Chat, lozenje vatre i dogovori ADA HUJA 20.05.2012 12:00h
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Re: Chat, lozenje vatre i dogovori ADA HUJA 20.05.2012 12:00
I meni je bilo povuceno skroz pozadi (visok sam 170cm) tako da je GTV dvosed 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
U mojim kolima iza mene ima mesta samo za ljude "specifičnog" gabarita
Mogu zamislim koliko mesta ne bi bilo da vozim GTV 

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Pa da li će stići proleće u naš grad?
Oće oće stizalo je i ranijih godina pa će stići i ove.
Oće oće stizalo je i ranijih godina pa će stići i ove.
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Kad bi mi neka "gimnasticarka" usla u kola kao na tom snimku ozenio bi je odma
@Wicker
Kao sto vidis na slikama i manje od 5cm... ja iza vozackog drzim onaj prsluk dole i jelen kozu i bukvalno ne mogu da zavucem ruku da uzmem to.
Nego moram da izadjem i pomerim naslon
Mada troje moze da stane posto suvozac ima gomilu mesta za noge, ja se bukvalno ispuzim na suvozackom mestu.

@Wicker
Kao sto vidis na slikama i manje od 5cm... ja iza vozackog drzim onaj prsluk dole i jelen kozu i bukvalno ne mogu da zavucem ruku da uzmem to.
Nego moram da izadjem i pomerim naslon

Mada troje moze da stane posto suvozac ima gomilu mesta za noge, ja se bukvalno ispuzim na suvozackom mestu.
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Player ja u takvim slučajevima ne bih ni koristio zadnja sedišta
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
vidim da je baaaaš tesno ... znači,nije 2+2 nego 2+1
no dobro,još uvek mi ne treba veliki auto tako da možda je to i plus 

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Kad pogledam ovo samo da čujem da mi se neko nazad buni u Mi.To što nije previše prostran, odmah će da leti napolje pa nek se pruža u GTV ili Breri 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Osim za stvari i tako to... posto u gepek ne moze ni ranac da stane ko svet.
Ali to je valjda i poenta takvog auta, pasos i kreditna u gepek i na more... a tamo onda kupujes stvari
Pa i ne koristim ih nikad.vojaalfa napisao:Player ja u takvim slučajevima ne bih ni koristio zadnja sedišta
Osim za stvari i tako to... posto u gepek ne moze ni ranac da stane ko svet.
Ali to je valjda i poenta takvog auta, pasos i kreditna u gepek i na more... a tamo onda kupujes stvari

Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Nigde ne vidim neki program dešavanja na skupu... Jeste se dogovorili o sadržaju skupa?? Mogli bi možda da napravimo i neki defile ili tako nešto da ne bi džedžali na stazi ceo dan +siguran sam da će biti i onih koji prvi put dolaze i kojima bi bilo zanimljivo da vide malo Beograd...
Living for the open roads.
- TheWickerMan
- Administrator
Samo nek bude ista ekipa za muziku kao i prosle godine,Voja,Laki itd 
sent from Kenda digitron using Tapatalk

- Marko NS
Ne bi da se iko oseća prozvan, ali meni se nije svidelo kako se organizovao onaj skup u Kuli prošle godine... Ok, nisam išao u restoš kao većina, i verujem da ste se tamo lepo proveli ali po meni ARCS skup ne treba da se svodi na "druženje u kafani".
Mislim da bi trebali da uzmete u obzir i neko druženje van staze čisto kako bi razbili monotonost- prvo što mi pada napamet jeste da se organizuje defile do Kalemegdana ili Ade Ciganlije gde bi mogli da organizujemo neki dobar fotoshooting a i da skrenemo pažnju javnosti na postojanje kluba i njegove aktivnosti...
Mislim da bi trebali da uzmete u obzir i neko druženje van staze čisto kako bi razbili monotonost- prvo što mi pada napamet jeste da se organizuje defile do Kalemegdana ili Ade Ciganlije gde bi mogli da organizujemo neki dobar fotoshooting a i da skrenemo pažnju javnosti na postojanje kluba i njegove aktivnosti...
- TheWickerMan
- Administrator
čini mi se da nema šanse da se organizuje defile od minimum 100 automobila... em bi semafori sve isprekidali em ne bi imali da se parkiraju svi na Kalemegdanu kao što si predložio... A već imamo ljude koji su zaduženi za javnost i oni rade dobar posao (npr. neletov text o 159 kao polovnjaku, duel Ivanović- Kulundžić na Huji itd... )
A šta je restoš?Marko NS napisao: Ok, nisam išao u restoš kao većina, i verujem da ste se tamo lepo proveli .

čini mi se da nema šanse da se organizuje defile od minimum 100 automobila... em bi semafori sve isprekidali em ne bi imali da se parkiraju svi na Kalemegdanu kao što si predložio... A već imamo ljude koji su zaduženi za javnost i oni rade dobar posao (npr. neletov text o 159 kao polovnjaku, duel Ivanović- Kulundžić na Huji itd... )

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Jednom seo u GTV-a i pobegao 
Visok sam 190 cm i bio sam zapanjenm, nisam verovao da je toliko malo prostora, bas sam bio razocaran iako mi se vrhunski svidja

Visok sam 190 cm i bio sam zapanjenm, nisam verovao da je toliko malo prostora, bas sam bio razocaran iako mi se vrhunski svidja

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
-
Ka
- Drug Član
- TheWickerMan
- Administrator
A za visoke električare - banderaše? 

- edin
- Saradnik Uprave
Jbg, nazalost :cray:
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Po kontekstu mislim da je kolega mislio na restoran
TheWickerMan napisao:A šta je restoš?Marko NS napisao: Ok, nisam išao u restoš kao većina, i verujem da ste se tamo lepo proveli .![]()
Po kontekstu mislim da je kolega mislio na restoran

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Marko NS
Restoš = restoran
Što se tiče defilea- mislim da bi do Ade Ciganlije mogli da stignemo a da nemamo ni jedan semafor... Nisam dugo tamo odlazio ali koliko znam sa Gazele kad se spustimo pored sajma, pa do isključenja za Adu nema semafora- ili ima jedan prešački u Radničkoj ulici... Znam da je Kalemegdan teško izvodljiv i njega sam uzeo samo za primer, još jedna lokacija koja mi je pala napamet je onaj park na Ušću- ostali bi smo na NBG strani i ne bi bilo problema sa te strane... U svakom slučaju za bilo šta od ovog bi trebali prvo dobiti dozvolu od nadležnih što mislim da ne bi bio problem- ako oldtajmeri i bajkeri mogu, što ne bi mogli i mi...
Što se tiče defilea- mislim da bi do Ade Ciganlije mogli da stignemo a da nemamo ni jedan semafor... Nisam dugo tamo odlazio ali koliko znam sa Gazele kad se spustimo pored sajma, pa do isključenja za Adu nema semafora- ili ima jedan prešački u Radničkoj ulici... Znam da je Kalemegdan teško izvodljiv i njega sam uzeo samo za primer, još jedna lokacija koja mi je pala napamet je onaj park na Ušću- ostali bi smo na NBG strani i ne bi bilo problema sa te strane... U svakom slučaju za bilo šta od ovog bi trebali prvo dobiti dozvolu od nadležnih što mislim da ne bi bio problem- ako oldtajmeri i bajkeri mogu, što ne bi mogli i mi...
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- TheWickerMan
- Administrator
Posto sam bio vođa kolona na svadbama (vise puta
) znam da je teško sprovesti kolonu od 20ak kola bez razdvajanja...

Poslednja izmena od TheWickerMan u Uto Apr 17, 2012 1:43 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- Nigy
- Garaža: .
@ TheWickerMan
Nema na cemu.
@ edin
GTV (916) ima fantastican polozaj za sedenje i isto toliko mesta na prednja dva sedista. Ako si bio razocaran kolicinom prostora, sedeo si na pogresnom mestu.
Takodje, suvozacevo sediste nema potrebe da bude skroz pomaknuto nazad (sa 185cm tada jedva da dohvatam kraj poda) a i ako se vozacevo pomeri malo napred, i dalje se moze veoma komotno voziti. Pozadi, ako se izbaci copavi tocak i ne zameni plinskom bocom, ima sasvim dovoljno prostora za dva srednja kofera. A ako vam je to malo prostora, a zelite da se vozite sa ovom makinom, stavite kuku i stvari potrpajte u prikolicu.
@ Marko NS
Ima dosta semafora na koju god stranu da se krene. Pre par godina smo isli sa NBGD u Jakovo u S klub, i to je bio veoma veliki podvig za izvesti, i to sa pripadnikom MUP-a u nasim redovima. Kroz grad se slazem sa Dorom da je to veoma tesko izvesti.
Nema na cemu.

@ edin
GTV (916) ima fantastican polozaj za sedenje i isto toliko mesta na prednja dva sedista. Ako si bio razocaran kolicinom prostora, sedeo si na pogresnom mestu.

Takodje, suvozacevo sediste nema potrebe da bude skroz pomaknuto nazad (sa 185cm tada jedva da dohvatam kraj poda) a i ako se vozacevo pomeri malo napred, i dalje se moze veoma komotno voziti. Pozadi, ako se izbaci copavi tocak i ne zameni plinskom bocom, ima sasvim dovoljno prostora za dva srednja kofera. A ako vam je to malo prostora, a zelite da se vozite sa ovom makinom, stavite kuku i stvari potrpajte u prikolicu.

@ Marko NS
Ima dosta semafora na koju god stranu da se krene. Pre par godina smo isli sa NBGD u Jakovo u S klub, i to je bio veoma veliki podvig za izvesti, i to sa pripadnikom MUP-a u nasim redovima. Kroz grad se slazem sa Dorom da je to veoma tesko izvesti.

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Pravio sam red sa tim prpadnikom Mupa do Jakova, zato kažem da treba ekipa i da bude kak otreba iinače se svi pogubiše 
Reper nam je bio siroti DekiDeki koji je taj dan ubio 128 ko zeca jureći da nas stigne (kolonu) a onda kad i on prodje mi sa 200 obidjemo kolonu za sledeću raskrnicu da se zaustavi i tako redom... A Deki Deki jezdi li jezdi

Reper nam je bio siroti DekiDeki koji je taj dan ubio 128 ko zeca jureći da nas stigne (kolonu) a onda kad i on prodje mi sa 200 obidjemo kolonu za sledeću raskrnicu da se zaustavi i tako redom... A Deki Deki jezdi li jezdi

- Nigy
- Garaža: .
Ucinio je br. 1 mnogo vise za ovaj klub, i sa punim pravom nosi titulu pocasnog clana. 

- edin
- Saradnik Uprave
Ma ljudi kakva kolona, dok se skupimo, dok, se montiramo, pa neko slikanje tamo, pa voznja po stazi, pa najlepsi zvuk , pa najlepsa alfa itd....
Uostalom ne nam da je nekome bilo lose u Kuli, meni je bilo extraaa
Bice i ovako i posla i lepo, gde jos i kolana da se pravi...
Uostalom ne nam da je nekome bilo lose u Kuli, meni je bilo extraaa

Bice i ovako i posla i lepo, gde jos i kolana da se pravi...
- edin
- Saradnik Uprave
@ Nygi
Druze, nemoj se ljutis, ali meni je u GTV polozaj za vozaca, LOS, ili ja mozda nisam imao dovoljno vremena da se namestim kako treba, mada opet bi ga vozio.
Druze, nemoj se ljutis, ali meni je u GTV polozaj za vozaca, LOS, ili ja mozda nisam imao dovoljno vremena da se namestim kako treba, mada opet bi ga vozio.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”