Mislim, baš me briga ko je šta, ali eeej, od kad se mi to ne razumemo?!

Kakva glupost...

Još neko?

Ovo me podseti na diznijev crtać kada šilja ide u lov na tigra,a ako se sećate šta tigar ima kao prostirač ispred skrovišta....alfaholic napisao:Istog trenutka mi sevne slika u glave te neke životinje koju su odrali zbog ove glupače, koja čeka u nekom svom redu i na sebi ima ovu plavušu, oderanu baš ovako nafrakanu sa sve roze detaljima.![]()
Pa dobro,al pazi sad koliko je zivotinja otislo da bi se sasila sedista za sve nase drage alfice?alfaholic napisao:Krimnal!
Ajmo dalje...
Pre par dana odem do banke, kad tamo u redu ispred mene jedna blajhana plavuša sa nekim krznom na sebi, naravno pravo krzno. Ne samo jakna, već i čizme od iste životinje.
Istog trenutka mi sevne slika u glave te neke životinje koju su odrali zbog ove glupače, koja čeka u nekom svom redu i na sebi ima ovu plavušu, oderanu baš ovako nafrakanu sa sve roze detaljima.![]()
![]()
Kako ljudi umeju biti glupi i plitki, eto ova nesrećnica duboko veruje da je svrha te životinje da se njoj napravi modni detalj...
alekiq napisao:Covek ne moze da zivi bez mesa, jer biljke ne mogu da sintetisu SVE esencijalne aminokiseline.
Naravno da ne postoji kaznjavanje za ovakve gluposti, banana drzava. Ima mnogo vecih problema npr tv pretplata, oni krimosi iz SOKOJ-a itd.alfaholic napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo se kod nas reklamira na veliko, iz aviona se vidi da je prevara, slika vraćena u nazad i slično, proverava li iko ovo i kažnjavaju lis e ovi prevaranti...
Pa Power Balance, firma koja godinama prodaje one idiotske narukvice, kaznjena je sa 75 miliona dolara jer je dokazano da te narukvice nemaju nikakav efekat. Celu pricu pokrenula je Australijska komisija za zastitu potrosaca. Verovatno bi i ovo bilo raskrinkano da neka ozbilja organizacija stane iza pokretanja postupka.alfaholic napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo se kod nas reklamira na veliko, iz aviona se vidi da je prevara, slika vraćena u nazad i slično, proverava li iko ovo i kažnjavaju lis e ovi prevaranti...