FIA-e pokusavaju da stalim izmenama pravila sprece to da se neki tim uhoda u strategiji, i da svtvara bilo kakva iskustava, vec da se iz sezone u sezonu promene nesto, tako da se timovi uhodavaju sa novim pravilima i da kontu istih preve nove strategije, i samim tim tesko da neko moze lako da otskoci....
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- interceptor
Ma čelnici FIA i nisu toliki problem oni stalno vuku da bude bezbednije ali Berni E. je taj koji smišlja nove zavrzlame samo da bude "uzbudljivije" i naravno da poveća gledanost ma koliko to neimalo veze sa sportom.Sećam se kada je izneo ideju da treba montirati prskalice i da se u odredjenim delovima trke simulira kiša.
- edin
- Saradnik Uprave
Secam se toga za kisu 

- mobtel
- Garaža: 33+156=159
obzirom da će se f1 vratiti u francusku 2013. i to na paul ricard stazu koja je high tech test track a usput i u vlasništvu čika bernija ne bi me iznenadilo da se usred trke "slučajno" uključe neke prskaslice... 

You bought the wrong car!!!
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
E još nam i prskalice samo fale ove godine, mada bi to verovatno pozdravili oni vozači koji se dobro snalaze po vlažnom
Nego čitam danas da su sudije one Rosbergove vragolije okarakterisale kao legalne, nastale u žaru borbe
Eto, ja inače nisam za neko drakonsko kažnjavanje, te da se vozačima ostavi da budu agresivni u granicama neke sportske borbe, ali sam pre svega za RAVNOPRAVAN tretman prema svima, čega izgleda nema. FIA generalno je nekome majka a nekome maćeha i to se ponovo potvrđuje, ali tu izgleda nema leka. Samo čekam sada da Lewis protumači ovu odluku onako kako je i logično da protumači, pa će početi opet da pljušte kazne u Evropi, pogotovo ako ponovo uđe u klinč sa Massom

Nego čitam danas da su sudije one Rosbergove vragolije okarakterisale kao legalne, nastale u žaru borbe

Eto, ja inače nisam za neko drakonsko kažnjavanje, te da se vozačima ostavi da budu agresivni u granicama neke sportske borbe, ali sam pre svega za RAVNOPRAVAN tretman prema svima, čega izgleda nema. FIA generalno je nekome majka a nekome maćeha i to se ponovo potvrđuje, ali tu izgleda nema leka. Samo čekam sada da Lewis protumači ovu odluku onako kako je i logično da protumači, pa će početi opet da pljušte kazne u Evropi, pogotovo ako ponovo uđe u klinč sa Massom

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Naravno da ga nece kazniti jer je on nemac i nemacki lobi u F1 je suvise jak i bez obzira na to sto je Berni englez on najvise voli lovu a u nemackoj je ima puno.
Kad pogledas u zadnjih 4-5 godina bilo je nemaca da bi mogli malte ne da sami voze trke.
Evo sada posle milion godina i jednog francuza a nadje se i po neki italijan!
Kad pogledas u zadnjih 4-5 godina bilo je nemaca da bi mogli malte ne da sami voze trke.
Evo sada posle milion godina i jednog francuza a nadje se i po neki italijan!