Ja sam u decembru zamenio termostat, stavio vernet, radi perfektno zakuca na devedeset nebitno kako vozim i ne mrda. Po ovoj zimi mi uvek radi jedno pet minuta u mestu dok ne spusti obrtaje i malo se zagreje, ali moze i petnest minuta da radi u mestu i nece poceti da se dize temperatura, tek kada krenem da ga vozim. JUce mi je za oko 20 minuta voznje dostigao 90 stepena, ali nisam palio grejanje. Tek kada se zagreje auto onda mogu i ja da se grejem
Hladnoća i Alfe!!!
- Danpil
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Sauriann
Ja sam u decembru zamenio termostat, stavio vernet, radi perfektno zakuca na devedeset nebitno kako vozim i ne mrda. Po ovoj zimi mi uvek radi jedno pet minuta u mestu dok ne spusti obrtaje i malo se zagreje, ali moze i petnest minuta da radi u mestu i nece poceti da se dize temperatura, tek kada krenem da ga vozim. JUce mi je za oko 20 minuta voznje dostigao 90 stepena, ali nisam palio grejanje. Tek kada se zagreje auto onda mogu i ja da se grejem
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Hladnoća i Alfe!!!
E to se zove pozrtvovanost
Prvo Alfa, tek onda ja...

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Kako iskljucim grejanje tako se temperatura penje. Sad sam se vratio iz Ruzveltove gde sam video polupanu 147 bg table. Izgleda da je podleteo pod tamic...Ne znam da li je neko iz kluba
Sent from my LT22i using Tapatalk
- Djukacs
- Garaža: ex.Alfa 147 1.9JTD
Alfa 159 1.9 JTDM - Lokacija: Pancevo
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Koliko bi pomoglo da se hladnjak zastiti po ovom minusu?
Ne mislim da stavljamo karton, video sam kod par taksista lepe onu traku (u fimovima koriste teroristi da zalepe usta taocima
).
Ne mislim da stavljamo karton, video sam kod par taksista lepe onu traku (u fimovima koriste teroristi da zalepe usta taocima
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Nema više ništa normalno i umereno, sad idemo iz ekstrema u ekstrem, a škripanja snega pod nogama mi dosta za 3 naredne zime
Kad bude oko nule napolju ima da vičemo kako je mnogo vruće...
A ovo što kažeš za čamac zaista možda nije daleko od istine. Znam samo da neće moći da kažu da je vodostaj nizak, pa hidroelektrane ne mogu da rade punim kapacitetom
Jbg, jesen bila bez kiše, posle zima suva i relativno topla - skoro da sam sanjao kako gazim napolju dok sneg škripi pod nogama, kad ono...nelle napisao:E moj Dragane ove zime izgleda samo kupustako da hebem ti takvu sarmu!!
Šalu na stranu:Bio sam na Dunavu da obidjem čamac i ima jako mnogo mnogo leda...kad krene da se topi biće haos...čamac ću da nadjem na drvetu u krošnji
Nema više ništa normalno i umereno, sad idemo iz ekstrema u ekstrem, a škripanja snega pod nogama mi dosta za 3 naredne zime
A ovo što kažeš za čamac zaista možda nije daleko od istine. Znam samo da neće moći da kažu da je vodostaj nizak, pa hidroelektrane ne mogu da rade punim kapacitetom
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
-
KaligulaKa
- Drug Član

Znam kako je svake godine kad je vodostaj Dunava normalan pri kraju zime i pred proleće i veruj mi na reč da će biti strašno kad se ovo otopi.....samo da ne krene led zajedno sa poplavom.....biće belaja
Čuo sam danas na stranim kanalima da nam sledi pakleno leto....ne sumnjam ni malo
Čuo sam danas na stranim kanalima da nam sledi pakleno leto....ne sumnjam ni malo
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Katastrofa... pa ja ne mogu da se nacistim snega koliko on moze da napada i cistac da ga nabaca na parking... 
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
Ja se jedva iscupah sa parkinga u bloku. Jednostavno su se napavile brazde i auto nasedne. Kako cu se nocas vratiti i gde cu parkirati pojma nemam:-)
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- iznogudovic
- Garaža: Rosso 147 1.6 105 ks 2002
Malopre se provozah ćaletovom samarom, i načisto sam se smorio, kod mene je termostat zamenjen pre mesec dana, kad upalim auto radi minimum 5 min, pa krenem i lagana voznja po gradu treba joj sigurno 2-3 km da bi cajger uopste poceo da reaguje, a grejanja tek tek, čisto da nekažem ništa, a Lada ubija isto upalio 5 min pa krenuo i nakon bukvalno 1 km osetim da greje kazaljka kaze skoro pa radna temp, nisam siguran dali je sve to OK, što se alfice tiče.
Moja greška nisam bio uz majstora kad je sve menjao
, tako da platio jesam termostat, a dali je menjan to bas nisam 100% siguran.
Moja greška nisam bio uz majstora kad je sve menjao
- alexa
Pa otvori haubu pa vidi..I ako ti je nov ne mora da znaci da nije zakazao,isprati creva na hladnjaku,gornje i donje..Velika je zima ne moze bas odmah da se zagreje..
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
Italija: vino, žene, Alfa Romeo
P.s termostat mi radi ok, malopre sam se zaglavio na parkingu dok sam hteo da uparkiram Alfu u nemoguce. Slajfovalo se pa su na kraju radile patosnice. Temperatura na 90 a ja gola voda od vrucine dok sam je iskopao. Jbg uzjahao sam brazde i zabo dubok sneg :-)
Rusko vozilo, projektovano za uslove korišćenja.iznogudovic napisao:Malopre se provozah ćaletovom samarom, i načisto sam se smorio, kod mene je termostat zamenjen pre mesec dana, kad upalim auto radi minimum 5 min, pa krenem i lagana voznja po gradu treba joj sigurno 2-3 km da bi cajger uopste poceo da reaguje, a grejanja tek tek, čisto da nekažem ništa, a Lada ubija isto upalio 5 min pa krenuo i nakon bukvalno 1 km osetim da greje kazaljka kaze skoro pa radna temp, nisam siguran dali je sve to OK, što se alfice tiče.
Rusija: debeli minus, sneg, led, votka
Italija: vino, žene, Alfa Romeo
P.s termostat mi radi ok, malopre sam se zaglavio na parkingu dok sam hteo da uparkiram Alfu u nemoguce. Slajfovalo se pa su na kraju radile patosnice. Temperatura na 90 a ja gola voda od vrucine dok sam je iskopao. Jbg uzjahao sam brazde i zabo dubok sneg :-)
- srlealfa
- Garaža: 156 2.0 jts
zato je moja i dalje kod Deše,ne mičem je dok ovo ne prođe.Večeras sam išao sa drugarom do grada i mazda je lepo završila u snegu na isključivanju za MOL-ovu pumpu na Zr putu.Hoćuuuu sunce 
- Djukacs
- Garaža: ex.Alfa 147 1.9JTD
Alfa 159 1.9 JTDM - Lokacija: Pancevo
Ja ne mogu da izadjem sa parkinga sve zatrpano.
Alfa stoj parkirana,svaki dan je upalim radi nekih
40-min.Treba joj oko 20 min da se temperatura
digne na nekih 70c.
dok ne prodje ovaj sneg vozim caletovu 406-icu
Ovo za patosnice je extra ideja,ne bih se nikada setio toga.
Alfa stoj parkirana,svaki dan je upalim radi nekih
40-min.Treba joj oko 20 min da se temperatura
digne na nekih 70c.
dok ne prodje ovaj sneg vozim caletovu 406-icu
Ovo za patosnice je extra ideja,ne bih se nikada setio toga.
- srlealfa
- Garaža: 156 2.0 jts
Meni večeras samo provrti patosnicu i tako par puta,onda sam se rešio za lopatu i so. 
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Ma vojnicko asovce u gepek i nema greske. 
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pre dve godine kupio sam lopatu na rastavljanje (iz 3 dela) za sneg ima gde i kozmetika za auto.
Za sneg dušu dalo.
Za sneg dušu dalo.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
Pošto sam od Erdeljana dobio pohvalu da sam kao Milos Forman evo još jednog klipa. Ovaj put mećava...
[youtube]sU5ydI6ATZI[/youtube]
[youtube]sU5ydI6ATZI[/youtube]
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Bas je old snimak, fali samo neka reklama iz tog vremena da se promalja sa zgrada,,,tramvaji se uklapaju
......A retro muzicka jazz pozadina je? 
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
Ne znam tačno kako se zove mogu da povijam. Izabrao sam je slučajnom metodom tokom editovanja