Hladnoća i Alfe!!!
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
jel ima neko problema sa ručnom na 155? pre neko veče sam imao osećaj kao da su sajle malo zaledile i nisu vratile do kraja. od tad ne cimam ručnu ali me zanima da li generalno imaju problema...
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
I ja treba da proverim ručne jer mislim da nisu dobro namontirane pa su popuscale na krajevima i pustile vodu unutra...Inače juče po ovoj hladnoći centralni displej se bio šlogirao na dva minuta pa posle nastavio da radi normalno...
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Imao sam ja problema sa ručnom prošle godine pa sada i ne povlačim ručnu kad je ovako hladno iako je zamenjena sajla 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
-
gi
- Drug Član
Jutros nisam mogao da otključam auto. Zaledile polugice od cb, čekam proleće. piiiip ti zimu i ko je izmisli.
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Meni se isto ovo desilo pre nekoliko dana, ali sam u bravicu sipao tecnost za odmrzavanje, posle cega sam uspeo da otkljucam "na kljuc". Sad nemem problem...
Re: Hladnoća i Alfe!!!
gile napisao:Jutros nisam mogao da otključam auto. Zaledile polugice od cb, čekam proleće. piiiip ti zimu i ko je izmisli.
Meni se isto ovo desilo pre nekoliko dana, ali sam u bravicu sipao tecnost za odmrzavanje, posle cega sam uspeo da otkljucam "na kljuc". Sad nemem problem...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
-
gi
- Drug Član
Nije problem u bravici, problem je u polugicama u vratima...Dragon napisao:gile napisao:Jutros nisam mogao da otključam auto. Zaledile polugice od cb, čekam proleće. piiiip ti zimu i ko je izmisli.
- OMP
- Garaža: GP TJet
kod mene sad otkljucava bez problema ali sam zato potrosio ceo sprej prskajuci deo brave gde ulazi kljuc i bravu na stubu vrata, onaj pipak je problem, a kad zezaju poluge to je nezgodno ali sam uspeo da ih pokrenem sipajuci vece kolicine tople vode po vratima 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- sErGiO
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
O da... Pored Alfe,jedino zadovoljstvo su mi cigare... (posto sam alkohol davno batalio)
Inace,ova hladnoca nije nista,da vidite kako je hladno na Kosovu,duva verat jedno 20ak m/s, ne mozes ni 10 min da provedes napolju,zaledis se... a o putevima da ne pricam,jedva se vratih...
Kad ce to prolece bre...
O da... Pored Alfe,jedino zadovoljstvo su mi cigare... (posto sam alkohol davno batalio)
Inace,ova hladnoca nije nista,da vidite kako je hladno na Kosovu,duva verat jedno 20ak m/s, ne mozes ni 10 min da provedes napolju,zaledis se... a o putevima da ne pricam,jedva se vratih...
Kad ce to prolece bre...
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Katastrofa, ja odvezao dete u vrtic i umalo da udarim jednog Audija, ni sam ne znam kako sam se zaustavio na pola metra od njega, a gume M+S Nokian, ma veze nemaju...
Sad sam je parkirao i ne mrdam dok se ovo ne sredi.
Sad sam je parkirao i ne mrdam dok se ovo ne sredi.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Evo snimka hladnog starta od jutros...Bez diranja papučica 
[youtube]fvS5rtbI9RY[/youtube]

[youtube]fvS5rtbI9RY[/youtube]
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Pa sta je ovo?
Nije ovo nosta
Ja planiram Goliju danas
Stavljam slike cim se vratim
Nije ovo nosta

Ja planiram Goliju danas

Stavljam slike cim se vratim

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
-
gi
- Drug Član
Sergio ti živiš u velegradu, sve čisto
Da vidiš kako je ovde na Voždovcu, pa to je komedija
Red za autokomandu sa autoputa kreće od BiP-a, a ulica gde mi je firma nije ni očišćena uopšte
Bio je full bob sleigh 

- sErGiO
Ma milina za vožnju u ovom mom velegradu, sat ipo vremena mi je trebalo do posla a inače stižem za pola sata 

- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Meni trebalo dva i po sata za put koji inače prelazim za pola sata
eto ti sad nele zima popodne kačim slike pančevačkog mosta.

-
Ka
- Drug Član
Ja od jutros kao grtalica od Brestovca do Pančeva....ide Mica kroz sneg samo pršti 

- OMP
- Garaža: GP TJet
ja sam sinoc jedva stigao od tacke A do tacke B tj ne skroz do tacke B jer nisam mogao uz tu ulicu da izadjem pa nekih 200m pesaka
, ni zimska guma nije puno znacila a kod mene su naravno letnje
uzas, ne isterujem alfu dok malo ne okopni

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- sErGiO
Ma meni je ovo vreme do 00, ko da sam na Alpima
A btw vidim da svi imamo posla od jutroske u pm 

- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Sinoc sam prosao kroz KS oko 6 sati,pada sneg a niko ne cisti
Sad mi je bio jedan inspektor iz KSa,kaze da je tamo katastrofa i da ima snega mnogo vise nego ovde
OMP napisao:ja sam sinoc jedva stigao od tacke A do tacke B tj ne skroz do tacke B jer nisam mogao uz tu ulicu da izadjem pa nekih 200m pesaka, ni zimska guma nije puno znacila a kod mene su naravno letnje
uzas, ne isterujem alfu dok malo ne okopni
Sinoc sam prosao kroz KS oko 6 sati,pada sneg a niko ne cisti

- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Ma ovo je užas. Totalna neozbiljnost. Nikako ne bi smeli da dopuste da grad bude ovako neočišćen. Mene baš briga, sa mojim gumama prolazim svuda
Ali me nervira za šta nam se uzimaju pare, a ne mogu ni glavne ulice da održe čistim. A siguran sam da to može da se izvede... Mada i sam znam da sve počinje od toga da nema dovoljno ljudstva i opreme da bi direktori mogli da se voze u najboljim kolima i išli na skupocena letovanja zimi i zimovanja leti...