Kolika je ljudska glupost?!

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
alfaholic
Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05.
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:16 pm

Kolika je ljudska glupost?!

Pet Jan 06, 2012 5:59 pm

Upravo sam gledao dnevnik na hrvatskom jezinu, TV Vojvodina. :eek:

Mislim, baš me briga ko je šta, ali eeej, od kad se mi to ne razumemo?! :doh:

Kakva glupost... hahaha

Još neko? :)
Korisnikov avatar
Kosovic
Garaža: /
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 6:31 pm

Re: Kolika je ljudska glupost?!

Pet Jan 06, 2012 6:06 pm

Mora da dugo nisi gledao TV Novi Sad. Fora je što se novinari (ako si primetio) izlomiše, jer ne umeju da pričaju jekavski. :)
Korisnikov avatar
alfaholic

Pet Jan 06, 2012 9:09 pm

Krimnal! :)

Ajmo dalje...

Pre par dana odem do banke, kad tamo u redu ispred mene jedna blajhana plavuša sa nekim krznom na sebi, naravno pravo krzno. Ne samo jakna, već i čizme od iste životinje. :doh:

Istog trenutka mi sevne slika u glave te neke životinje koju su odrali zbog ove glupače, koja čeka u nekom svom redu i na sebi ima ovu plavušu, oderanu baš ovako nafrakanu sa sve roze detaljima. :doh: hahaha

Kako ljudi umeju biti glupi i plitki, eto ova nesrećnica duboko veruje da je svrha te životinje da se njoj napravi modni detalj... :banghead:
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Pet Jan 06, 2012 9:10 pm

Odavno je Ajnštajn rekao da su samo dve stvari bezgranične, svemir i ljudska glupost, ali za ovo prvo nije siguran :D
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
Kosovic
Garaža: /
Pridružio se: Sub Jan 17, 2009 6:31 pm

Pet Jan 06, 2012 9:36 pm

Pošto sam studirao u SO, pa sam tamo i živeo i nagledao se svačega.
Primer:
Sombor je jako mrtav grad, bilo leto, bilo zima - nigde ljudi, nigde ničega. Pre 2 godine otvori Rebrača Roda centar (sagradio taj objekat, napravio svoj lokal gore na vrhu i u sredini jedan onako više kad si u trgovini pa da popiješ kafu). E, u taj lokal gore skoro nikad ne možeš da nađeš mesto, a žene koje tamo pretežno dolaze (tvrdim životom!!!), dolaze da bi prošetale svoju skupocenu odeću tipa bunde, ultra zaje*ane čizme od krokodila i slično. Lično ja se opušteno oblačim, pa tamo ispadam kao klošar (zabole me), a sam Rebrača se još opuštenije oblači. :)
Korisnikov avatar
interceptor
Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 2:55 pm

Pet Jan 06, 2012 11:46 pm

alfaholic napisao:Istog trenutka mi sevne slika u glave te neke životinje koju su odrali zbog ove glupače, koja čeka u nekom svom redu i na sebi ima ovu plavušu, oderanu baš ovako nafrakanu sa sve roze detaljima. :doh: hahaha
Ovo me podseti na diznijev crtać kada šilja ide u lov na tigra,a ako se sećate šta tigar ima kao prostirač ispred skrovišta.... :rofl:
Korisnikov avatar
Gianni
Garaža: AR 147 1.9Jtd GTA look ex
AR 159 1.9JtdM sw ex
AR 156 1.9Jtd16v restyling ex
AR 147 1.9Jtd Q2 wanna be ex
AR 147 1.9JTDm q2.
AR Giulietta 2.0 tct Sportiva.
Pridružio se: Pet Feb 25, 2011 11:50 am

Sub Jan 07, 2012 1:59 am

alfaholic napisao:Krimnal! :)

Ajmo dalje...

Pre par dana odem do banke, kad tamo u redu ispred mene jedna blajhana plavuša sa nekim krznom na sebi, naravno pravo krzno. Ne samo jakna, već i čizme od iste životinje. :doh:

Istog trenutka mi sevne slika u glave te neke životinje koju su odrali zbog ove glupače, koja čeka u nekom svom redu i na sebi ima ovu plavušu, oderanu baš ovako nafrakanu sa sve roze detaljima. :doh: hahaha

Kako ljudi umeju biti glupi i plitki, eto ova nesrećnica duboko veruje da je svrha te životinje da se njoj napravi modni detalj... :banghead:
Pa dobro,al pazi sad koliko je zivotinja otislo da bi se sasila sedista za sve nase drage alfice? :D
Korisnikov avatar
alfaholic

Sub Jan 07, 2012 9:20 am

Naravno, kada je reč o ubijanju životinja, pa i zbog hrane i dalje je nemoguće pronaći razuman i logičan smisao, ali ljudi o tome ne misle jer ne vide kravu kako je ubijaju, već parče mesa u prodavnici.
Ovo sa kožom za sedišta je od tih životinja, dok krzno dolazi od o ih koje deru žive jer im je krzno dobro plaćeno.
Nije baš jedno bolje od drugog, ali bar lepše zvuči...
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Sub Jan 07, 2012 9:30 am

Uze mi tastaturu...

Zivotinje od kojih se prave nasa sedista ubijaju se zbog prehrane ljudi, pa mi se koza upotrebljava u druge svrhe, mada mi je i njih zao...

Ali, ovde se radi o cistom modnom hiru. Jednom sam u izlogu video zenske cipele na kojima pise "Od koze nerodjenog krokodila"...ljudi su jedine zivotinje koje ubijaju iz zabave.

Zato u koridi navijam za bika i uvek mi nekako drago kad naj..bu ovi sto tako strasno maltretiraju zivotinje.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
YUgisa
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Pridružio se: Pet Jul 08, 2011 1:58 pm

Sub Jan 07, 2012 9:45 am

Ja imam rodjake u HR i kad ih pitaju kako su doputovali u Srbiju uvek kazu, do granice vlakom a odatle vozom hahaha hahaha :rofl:

A sto se tice koze, nisam ljubitelj iste ni na devojci ni u autu a necu ni da je jedem hahaha
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Korisnikov avatar
alfaholic

Sub Jan 07, 2012 12:03 pm

To je veliko moralno pitanje vezano za životinje i njihovo ubijanje, pa čak i zbog hrane, jer čovek može da živi bez mesa. Planeta majmuna, odlična priča na tu temu...

Još jedna u redu gluposti, Božićne i Uskršnje template poruke! :doh:

"Dobro jutro s milim Bogom andjeo je jutros s tobom,Bozicno vam jutro srecno,sve neka je bericetno,Bozija ruka neka vas vodi!Srecan Bozic i Hristos se rodi!" hahaha

To što sam ateista nema veze sa ovim, ovo je visoko na skali... :lol:
Korisnikov avatar
alekiq
Garaža: Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 High output
Jeep Wrangler YJ 4.0 High output
Pridružio se: Pon Avg 15, 2011 1:26 pm

Sub Jan 07, 2012 12:55 pm

Covek ne moze da zivi bez mesa, jer biljke ne mogu da sintetisu SVE esencijalne aminokiseline. Ljudi su po nacinu ishrane svastojedi...Jedno je ubijati zivotinje zbog ishrane, a nesto sasvim drugo zbog sporta, razonode i profita...
Korisnikov avatar
alaza
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98.
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 11:01 pm

Pon Jan 16, 2012 11:10 pm

:podrzava
I ne kakite o mesu, svi picite u Mc i na kiosk po leskovacku...Moz` se od trave najesti i nositi blokove i cigle
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Uto Jan 17, 2012 1:05 am

Ja sam verni poštovalac dobre mesare mada ponekad mi se desi da zalutam i na ove što sšpomenu Alaza :glare:
Korisnikov avatar
Ducero
Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Pridružio se: Uto Sep 21, 2010 11:43 am

Pon Feb 13, 2012 5:35 pm

Nije kod nas.....

Slika

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
Korisnikov avatar
Tomic
Garaža: Audi TT
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:37 am

Pon Feb 13, 2012 6:40 pm

alekiq napisao:Covek ne moze da zivi bez mesa, jer biljke ne mogu da sintetisu SVE esencijalne aminokiseline.
:podrzava :amen:
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pon Feb 13, 2012 6:42 pm

:arflag ništa bez jagnjetine ispod sača
Korisnikov avatar
alfaholic

Uto Feb 14, 2012 4:18 pm

Ovo se kod nas reklamira na veliko, iz aviona se vidi da je prevara, slika vraćena u nazad i slično, proverava li iko ovo i kažnjavaju lis e ovi prevaranti... :doh:
Korisnikov avatar
dusanGT
Garaža: GT JTDm Q2
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 10:18 pm

Uto Feb 14, 2012 7:07 pm

Evo ilustrativnog primera...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hnBEfLDeE4
Alfa je stil... ostalo je status...
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Sre Feb 15, 2012 12:02 pm

[youtube]aULrqvK2y4c[/youtube]
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Sre Feb 15, 2012 10:19 pm

Mislim da bi najbolje bilo da su ga i kola ambulante pregazila hahaha
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN
Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 10:20 pm

Čet Feb 16, 2012 12:58 am

alfaholic napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo se kod nas reklamira na veliko, iz aviona se vidi da je prevara, slika vraćena u nazad i slično, proverava li iko ovo i kažnjavaju lis e ovi prevaranti... :doh:
Naravno da ne postoji kaznjavanje za ovakve gluposti, banana drzava. Ima mnogo vecih problema npr tv pretplata, oni krimosi iz SOKOJ-a itd.
Mene su xx puta zvali za klimu, kao redovno odrzavanje, po novom zakonu svaka klima mora da se pregleda itd, uvek zovu ujutru dok sam slogiran i ne znam sta pricam. I tako isprosipa mi milion nekih prica itd i ja kazem ok kad mozete doci itd, onda moze sad, ja kazem ok koliko se to placa, ona 2000 din i kad pare pomene u trenutku se razbudim i setim da imam garanciju na klimu i da jos nije ni godinu dana proslo od kad sam kupio. I onda pocnem da je n....vam preko telefona, veoma bogat i socan recnik. Na kraju ona izvinite i spusti. Ne prodje par dana ista prica i tako u krug nekoliko puta dok jedan dan nisam uzeo identifikaciju poziva i kad je pozvala lepo sve obajsnio , da cu da ih tuzim zbog uznemiravanja i nanosenja dusevnog bola itd. Od tad ne zove niko.

To sa tim top-shop glupostima zna se ko se cilja, sem naivaca veliki procenat su penzosi, koji nemaju sta da rade, sem da bleje po domovima zdravlja, kad ne bleje tamo ili gledaju turske serije ili top-shop i narucuju gluposti koje nemaju garanciju i pokvare se posle 15 dana.
I naravno da ne zaboravim i one cuvene prevare dobili ste putovanje , samo trebate da dodjete u taj i taj restoran da sve saslusate, svedski sto , sve placeno, samo dodjite.Cak i pozivnicu posalju (juce bas cale dobio pozivnicu pa sam se i setio ovoga) Kad dodjes nema nista od jela, ni putovanja nego ti prodaju neke masazere i jastuke.
Korisnikov avatar
Gruja
Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:40 pm

Čet Feb 16, 2012 1:01 am

@erdeljan
Ne, ne, ne. Prvo da su dosla, izdriftovala par krugova oko njega dok lezi pa onda tek - puf!
ups... sori...
:mrgreen:

Mentol...
Korisnikov avatar
alfaholic

Čet Feb 16, 2012 10:38 am

Ne pominji mi SOKOJ, svake godine mi ukradu jednu polovnu 159... :angry:
Da mogu prijavio bih se u Hrvatskoj, ali to je druga planeta...
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Čet Feb 16, 2012 10:59 am

alfaholic napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa Power Balance, firma koja godinama prodaje one idiotske narukvice, kaznjena je sa 75 miliona dolara jer je dokazano da te narukvice nemaju nikakav efekat. Celu pricu pokrenula je Australijska komisija za zastitu potrosaca. Verovatno bi i ovo bilo raskrinkano da neka ozbilja organizacija stane iza pokretanja postupka.

O Srbiji ne vredi raspravljati...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.

Povratak na “Cafeteria da Romeo”