Moja ideja je da na postavim Morimoto Mini H1 bixenon projektor koji bi mi igrao ulogu kratko i dugog svetla, dok bi mi angel-eyes (eventualno uz neke dodatne led diode) igrali ulogu dnevnih svetala (vezanih na poziciju).
Oko svega ovoga imam par pitanja i dilema
- Da li postoji neka alternativa Morimoto Mini H1 projektorima ili ne treba da gledam dalje od toga? Npr nesto sto daje slican rezultat za manje novca ili bolji rezultat za iste pare i sl.
- Da li je 4300K optimalna boja xenona ili i nesto drugo dolazi u obzir?
- Da li uopste postoje angel-eyes za Alfu 156 restyle i ko bi to u Beogradu mogao da uradi? Ja bih voleo da imam po 2 kruga sa svake strane, oko kratkih i dugih svetala. Da li to zadovoljava potrebnu jacinu svetlosti koju trebaju da imaju dnevna svetla ili treba dodati jos neko osvetljenje (npr led diode) da bi se to postiglo?
- Sta raditi sa fabrickim dugim svetlima u toj situaciji? Koliko sam ja razumeo pored bixenona ta svetla postaju visak, pa bih voleo da cujem neke ideje kako da se i ta svetla iskoriste
Video sam na forumu da su neki tu stavljali LED diode kao dnevna svetla, a neki su stavljali i dodatni xenon kao duga, pa bih voleo da cujem ta iskustva i razloge za/protiv. - Gde u Beogradu sve to uraditi? Kvalitet ugradnje je na prvom mestu, ali ne bih voleo da me neko odere za to.