Normalni smo druže i više nego normalni
Maleri,Slučajnosti ili X-files!!!
-
KaligulaKa
- Drug Član

Treba mene da vidiš kad pijem kafu ujutru a Milica je uvek u dvorištu,sedim pored nje....bolje da ne pričam sve....
supruga je odavno digla ruke pogotovo kad sam joj predložio da jednu noć onako radi fore knjavamo u Alfi u dvorištu
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Re: Maleri,Slučajnosti ili X-files!!!
Joooo, odma' mi pade na pamet:Dragon napisao:Off:
Znas kako je dobila ime Lucille?
B.B. je svirao davno, davno u nekoj hali gde je izbla tuca i prevrnuto je bure sa zapaljivom tecnoscu. Buknuo je pamen. Svi su pobegli napolje, a onda je on ukaiprao da mu je gitara unutra, uleteo je rizikujuci zivot i uspeo je da je izvuce. U pozaru je bilo i poginulih. Kasnije je saznao da je tuca krenula oko devojke koja se zvala Lucille.
[youtube]z3-OaNevkfg[/youtube]
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Zašto, zbog davanja imena!? Ako je samo to, po nekoj statistici oko 60% Amera daje imena svojim automobilima! A pri tome Alfi tamo nema već duuugo vremenanelle napisao:Uf dobro jeNISAM JEDINI koji isto misli
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
-
KaligulaKa
- Drug Član

Da je to samo zbog davanja imena pa i da prodje
nego nije samo to
Jel imamo nekog kolegu doktora možda?Na skali od 1 do 10 treba da oceni moje ludilo 

- Diego
- Drug Član

- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Nazalost nelle, dijagnoza je ozloglaseni Alfa virus. Mislim da ti leka nema...
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Diego napisao:Alfa virus. Mislim da ti leka nema...
A sto bi se lecili uopste?
-
KaligulaKa
- Drug Član

Kod mene je to već odavno prešlo u HRONIČNO i AKUTNO oboljenje

[youtube]H6xQRj3tpTE[/youtube]
[youtube]H6xQRj3tpTE[/youtube]
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Dijagnoza = tipičan/prosečan Alfista

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Nije bas 100% za ovu temu ali ajde. najbolja ikustva sto se tice potrosnje su goriva sa MOL-ove pumpe, benzin mi je bio veoma OK a i Euro dizel mi se cini isto. Dolazim danas, nigde radnika nema, vidno, svi sipaju sami sto i sam radim. Parkiram na slobodno mesto, izlazim iz auta i eto radnika, rece druze sta sipamo, rekoh euro dizel. Dohvati on pistolj, rezervoar je bio sa suprotne strane tako da je malo nategnut, sam sam sipao tako vise puta. Odoh platiti dok on sipa, kada mase on kroz prozor , kaze pun, stalo svega 5 litara. Mislio sam da se zeznuo posto ima on,a, nazovi vratanca, ne znam kako se zove, velicina novcica koji stoji u rezervoaru, i znam da pistolj sa te pumpe ne moze da udje do kraja i da se zaglavi vec mora da se drzi da bi sipao i lagano. Izadjem, pogledam, imam sta da vidim, taj cep, vratanca ili kako se vec zovu koji se pomera kada se gurne pistolj, nestao. Rekoh mu sjebao si ovo on kaze nisam mogao ni da gurnem do kraja posto sam i ovako nategao crevo, sto i jeste. Nisam mogao da se setim ima li toga na Alfi ili ne.
Dohvatili smo neko crevo, progurao i rezervoar i proslo je gorivo, stim sto je izletelo iz rezervoara gorivo, navodno stvorio ti se vazdusni cep.
Progutam ja to posto nisam bio siguran ima li tog delica na rezervoaru ili ne, sretnem jednu 147-micu usput, zamolim coveka da mi proveri i "vratanca" ipak postoje.
Dakle trenutno je situacija da mi taj plasticni deo velicine novcica pliva u rezervoaru i mislim da ne moze naneti neku stetu zbog filtra kao i sigurnosnih mera u samom rezervoaru koje verovatno postoje. Sve mi je u glavi da mi u toku voznje taj deo zacepi dotok goriva u automobilu, da zapne u samom rezervoaru posto ne znam kakav je sistem. Moje pitanje je da li znate kod koga bih mogao skinuti rezerovar, isprati i izvuci taj deo? Jednostavno nemam mirai ne znam sta mi je raditi.
Zar smo dotle dosli da moras voditi racuna o svemu cak i o tome ko ti sipa gorivo, a u 90% to sam uradim i na Alfi sam dosad uvek sam sipao.
ePer kaze ovako ali ja tu retko sta da skontam:

Dakle trenutno je situacija da mi taj plasticni deo velicine novcica pliva u rezervoaru i mislim da ne moze naneti neku stetu zbog filtra kao i sigurnosnih mera u samom rezervoaru koje verovatno postoje. Sve mi je u glavi da mi u toku voznje taj deo zacepi dotok goriva u automobilu, da zapne u samom rezervoaru posto ne znam kakav je sistem. Moje pitanje je da li znate kod koga bih mogao skinuti rezerovar, isprati i izvuci taj deo? Jednostavno nemam mirai ne znam sta mi je raditi.
Zar smo dotle dosli da moras voditi racuna o svemu cak i o tome ko ti sipa gorivo, a u 90% to sam uradim i na Alfi sam dosad uvek sam sipao.
ePer kaze ovako ali ja tu retko sta da skontam:

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
ne verujem da moras da skidas rezervoar, trebao bi da imas pristup rezervoaru iz gepeka ili ispod zadnjeg sedista ili gde je vec kod 147 svuci gorivo na minimum otvori rezervoar izvadi plovak mozda i pumpu ako je u rezervoaru lampom osvetlis i trebalo bi da vidis taj deo sto je upao.
premda po meni nista ti se nece desiti i da tako vozis pumpa je potopljena na dno rezervoara (ako mu je tu pumpa) sa sitom i crevom tako da nema bojazni da ce da gauvuce tim pre sto je plastika laksa i pluta na povrsini goriva
rezime mozes da radis ako te nervira a i ne moras
Crni napisao:Nije bas 100% za ovu temu ali ajde. najbolja ikustva sto se tice potrosnje su goriva sa MOL-ove pumpe, benzin mi je bio veoma OK a i Euro dizel mi se cini isto. Dolazim danas, nigde radnika nema, vidno, svi sipaju sami sto i sam radim. Parkiram na slobodno mesto, izlazim iz auta i eto radnika, rece druze sta sipamo, rekoh euro dizel. Dohvati on pistolj, rezervoar je bio sa suprotne strane tako da je malo nategnut, sam sam sipao tako vise puta. Odoh platiti dok on sipa, kada mase on kroz prozor , kaze pun, stalo svega 5 litara. Mislio sam da se zeznuo posto ima on,a, nazovi vratanca, ne znam kako se zove, velicina novcica koji stoji u rezervoaru, i znam da pistolj sa te pumpe ne moze da udje do kraja i da se zaglavi vec mora da se drzi da bi sipao i lagano. Izadjem, pogledam, imam sta da vidim, taj cep, vratanca ili kako se vec zovu koji se pomera kada se gurne pistolj, nestao. Rekoh mu sjebao si ovo on kaze nisam mogao ni da gurnem do kraja posto sam i ovako nategao crevo, sto i jeste. Nisam mogao da se setim ima li toga na Alfi ili ne.Dohvatili smo neko crevo, progurao i rezervoar i proslo je gorivo, stim sto je izletelo iz rezervoara gorivo, navodno stvorio ti se vazdusni cep.
Progutam ja to posto nisam bio siguran ima li tog delica na rezervoaru ili ne, sretnem jednu 147-micu usput, zamolim coveka da mi proveri i "vratanca" ipak postoje.
![]()
Dakle trenutno je situacija da mi taj plasticni deo velicine novcica pliva u rezervoaru i mislim da ne moze naneti neku stetu zbog filtra kao i sigurnosnih mera u samom rezervoaru koje verovatno postoje. Sve mi je u glavi da mi u toku voznje taj deo zacepi dotok goriva u automobilu, da zapne u samom rezervoaru posto ne znam kakav je sistem. Moje pitanje je da li znate kod koga bih mogao skinuti rezerovar, isprati i izvuci taj deo? Jednostavno nemam mirai ne znam sta mi je raditi.![]()
ne verujem da moras da skidas rezervoar, trebao bi da imas pristup rezervoaru iz gepeka ili ispod zadnjeg sedista ili gde je vec kod 147 svuci gorivo na minimum otvori rezervoar izvadi plovak mozda i pumpu ako je u rezervoaru lampom osvetlis i trebalo bi da vidis taj deo sto je upao.
premda po meni nista ti se nece desiti i da tako vozis pumpa je potopljena na dno rezervoara (ako mu je tu pumpa) sa sitom i crevom tako da nema bojazni da ce da gauvuce tim pre sto je plastika laksa i pluta na povrsini goriva
rezime mozes da radis ako te nervira a i ne moras
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
na trecoj slici sto si postavio izvadis ceo taj cilindricni sud sa plovkom sitom sve tu imas veliku plasticnu navrtku i dihtung ispod kako budes skidao tako i vrati

- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
To cu srediti kada otopli, posto je meni potrebno 3 sata da rastavim nesto a 3 dana da sastavim. 
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.