Ja sipam na Omv eurodizel u kamion i nemam nikakvih problema, pali na pola kljuca. Nece zalediti, jos uvek...Sauriann napisao:Ja kod njih sipao eurodizel i evo dva dana ne ledi. Nadam se da neću morati da ih dižem u vazduh...pa nek sipaju vodu.
Hladnoća i Alfe!!!
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
- G0XY
- Garaža: Mito QV
- Alexa86
- Garaža: MiTo QV Ex Alfa147 1.9 jtd, Alfa147 Q2
Meni je Alfa na parkingu od kad su poceli ovi vremenski uslovi,sporedne ulice na Zarkovu nisu ociscene tako da nemam mogucnost da izadjem sa parkinga...Posto je spustena jedino sto mogu je da ocistim kompletnu ulicu sa prednjim branikom! 

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
GOXY:
EKO Evropremium 98
ili
Elp, Evropremium 95
jeste EKO 149.9 din/l ali - i dise i mirise. i pali bez frke.
EKO Evropremium 98
ili
Elp, Evropremium 95

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Eto da se i ja pohvalim...danas sam ostao bez većeg dela plastične zaštite motora 

- G0XY
- Garaža: Mito QV
Do sada sam uvek sipao na Eko pumpi i nije bilo problema,baš sam se zeznuo
Re: Hladnoća i Alfe!!!
dekideki napisao:GOXY:
EKO Evropremium 98
ili
Elp, Evropremium 95
Do sada sam uvek sipao na Eko pumpi i nije bilo problema,baš sam se zeznuo

A Man's Got to Know His Limitations...
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Ja bi vam preporucio MOL i Evropremium 95
razlike u odnosu na EKO-ov 98 nema a jeftiniji je 
sent from Kenda digitron using Tapatalk
Re: Re: Hladnoća i Alfe!!!
Ja to nemam odavnointerceptor napisao:Eto da se i ja pohvalim...danas sam ostao bez većeg dela plastične zaštite motora

@ goxy i deki
Ja bi vam preporucio MOL i Evropremium 95

sent from Kenda digitron using Tapatalk
-
Ka
- Drug Član
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Kako benzin tako i dizel. Mada imam mali incident sa njima, dok su mi sipali (a uglavnom sam sipam i ovo je prvi put bilo da mi oni sipaju dizel) polomili su onaj prstencic u rezervoaru u morali su crevom da ga proguraju i sada pliva u rezervoaru. Plus ne odgovara pistolj i mora da se drzi stalno. :/
Sto se kvaliteta goriva tice, i pored ovoga i dalje sipam tamo cim sam u prilici.

Kako benzin tako i dizel. Mada imam mali incident sa njima, dok su mi sipali (a uglavnom sam sipam i ovo je prvi put bilo da mi oni sipaju dizel) polomili su onaj prstencic u rezervoaru u morali su crevom da ga proguraju i sada pliva u rezervoaru. Plus ne odgovara pistolj i mora da se drzi stalno. :/
Sto se kvaliteta goriva tice, i pored ovoga i dalje sipam tamo cim sam u prilici.

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
meni auto trosi 25L plina,jer cele nedelje vozim sve prva i druga i cesto radi u mestu nekad i po pola sata,moje pametne komsije ne prebacuju sneg na drugu stranu ulice i bacaju u kanal,nego sve na put,juce se jedan komsija zbog sebe setio da upali rovokopac i procisti do svoje kuce,a drugi kraj ulice je ostao bas u brdima snega po putu jer su bacali na put a i vecina medjusobno ne govori i kroz njihov kraj bez lanaca nema sanse
juce sam skinuo lance a vozim ih od subote

juce sam skinuo lance a vozim ih od subote

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
U mom gradu je pre dve-tri godine otvorena MOL-ova pumpa, a sve ostale su NIS-ove. Niko se ne hvali sa MOL-ovim gorivom u odnosu na ovo "domaće", a i vidim da podjednako ima automobila i na njoj i na Nisovoj preko puta.
Ja lično nisam primetio nikakvu razliku u BMB 95.
Interesuje me da li je moguće da nije jednakog kvaliteta na svim njihovim pumpama kod nas jer bar ovde kod mene nemaju neku konkurenciju?! Mada je kod nas sve moguće.
Ja lično nisam primetio nikakvu razliku u BMB 95.
Interesuje me da li je moguće da nije jednakog kvaliteta na svim njihovim pumpama kod nas jer bar ovde kod mene nemaju neku konkurenciju?! Mada je kod nas sve moguće.
potpis
- alexa
Mislim da je moguce,kod mene ima Mol i obicno sipam benzin tu,plin na vise mesta.Jednom mi se desilo kada sam sipao benz.neposredno posle toga auto poblesavi skroz,upali MCSF,nece da primi gas,buca,detonira sitno..i tako dan,dva.Ugasio je MCSF sam,tako da sumnjam da je i bilo zbog goriva..Nesto u poslednje vreme praktikujem da sipam evro bmb,sto bi rekao jedan pumpadzija na EKO pumpi "Razlika izmedju njega i Bmb-a je to sto ima toliko oktana koliko pise,jer se uvozi.."
Sad ti budi pametan..a da nam podvaljuju-podvaljuju,a najskuplji smo u okolini..sta reci.
Sad ti budi pametan..a da nam podvaljuju-podvaljuju,a najskuplji smo u okolini..sta reci.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- interceptor
Kod mene jutros bilo -27
i upalila,ali jedno vreme baš nije bilo lepo je slušati kako radi dok se malo ne ugreje 

- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Na Novom Beogradu -18 c, upalio benzinac iz prve malo duže sijalica za abs sijala ali se ugasila.
Naravno neprijatan zvuk iz motora, nalik nekom zujanju, posle par minuta prestalo.
Da li se to varijator čuje?
Naravno neprijatan zvuk iz motora, nalik nekom zujanju, posle par minuta prestalo.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Ja ga samo pojačam na dugi podeok da ne moram da prekidam čišćenje snega (pošto zadnjih dana čistim i isparkiravam dva auta svako jutro). Za 10 minuta kad uđem ipak nije hladno kao napolju. Temperaturu ne diram zadnjih par dana, stoji tako na 30 jer ionako imam par kim do posla pa ne stigne da zagreje ni do 10 u kabini, sasvim je svejedno.
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
I ti se voziš za par km do posla? 
Uplaio sam komotno jutros.
Što se tiče paljenja grejanja. Upalim auto i upalim da duva dok čistim sneg. Fora je što iako je hladan vazduh, topliji je nego vazduh spolja. Šoferka se lakše čisti. Dok krov očistiš, ipak malo zagreje staklo i otopi ako se navatao neki led.

Uplaio sam komotno jutros.
Što se tiče paljenja grejanja. Upalim auto i upalim da duva dok čistim sneg. Fora je što iako je hladan vazduh, topliji je nego vazduh spolja. Šoferka se lakše čisti. Dok krov očistiš, ipak malo zagreje staklo i otopi ako se navatao neki led.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Direktorka upalila jutorske iz prve bez problema, ler gas stabilan na 1100 rpm, sve ok, međutim kad je temperatura motora bila na oko 50 stepeni poče da gubi ler gas i da se gasi kad pustim papučicu. Ugasio se auto 3-4 puta u roku od 5 minuta, u međuvremenu se temperatura popela na 80 stepeni i dalje se nije događalo da se gasi
Ler relativno stabilan na 900 rpm (+-50). Da li negde ima falš vazduha ili je step motor getcrkt jbmliga

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- interceptor
ali mi se čini da je servo pumpa za volan,neznam tako mi se učinilo da menja zvuk kada malo okrećem volan valjda dok nije malo zagrejala ulje i posle par minuta prestalo.
Taj zvuk isti i kod menePresretach napisao:Na Novom Beogradu -18 c, upalio benzinac iz prve malo duže sijalica za abs sijala ali se ugasila.

- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Baš tako. Meni se prošle zime čuo servo ali zato što je ulje odjednom palo malo ispod minimuma, negde procurelo. Dosipao sam i više nije curelo do pre dve nedelje i opet ujutru isti zvuk kad je baš hladno. ponovo malo dolio i drži nivo.
potpis
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Evo mene na -15, nije paljen od sinoc, tek veceras. 
[youtube]R0t7jQ2xXAs[/youtube]

[youtube]R0t7jQ2xXAs[/youtube]
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Sale-Qchewo
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 115ks
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT