I opet sam posle slike zatvorio forum
ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
Ovaj sinko, ne znam kako suftilno da te upitam jel razlikuješ ti 75 od GTV
ovo je dva broja a ono tri slova 
Brži prst od mozga 
- Nigy
- Garaža: .
Ma taman posla, sto bi se nervirali? Evo, vrlo sam voljan da ti dam gnojfa 2 za tvog TS-a - taman mi trebaju neki delovi. 
Doro, u koliko sati vozis na Navaku - svratio bih da skljocnem koju fotku
Doro, u koliko sati vozis na Navaku - svratio bih da skljocnem koju fotku
- Dora
- honorable

Neće te pustiti pošto nisi prijavljen. Valjda od 14 do 16:30 ako sam dobro zapamtio...
No sve zavisi da li će moći da kaže pšššttt jer i sa tim pored one konkurencije mogu samo vodu da nosim
Culj je naobići jednog posebnog bemveja a to bi trebalo da može:) Ostali su tri klase iznad...
No sve zavisi da li će moći da kaže pšššttt jer i sa tim pored one konkurencije mogu samo vodu da nosim
Culj je naobići jednog posebnog bemveja a to bi trebalo da može:) Ostali su tri klase iznad...
- Nigy
Steta, bas bih voleo da malko uslikam tu azdaju. Drzim palceve. 
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Moj T.S. nije na prodaju, a sporete jos nisam poceo da vozim.Nigy napisao:Ma taman posla, sto bi se nervirali? Evo, vrlo sam voljan da ti dam gnojfa 2 za tvog TS-a - taman mi trebaju neki delovi.
- Dora
- honorable

[youtube]2Lis-Itw8KE[/youtube]
Obrati pažnju na čukicu sa desne strane šta radi
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Ako cemo da trolujemo sa golfovima imam nesto bolje...:
[youtube]DcDrUg0FfJw[/youtube]
[youtube]DcDrUg0FfJw[/youtube]
- Santino
- potenziato

- Garaža: 155 scary fast
Dugo nisam video ovaj snimak!
Kakav si lik!
Secam se da si bolje krenuo, ali se isto tako secam da sam ti mahao!
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
mensele!Dugo nisam video ovaj snimak!
Code: Obeleži sve
There was 4 races, 2 vs 155 and 2 vs 75 3.0 and 1.8T won all from start to finish.Secam se da si bolje krenuo, ali se isto tako secam da sam ti mahao!

- sale_75
Drago mi je da sam malo podigao temu i da su se svi 75-icari javili, inace veliki sam zaljubljenik u
, pogotovo u modele GTV, GTV6, spider i 75-icu, ma u sve Alfe pa i Arnu.
Malo sam se nasalio i svim kolegama se javno izvinjavam ako sam nekog isprovocirao ili uvredio!
Malo sam se nasalio i svim kolegama se javno izvinjavam ako sam nekog isprovocirao ili uvredio!
- vojaalfa
- Drug Član

- Garaža: 156 1.8TS SW
Sale 75, vidi druže ja bi h sve ove sa alfama što se trkadu na drag race stavio u Bosanski lonac da se malo prokuvaju, de ćeš bre alfu na drag i na drift jbt. pa to je bre za Japance i Amere smišljen sport. Alfa je da se odvozaš negdi u prirodu po vijugavim putevima dovoljno pristupačnim za vožnju pa da negde u planini pojedeš(zameziš) u nekom lokalnom restoranu domaći sir i crno vino, pokupiš neku lokalnu čobanicu u narodnoj nošnji i dovezeš je do pijace u gradu, pa kući na poso.
Nigi, imam ti ja taki isti diftung kući sa sve nekakvim gumicama i podloškama pa kad budeš četvrti put rešio da radiš motor da znaš gdi ima.
Nigi, imam ti ja taki isti diftung kući sa sve nekakvim gumicama i podloškama pa kad budeš četvrti put rešio da radiš motor da znaš gdi ima.
- Santino
- potenziato

Kad zavrsim GTV-a vise ce da predje poprecke nego pravo!
vojaalfa napisao:vidi druže ja bi h sve ove sa alfama što se trkadu na drag race stavio u Bosanski lonac da se malo prokuvaju, de ćeš bre alfu na drag i na drift jbt.
Kad zavrsim GTV-a vise ce da predje poprecke nego pravo!

- Dora
- honorable

Kupljenovojaalfa napisao:
- Nigy
Mada, moram priznati da me je krenuo stizati u trecoj, a to sam vec negde citao da na TB treca nije bas uskladjena.
A tada sam samo hteo da izmerim 0-100, kad ono svi bi da mi oderu Sneznu Kraljicu.
Ali nije se dala to vece.
.
I pusti ovog bradatog gmaza (sto bi rekao Bob Rock), njemu nikad dosta.
Ha, ha, i moja je tukla 2 bara nadpritiska dok nisam shvatio da je to malo previse...Dora napisao:[youtube]2Lis-Itw8KE[/youtube]
Ma pusti, neki lik kome sam dva puta odrao cipovanu i olaksanu makinu sa stock boostom na Americi...Dora napisao:I ko je bre ovaj Santino i šta oće?![]()
Mada, moram priznati da me je krenuo stizati u trecoj, a to sam vec negde citao da na TB treca nije bas uskladjena.
A tada sam samo hteo da izmerim 0-100, kad ono svi bi da mi oderu Sneznu Kraljicu.
Ali nije se dala to vece.
Treci put kada sam ga otvarao nisam uspeo nigde naci kvalitetan dihtung, pa stavih Glaser, ili nesto jos losije, pa mi kvalitetan dihtung i treba. Kazi cifru, plus vodim navojaalfa napisao:Nigi, imam ti ja taki isti diftung kući sa sve nekakvim gumicama i podloškama pa kad budeš četvrti put rešio da radiš motor da znaš gdi ima.
I pusti ovog bradatog gmaza (sto bi rekao Bob Rock), njemu nikad dosta.
- Dora
- honorable

I ja sam jednom našao onaj pojčan baš za turbo ali kasnije nisam a treba odmah kao i uvek 
Zato kome ne treba ako je taj sa proširenim limom na cilindru, voljan sad da otkupim taoca
Zato kome ne treba ako je taj sa proširenim limom na cilindru, voljan sad da otkupim taoca
- Santino
- potenziato

Nigy ne kaki, sa toxonom si izmerio tvoje ubrzanje pola sata pre nego sto smo se potezali...
p.s. Javite se kad isprobate sve moguce verzije dihtunga da probamo opet!
p.s. Javite se kad isprobate sve moguce verzije dihtunga da probamo opet!

- Dora
- honorable

Samo ti kaki ali nabaviću ja jednog dana neki pancir diftung ili kupiti onaj sport za 130 evrova pa ćeš onda samo da gledaš 
- Lozickovic
- Drug Član

- Garaža: Curr. Alfa Romeo Spider 916
ex. Alfa Romeo 159
ex. Alfa Romeo MiTo
ex. Alfa Romeo 147
ex. Alfa Romeo 166
ex. Alfa Romeo GTV
ex. Alfa Romeo 155 Silverstone - Lokacija: Zaječar
Krivudavi, fini putevi, lep predeo i panorama... I polako guslas.
+1 Alfa je pravljena za uzivanje, za pravu voznju a ne za potezanje (moze ponekad) ili driftovanje.vojaalfa napisao:Sale 75, vidi druže ja bi h sve ove sa alfama što se trkadu na drag race stavio u Bosanski lonac da se malo prokuvaju, de ćeš bre alfu na drag i na drift jbt. pa to je bre za Japance i Amere smišljen sport. Alfa je da se odvozaš negdi u prirodu po vijugavim putevima dovoljno pristupačnim za vožnju pa da negde u planini pojedeš(zameziš) u nekom lokalnom restoranu domaći sir i crno vino, pokupiš neku lokalnu čobanicu u narodnoj nošnji i dovezeš je do pijace u gradu, pa kući na poso.![]()
Krivudavi, fini putevi, lep predeo i panorama... I polako guslas.
WUUUuTUTUTUUUTUUUUU PAF kleKleKlekLekLe
- Santino
- potenziato

A da probate bez dihtunga? Onda nece imati sta da izduva!Dora napisao:Samo ti kaki ali nabaviću ja jednog dana neki pancir diftung ili kupiti onaj sport za 130 evrova pa ćeš onda samo da gledaš

- Dora
- honorable

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
- vojaalfa
- Drug Član

- Garaža: 156 1.8TS SW
A zato na dihtungu služe rupe.
Al bolje rupe na dihtungu nego na bloku
Al bolje rupe na dihtungu nego na bloku
- sale_75
Ovo ide bas ozbiljno!Dora napisao:[youtube]2Lis-Itw8KE[/youtube]
- Nigy
A kada ste culi sta smo radili, skocilo je vas par da radite isto. Kada ste kretali, htedoh ostati, ali ste insistirali da i ja krenem, pa kada smo stigli, umesto da merite 0-100 bilo je 'ajde na crtu'. Pa kada je 75 3.0 ostala iza, trazen je revans, pa smo ponovili isto, a onda i 155 2x na crtu. Ali dzaba, mala nije dala to vece.
A dok se ne sredi kako treba, nema vise pedale do poda. Svaki put kada ova spravica krene da se priblizava 0.5 limitator u desnoj nozi proradi...

@ Bozickovic
Sreca te imamo mogucnost izbora, pa zahvaljujuci tome neki od nas pripremaju Alfe i za stazu, drift, 'potezanje'...
Bas tako, i vratio se u garage, zadovoljan sto mi je objektivna osoba pomogla u merenju vremena.Santino napisao:Nigy ne kaki, sa toxonom si izmerio tvoje ubrzanje pola sata pre nego sto smo se potezali...
A kada ste culi sta smo radili, skocilo je vas par da radite isto. Kada ste kretali, htedoh ostati, ali ste insistirali da i ja krenem, pa kada smo stigli, umesto da merite 0-100 bilo je 'ajde na crtu'. Pa kada je 75 3.0 ostala iza, trazen je revans, pa smo ponovili isto, a onda i 155 2x na crtu. Ali dzaba, mala nije dala to vece.
A dok se ne sredi kako treba, nema vise pedale do poda. Svaki put kada ova spravica krene da se priblizava 0.5 limitator u desnoj nozi proradi...

@ Bozickovic
Sreca te imamo mogucnost izbora, pa zahvaljujuci tome neki od nas pripremaju Alfe i za stazu, drift, 'potezanje'...
- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Ja mislim da je vrijeme da panu opklade za neki od sledecih navak okupljanja... evo ja obecavam da cu doc sa 75icom....

- Dora
- honorable

Ja se ne mogu meriti sa tim nova sped čudima, ja sam skroman i odustajem odmah