Nelle, jel' to po službenoj dužnosti?nelle napisao:i Uma Turman

Mislim, žena ipak reklamira Alfu, pa zato i jedan plus od mene

Nelle, jel' to po službenoj dužnosti?nelle napisao:i Uma Turman
Bolje je ovako... Prošle 2011. je zaista pokazao superiornost u odnosu na svetske rivale, zasluženo poneo dva velika svetska priznanja, ocenjen od strane svih relevantnih u tenisu kao "No. 1" i u svakom momentu nas promovisao najbolje što se može...nelle napisao:... Nole je trebao još prošle godine da bude odlikovan...
Ma ok, sve to je tačno, a što se zanimljivosti tiče, cela prva strana je debeli off koga je izazvao kolega alfaholic odmah na drugom postu ničim izazvan i sa svojim ubeđenjima koja nemaju veze sa tenisom, a ostali su se samo nadovezali kao što obično i radimo u takvim situacijamadusanGT napisao: Uzgred, ne vidim neki naročiti "off", tj. morali bismo da prihvatimo činjenicu da je ova tema:
a) čas u kafiću
b) čas u kafani
c) i da je postala "... više od sporta..." tj. zanimljivija.
Uključio bih se ranije, nego nisam obratio pažnju na ovu temu. Naravno da svako ima prava na svoje mišljenje, ali me nervira debilisanje i namerno izazivanje rasprave koja nikome ne ide u prilog čak i da je u pravu. Verovatno je nekim ljudima toliko dosadno da jedva čekaju da provociraju i da se raspravljaju. Lopatu u ruke, pa neka čiste sneg.dusanGT napisao:Da se slažem sa svime što je ovde rečeno, verovatno ne bih ni imao motivaciju da reagujem iznoseći svoje stavove... U tom smislu samo napred - uključi se u diskusiju i uzmi u obzir da svi imaju pravo na mišljenje, a niko na vređanje...
Dobro sam razumeo šta misliš, ali... Dozvoli da su potpuno legitimni najrazličitiji motivi za pisanje, kao i reakcije, jer smo na forumu i ta sloboda ne može da se ograničava. Voleo bih da se koriste argumenti za odbranu stavova, umesto reči koje opisuju negativne emocije izazvane nekim ili nečijim stavovima...cirko83 napisao:... ali me nervira...