Normalni smo druže i više nego normalni

Joooo, odma' mi pade na pamet:Dragon napisao:Off:
Znas kako je dobila ime Lucille?
B.B. je svirao davno, davno u nekoj hali gde je izbla tuca i prevrnuto je bure sa zapaljivom tecnoscu. Buknuo je pamen. Svi su pobegli napolje, a onda je on ukaiprao da mu je gitara unutra, uleteo je rizikujuci zivot i uspeo je da je izvuce. U pozaru je bilo i poginulih. Kasnije je saznao da je tuca krenula oko devojke koja se zvala Lucille.
Zašto, zbog davanja imena!? Ako je samo to, po nekoj statistici oko 60% Amera daje imena svojim automobilima! A pri tome Alfi tamo nema već duuugo vremenanelle napisao:Uf dobro jeNISAM JEDINI koji isto misli
Diego napisao:Alfa virus. Mislim da ti leka nema...
Crni napisao:Nije bas 100% za ovu temu ali ajde. najbolja ikustva sto se tice potrosnje su goriva sa MOL-ove pumpe, benzin mi je bio veoma OK a i Euro dizel mi se cini isto. Dolazim danas, nigde radnika nema, vidno, svi sipaju sami sto i sam radim. Parkiram na slobodno mesto, izlazim iz auta i eto radnika, rece druze sta sipamo, rekoh euro dizel. Dohvati on pistolj, rezervoar je bio sa suprotne strane tako da je malo nategnut, sam sam sipao tako vise puta. Odoh platiti dok on sipa, kada mase on kroz prozor , kaze pun, stalo svega 5 litara. Mislio sam da se zeznuo posto ima on,a, nazovi vratanca, ne znam kako se zove, velicina novcica koji stoji u rezervoaru, i znam da pistolj sa te pumpe ne moze da udje do kraja i da se zaglavi vec mora da se drzi da bi sipao i lagano. Izadjem, pogledam, imam sta da vidim, taj cep, vratanca ili kako se vec zovu koji se pomera kada se gurne pistolj, nestao. Rekoh mu sjebao si ovo on kaze nisam mogao ni da gurnem do kraja posto sam i ovako nategao crevo, sto i jeste. Nisam mogao da se setim ima li toga na Alfi ili ne.Dohvatili smo neko crevo, progurao i rezervoar i proslo je gorivo, stim sto je izletelo iz rezervoara gorivo, navodno stvorio ti se vazdusni cep.
Progutam ja to posto nisam bio siguran ima li tog delica na rezervoaru ili ne, sretnem jednu 147-micu usput, zamolim coveka da mi proveri i "vratanca" ipak postoje.
![]()
Dakle trenutno je situacija da mi taj plasticni deo velicine novcica pliva u rezervoaru i mislim da ne moze naneti neku stetu zbog filtra kao i sigurnosnih mera u samom rezervoaru koje verovatno postoje. Sve mi je u glavi da mi u toku voznje taj deo zacepi dotok goriva u automobilu, da zapne u samom rezervoaru posto ne znam kakav je sistem. Moje pitanje je da li znate kod koga bih mogao skinuti rezerovar, isprati i izvuci taj deo? Jednostavno nemam mirai ne znam sta mi je raditi.![]()
Zar smo dotle dosli da moras voditi racuna o svemu cak i o tome ko ti sipa gorivo, a u 90% to sam uradim i na Alfi sam dosad uvek sam sipao.