Hvala

Ovo je priča koju sam slušao godinama dok sam se bavio kinologijom i naravno nema veze sa zdravim razumom.stefanves napisao:Delimicno ste upravu.
Ne bih da zvucim da prodajem pamet, ali gomila pasa stvarno ima debele genetske predispozicije za nesto.
Doga npr., ima problem sa rastom lobanje, koja je ako ode u pogresnom smeru pritiska deo mozka, pa postaje naglo agresivna. Postoji gomila slucajeva gde je doga ubila svog vlasnika, posle 10ak godina.
Naravno, ne mora da znaci, ali je moguce.
Nisi to trebao da napises, iskreno najvise na svetu mrzim borbe pasa. Za mene je pas moj ljubimac. Upravo mi se zeludac prevrce od same pomisli. E moj Pejo razocarao si me i ako te nisam upoznao sad ne zelim da te upoznam. Molim te da preskocis ovu temu.pejo napisao:sve shto vas interesuje u vezi pitbull terijera pitajte.drzo sam ih za borbe.profesionalno treniro i lechio iste.mnogo ljudi upoznao za 10god aktivnog bavljenja sportom iliti borbama.imo sam u jedno vreme preko 30komada,odraslih.
I ja mislim da je bolje da ovo nisi napisaopejo napisao:sve shto vas interesuje u vezi pitbull terijera pitajte.drzo sam ih za borbe.profesionalno treniro i lechio iste.mnogo ljudi upoznao za 10god aktivnog bavljenja sportom iliti borbama.imo sam u jedno vreme preko 30komada,odraslih.
ivdzabg napisao:Nisi to trebao da napises, iskreno najvise na svetu mrzim borbe pasa. Za mene je pas moj ljubimac. Upravo mi se zeludac prevrce od same pomisli. E moj Pejo razocarao si me i ako te nisam upoznao sad ne zelim da te upoznam. Molim te da preskocis ovu temu.pejo napisao:sve shto vas interesuje u vezi pitbull terijera pitajte.drzo sam ih za borbe.profesionalno treniro i lechio iste.mnogo ljudi upoznao za 10god aktivnog bavljenja sportom iliti borbama.imo sam u jedno vreme preko 30komada,odraslih.
Dodajem i sarplaninca u ovu grupu!!starac vujadin napisao:Nisam nikada cuo za promenu ponasanja doge zbog rata lobanje...nisam susreo takav podatak. Ali cinjenica je da krupni stari psi mogu da postanu teski namcori kada ostare. Posebno je poznat bernardinac koji moze neverovatno da promeni cud u poznim godinama, iako vazi za odlicnog i trpeljivog psa za porodicu i decu. Naravno da to zavisi i od vlasnika.