Jutros komsija sa Golfom 3 ispraznio akumulator paleci.. ja u setnji sa psom, reko sacekaj da odem po kljuc pa da upalimo na moj... parkiram alfu, kablovi... verglanje par puta i upali... kaze komsija "a sinoc sam ga u 11 palio, ma falilo je da upali sad... ej, jedno verglanje samo... "
Cela stvar mi je zanimljivija time sto je taj komsija bio veliki protivnik alfe kad sam kupovao uz one price " nemac je nemac, nemoj italijana itd... "
Nisam hteo da ga zezam, stariji je covek, nije u redu...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
A,trebao si malo da ga prodriblas cisto onako,jer bi on tebe sigurno.
Sto se tice zime,kod nas je fino,padala kisa par dana,evo danas opet onaj ludi vjetar i tako.Plastike kvrckaju u 145-ci i to me nervira.Posebno kad upalim prvi put grijanje.Doduse,najvise kvrcka plocica od cd-playera,dok sam to provalio poludio sam.
Sinoc, pre polaska za BG, ubacio sam vojnicki asov u gepek, cisto radi predostroznosti.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ja se dobro secam one fore od Rileta kad na jugu pukne(valjda) poluga za drugi brisac, da zavezes drvce za brisac i onda spojis sa prvim i sl fora
A zenske carape na autu, probano jos pre 15god na zastavi i radilo
Posto kod mene niko ziv necisti sneg i neznam gde su 160 ekipa beograd puta, prvo sam razbio branik a onda sam se opametio i stavio lance
Jeste da malo bruji po cistom asfaltu ali asfalta nema ni 10% ociscenog tako da je milina jedna!
Pokvarise mi lopuze sa OMV pumpe,uzivanje u zimskim carolijama voznje
Sipao juce 15l Europremijuma i kako sam ga sipao,tako je poceo da mi trokira na benzinu po ovim niskim temperaturama.
Pa muka mi je vise od ovog srpskog lopovluka,stoka bezrepa prodaje benzin "krsten" sa vodom
Uh, glava me već boli od ovakvih vesti i informacija
Pa kome čovek više da veruje i kako uopšte da se opusti ako mora, ne da servisira, već makar da napoji svoju Alfu
Alfa sa Yokohama zimskim gumama (15"), ide k'o luda
Prosto mi je zao ljudi sa Merc/BMW koji se pate, i ne mogu da krenu...dok Alfa kida sve pred sobom.
Najjaca situacija:
- Magistralni put, prekriven snegom, sloj od 5cm (ugazen).
- Vozim lagano, nekih 60km/h, i nailazim na dva vozila marke VW. Lagano dodajem gas, i preticem ih sa nekih 80 km/h (oni su islu nekih 40-50 km/h)
- Lik iz Passata, blene u Alfu i krsti se (u fazonu, kakv ludak)