Maleri,Slučajnosti ili X-files!!!

Offtopic, kafenisanje, itd...
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Re: Maleri,Slučajnosti ili X-files!!!

Čet Okt 06, 2011 7:52 pm

Treba mene da vidiš kad pijem kafu ujutru a Milica je uvek u dvorištu,sedim pored nje....bolje da ne pričam sve.... :D :D supruga je odavno digla ruke pogotovo kad sam joj predložio da jednu noć onako radi fore knjavamo u Alfi u dvorištu :drift
Normalni smo druže i više nego normalni :whistle:
Korisnikov avatar
Zillgian
Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 12:07 am

Čet Okt 06, 2011 11:13 pm

Dragon napisao:Off:

Znas kako je dobila ime Lucille?

B.B. je svirao davno, davno u nekoj hali gde je izbla tuca i prevrnuto je bure sa zapaljivom tecnoscu. Buknuo je pamen. Svi su pobegli napolje, a onda je on ukaiprao da mu je gitara unutra, uleteo je rizikujuci zivot i uspeo je da je izvuce. U pozaru je bilo i poginulih. Kasnije je saznao da je tuca krenula oko devojke koja se zvala Lucille.
Joooo, odma' mi pade na pamet:
[youtube]z3-OaNevkfg[/youtube]
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Pet Okt 07, 2011 4:52 pm

nelle napisao:Uf dobro je :yahoo: NISAM JEDINI koji isto misli :hello:
Zašto, zbog davanja imena!? Ako je samo to, po nekoj statistici oko 60% Amera daje imena svojim automobilima! A pri tome Alfi tamo nema već duuugo vremena ;) hahaha
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 07, 2011 5:47 pm

Da je to samo zbog davanja imena pa i da prodje :D nego nije samo to :shock: Jel imamo nekog kolegu doktora možda?Na skali od 1 do 10 treba da oceni moje ludilo :djparty
Korisnikov avatar
Diego
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Pridružio se: Pon Avg 09, 2010 10:20 am

Pet Okt 07, 2011 6:01 pm

Nazalost nelle, dijagnoza je ozloglaseni Alfa virus. Mislim da ti leka nema...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Pet Okt 07, 2011 6:52 pm

Diego napisao:Alfa virus. Mislim da ti leka nema...

A sto bi se lecili uopste? :) :arflag
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 07, 2011 6:55 pm

Kod mene je to već odavno prešlo u HRONIČNO i AKUTNO oboljenje hahaha hahaha

[youtube]H6xQRj3tpTE[/youtube]
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Sub Okt 08, 2011 1:24 pm

Dijagnoza = tipičan/prosečan Alfista :D :arflag
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
Crni
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 1:54 am

Ned Okt 16, 2011 1:51 am

Nije bas 100% za ovu temu ali ajde. najbolja ikustva sto se tice potrosnje su goriva sa MOL-ove pumpe, benzin mi je bio veoma OK a i Euro dizel mi se cini isto. Dolazim danas, nigde radnika nema, vidno, svi sipaju sami sto i sam radim. Parkiram na slobodno mesto, izlazim iz auta i eto radnika, rece druze sta sipamo, rekoh euro dizel. Dohvati on pistolj, rezervoar je bio sa suprotne strane tako da je malo nategnut, sam sam sipao tako vise puta. Odoh platiti dok on sipa, kada mase on kroz prozor , kaze pun, stalo svega 5 litara. Mislio sam da se zeznuo posto ima on,a, nazovi vratanca, ne znam kako se zove, velicina novcica koji stoji u rezervoaru, i znam da pistolj sa te pumpe ne moze da udje do kraja i da se zaglavi vec mora da se drzi da bi sipao i lagano. Izadjem, pogledam, imam sta da vidim, taj cep, vratanca ili kako se vec zovu koji se pomera kada se gurne pistolj, nestao. Rekoh mu sjebao si ovo on kaze nisam mogao ni da gurnem do kraja posto sam i ovako nategao crevo, sto i jeste. Nisam mogao da se setim ima li toga na Alfi ili ne. :shock: Dohvatili smo neko crevo, progurao i rezervoar i proslo je gorivo, stim sto je izletelo iz rezervoara gorivo, navodno stvorio ti se vazdusni cep. :fight_twak: Progutam ja to posto nisam bio siguran ima li tog delica na rezervoaru ili ne, sretnem jednu 147-micu usput, zamolim coveka da mi proveri i "vratanca" ipak postoje. :shock:

Dakle trenutno je situacija da mi taj plasticni deo velicine novcica pliva u rezervoaru i mislim da ne moze naneti neku stetu zbog filtra kao i sigurnosnih mera u samom rezervoaru koje verovatno postoje. Sve mi je u glavi da mi u toku voznje taj deo zacepi dotok goriva u automobilu, da zapne u samom rezervoaru posto ne znam kakav je sistem. Moje pitanje je da li znate kod koga bih mogao skinuti rezerovar, isprati i izvuci taj deo? Jednostavno nemam mirai ne znam sta mi je raditi. :banghead:

Zar smo dotle dosli da moras voditi racuna o svemu cak i o tome ko ti sipa gorivo, a u 90% to sam uradim i na Alfi sam dosad uvek sam sipao. :kadr

ePer kaze ovako ali ja tu retko sta da skontam:

Slika

Slika

Slika
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Korisnikov avatar
losdokosti
Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 5:03 pm

Ned Okt 16, 2011 2:24 am

Crni napisao:Nije bas 100% za ovu temu ali ajde. najbolja ikustva sto se tice potrosnje su goriva sa MOL-ove pumpe, benzin mi je bio veoma OK a i Euro dizel mi se cini isto. Dolazim danas, nigde radnika nema, vidno, svi sipaju sami sto i sam radim. Parkiram na slobodno mesto, izlazim iz auta i eto radnika, rece druze sta sipamo, rekoh euro dizel. Dohvati on pistolj, rezervoar je bio sa suprotne strane tako da je malo nategnut, sam sam sipao tako vise puta. Odoh platiti dok on sipa, kada mase on kroz prozor , kaze pun, stalo svega 5 litara. Mislio sam da se zeznuo posto ima on,a, nazovi vratanca, ne znam kako se zove, velicina novcica koji stoji u rezervoaru, i znam da pistolj sa te pumpe ne moze da udje do kraja i da se zaglavi vec mora da se drzi da bi sipao i lagano. Izadjem, pogledam, imam sta da vidim, taj cep, vratanca ili kako se vec zovu koji se pomera kada se gurne pistolj, nestao. Rekoh mu sjebao si ovo on kaze nisam mogao ni da gurnem do kraja posto sam i ovako nategao crevo, sto i jeste. Nisam mogao da se setim ima li toga na Alfi ili ne. :shock: Dohvatili smo neko crevo, progurao i rezervoar i proslo je gorivo, stim sto je izletelo iz rezervoara gorivo, navodno stvorio ti se vazdusni cep. :fight_twak: Progutam ja to posto nisam bio siguran ima li tog delica na rezervoaru ili ne, sretnem jednu 147-micu usput, zamolim coveka da mi proveri i "vratanca" ipak postoje. :shock:

Dakle trenutno je situacija da mi taj plasticni deo velicine novcica pliva u rezervoaru i mislim da ne moze naneti neku stetu zbog filtra kao i sigurnosnih mera u samom rezervoaru koje verovatno postoje. Sve mi je u glavi da mi u toku voznje taj deo zacepi dotok goriva u automobilu, da zapne u samom rezervoaru posto ne znam kakav je sistem. Moje pitanje je da li znate kod koga bih mogao skinuti rezerovar, isprati i izvuci taj deo? Jednostavno nemam mirai ne znam sta mi je raditi. :banghead:

Zar smo dotle dosli da moras voditi racuna o svemu cak i o tome ko ti sipa gorivo, a u 90% to sam uradim i na Alfi sam dosad uvek sam sipao. :kadr

ne verujem da moras da skidas rezervoar, trebao bi da imas pristup rezervoaru iz gepeka ili ispod zadnjeg sedista ili gde je vec kod 147 svuci gorivo na minimum otvori rezervoar izvadi plovak mozda i pumpu ako je u rezervoaru lampom osvetlis i trebalo bi da vidis taj deo sto je upao.
premda po meni nista ti se nece desiti i da tako vozis pumpa je potopljena na dno rezervoara (ako mu je tu pumpa) sa sitom i crevom tako da nema bojazni da ce da gauvuce tim pre sto je plastika laksa i pluta na povrsini goriva

rezime mozes da radis ako te nervira a i ne moras

:wave: :arflag :arflag
Korisnikov avatar
losdokosti
Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 5:03 pm

Ned Okt 16, 2011 2:27 am

na trecoj slici sto si postavio izvadis ceo taj cilindricni sud sa plovkom sitom sve tu imas veliku plasticnu navrtku i dihtung ispod kako budes skidao tako i vrati
:wave:
Korisnikov avatar
Crni
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 1:54 am

Pon Okt 17, 2011 5:38 am

To cu srediti kada otopli, posto je meni potrebno 3 sata da rastavim nesto a 3 dana da sastavim. :D
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.

Povratak na “Cafeteria da Romeo”