Pa gde nam je maleni Kasto ?
Daj Ivdzo neke slicice, nemo` si stipsa
Pre neki dan, tacnije 06.01 moj lovac ulovio zekana Bili u setnjici po Fruskoj Gori i kao i obicno samo uhvati pun sprint... tu nema ljudi pa je pustam da ide gde hoce, da se natrci... odjednom se zacu kao skicanje... dok sam dotrcao, zekan stradao... Do sada je X puta jurcala za njima i evo uhvatila jednog...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g., ex AR 155 2.0 16v Super '98, ex AR 155 1.7ts '94, ex AR 164 2.0ts '89, ex AR 164 2.0ts '91, ex AR 164 2.5td Super '96, ex AR 164 2.0tb Super '96, ex AR 164 2.0ts Super '98.
Odlicnu kombinciu boja si odarao.. bar za moj ukus... deluje kao da je iz dva dela
Bice to krupan pas, vidi se po odnosu velicine sapa/glava ..
Samo vitamine ne izostavljaj do godinu dana nikako... Ja sam davao Kafortan, ako se dobro secam 1 tableta na 5 kg telesne tezine i kao dopunu neki multivitamin Trixi-jev obogacen kalcijumom...
Kvalitetne granule se podrazumevaju, ali ne bi bilo lose da mu, ukoliko imas volje i zivaca, 1-2 puta nedeljno das barene iznutrice... Mog se kupiti u drzavnim mesarama po jako povoljnim cenama (IMES)
Ja recimo kupim 10-15 kg mesano (juneci bubrezi, dzigerica, srca...), obarim sve, naseckam na kocke i zamrzen u kese od po 1 kg... i onda periodicno dajem recimo 2x nedeljno... Dobre su granule, ali ipak je pas mesozder, ne treba mu uskracivati to...
I junece koske... mekane su, ne moze da osteti zubice... malo samo obaris da ubijes bakterije i nek se igra, gricka...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
znam da mora meso da se dodaje a za koske mora da saceka posto sada menja zube. posto je malisa kod mene tek 3 dana moracu da ga vodim kod veterinara da ga malo pregleda. malisa je dosta uplasen zbog promene sredine odgajivac ga nije uopste pustao iz boxa, gde je bio sa braco sestrama i majkom. ali pocinje vec da laje
Ajde i ja da predstavim moj copor....
Fredi APBT
Tina AST
Dona mesanac Vucjaka
Rex, Donin "sin"
A imao sam jos i dva dalmatinca ali su uginuli prosle godine.... Stigle ih godine....
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Necu da im platim, tuzicemo se do Strazbura Kinoloski savez ih je napljuvao ali ne vredi sa lopovima se raspravljati.
Evo malo slika mog praseta, bas je opasan
nije tu u pitanju strucnost nego cist lopovluk kao i kod registracije automobila. a uzgred ovaj bull sa slika mi bas deluje izuzetno opasno
presladak je
Dobermani jedu vlasnika pred smrt, ovima puca lobanja pa polude, oni jedu malu decu, bernadinci nose rakiju u cuturici i sl price sve glupost do gluposti.
Utice tu vlasnik a utice i socijalizacija psa...ako je on zatvoren stalno pa su mu ljudi ne poznati onda naravno da ce biti agresivan, sve ima svoje, ni pusku ne moze da ima ko hoce (barem bi tako trebalo)
Posto vidim da svi imaju neke bullove i sl da prestavim ja mog ovcara
Belgijski ovcar ~6meseci
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Ha, ha kakva zver...pa ti, brate, nemas para da platis porez, koliko je opasan...
Bas su lepi i simpaticni, vidim da su sve popularniji.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,evo ga!!! vnov,gde si kupio? Koja je cena? Ja i buraz merkamo bigla ili korgija,imam veliko dvoriste,greota da zvrji prazno... Posto je korgi kod nas nemoguca misija,zanima me gde si uzeo bigla?
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Ja sam veliki fan engleskih buldoga i u planu je da uzmem jedno štene čim budem mogao
Kao i za Alfe, i za njega mi govore da sam lud što hoću da budem vlasnik istog i tako to