I opet sam posle slike zatvorio forum

Moj T.S. nije na prodaju, a sporete jos nisam poceo da vozim.Nigy napisao:Ma taman posla, sto bi se nervirali? Evo, vrlo sam voljan da ti dam gnojfa 2 za tvog TS-a - taman mi trebaju neki delovi.
Code: Obeleži sve
There was 4 races, 2 vs 155 and 2 vs 75 3.0 and 1.8T won all from start to finish.
vojaalfa napisao:vidi druže ja bi h sve ove sa alfama što se trkadu na drag race stavio u Bosanski lonac da se malo prokuvaju, de ćeš bre alfu na drag i na drift jbt.
Kupljenovojaalfa napisao:
Nigi, imam ti ja taki isti diftung kući sa sve nekakvim gumicama i podloškama pa kad budeš četvrti put rešio da radiš motor da znaš gdi ima.
Ha, ha, i moja je tukla 2 bara nadpritiska dok nisam shvatio da je to malo previse...Dora napisao:[youtube]2Lis-Itw8KE[/youtube]
Obrati pažnju na čukicu sa desne strane šta radi
Ma pusti, neki lik kome sam dva puta odrao cipovanu i olaksanu makinu sa stock boostom na Americi...Dora napisao:I ko je bre ovaj Santino i šta oće?![]()
Treci put kada sam ga otvarao nisam uspeo nigde naci kvalitetan dihtung, pa stavih Glaser, ili nesto jos losije, pa mi kvalitetan dihtung i treba. Kazi cifru, plus vodim navojaalfa napisao:Nigi, imam ti ja taki isti diftung kući sa sve nekakvim gumicama i podloškama pa kad budeš četvrti put rešio da radiš motor da znaš gdi ima.
+1 Alfa je pravljena za uzivanje, za pravu voznju a ne za potezanje (moze ponekad) ili driftovanje.vojaalfa napisao:Sale 75, vidi druže ja bi h sve ove sa alfama što se trkadu na drag race stavio u Bosanski lonac da se malo prokuvaju, de ćeš bre alfu na drag i na drift jbt. pa to je bre za Japance i Amere smišljen sport. Alfa je da se odvozaš negdi u prirodu po vijugavim putevima dovoljno pristupačnim za vožnju pa da negde u planini pojedeš(zameziš) u nekom lokalnom restoranu domaći sir i crno vino, pokupiš neku lokalnu čobanicu u narodnoj nošnji i dovezeš je do pijace u gradu, pa kući na poso.![]()
Nigi, imam ti ja taki isti diftung kući sa sve nekakvim gumicama i podloškama pa kad budeš četvrti put rešio da radiš motor da znaš gdi ima.
A da probate bez dihtunga? Onda nece imati sta da izduva!Dora napisao:Samo ti kaki ali nabaviću ja jednog dana neki pancir diftung ili kupiti onaj sport za 130 evrova pa ćeš onda samo da gledaš
Ovo ide bas ozbiljno!Dora napisao:[youtube]2Lis-Itw8KE[/youtube]
Obrati pažnju na čukicu sa desne strane šta radi
Bas tako, i vratio se u garage, zadovoljan sto mi je objektivna osoba pomogla u merenju vremena.Santino napisao:Nigy ne kaki, sa toxonom si izmerio tvoje ubrzanje pola sata pre nego sto smo se potezali...