Cestitke za Noleta!!!

Offtopic, kafenisanje, itd...
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Re: Cestitke za Noleta!!!

Uto Sep 13, 2011 12:42 pm

:arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :dadotopic :dadotopic :dadotopic :dadotopic :dadotopic :dadotopic :dadotopic :dadotopic :dadotopic :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr :kadr
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Uto Sep 13, 2011 12:57 pm

Sto se meca tice - svaka cast!

Mi bili kod kuma u kaficu na trgu Republike i nakon samog zavrsetka meca dosao kamerman RTS-a i snimio par minuta dodelu pehara! Ako me neko vidi na neka mahne hehe :wave:
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Uto Sep 13, 2011 5:40 pm

nelle napisao:Mislio sam da je Federer veći frajer ali kad sam pročitao šta je izjavio posle meča,ispao je prava jajara :scratch: kao da je igrao protiv mene a ne protiv broja 1,baš me neprijatno iznenadio,mislio sam da je pravi džentlmen kad ono.....banana!!
Nole srećno večeras sa Nadalom :arflag :arflag
Tacno.Bas smrad,e.Mislim da ga je dotuklo sto je pukao na onakav nacin,ali opet izjava mu je bila zesca.
Nole majstore,jutros zamalo da zakasnim na posao,jer sam gledao sinoc do kasno. :D :drink :drink :drink
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Uto Sep 13, 2011 6:45 pm

Te njegove izjave samo pokazuju da i ona gospoda preko bare koja žive u cvetu demokratije i civilizacije sa puno keša imaju dosta pudera i maskare na licu i sve je to lepo uvijeno i upakovano dok se ne desi recimo........NOVAK :arflag :arflag
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Uto Sep 13, 2011 8:17 pm

hahaha hahaha
Tacno tako!
Dabogda im se desavao Novak jos dugo,a sa njim i Janko koji stvarno igra sve bolje. :clapping:
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
dusanGT
Garaža: GT JTDm Q2
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 10:18 pm

Uto Sep 13, 2011 9:39 pm

nelle napisao:... izjave samo pokazuju da i ona gospoda preko bare koja žive u cvetu demokratije i civilizacije sa puno keša imaju dosta pudera i maskare na licu i sve je to lepo uvijeno i upakovano dok se ne desi recimo........NOVAK :arflag :arflag
Ili kako se to precizno kaže: "...ponekad je to g.v.o u celofanu..."
Alfa je stil... ostalo je status...
Korisnikov avatar
dusanGT

Čet Sep 15, 2011 1:48 pm

Možda mi se čini, ali... euforija (štampa, specijalne emisije, sajtovi, forumi...) posle US Opena je manja nego posle Vimbldona - ima li neko objašnjenje?
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 15, 2011 1:52 pm

Vimbldon je najveći turnir na svetu + tada je ozvaničio No.1
Polako postaje normalno da osvoji svaki turnir pa je samim tim i euforija manja nego na početku i sredini sezone.
Korisnikov avatar
dusanGT

Čet Sep 15, 2011 3:41 pm

Uzeo sam sve to u obzir, ali... Da se nisu Đokovići malo distancirali od dela svite koja ih je pratila na Vimbldonu?
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 15, 2011 4:33 pm

Ako misliš na Jeremića i ekipu, ne verujem. Bilo bi suviše degutantno da su sa njim na svakom većem turniru.
Korisnikov avatar
dusanGT

Čet Sep 15, 2011 5:26 pm

Mislim na izjave... Možda je bilo sugestija (sa svih strana) da malo spusti loptu na zemlju kad su u pitanju patriotska osećanja...
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 15, 2011 6:23 pm

Ne verujem da je bilo sugestija po tom pitanju,Nole je takav momak da uvek potencira neke stvari,nisam siguran da neko može da utiče toliko na njega sem ako to potenciranje srpstva utiče na njegovu popularnost preko pa je dobio savete da to malo smanji!!Ko zna :confused:
A to što Sale kaže da je sad potpuno normalno za njega a i nas kao navijače da osvaja turnire pa i nema neke euforije sem Wimbldona jer je on kao Pebble Bich!!
Voleo bih i nadam se da će sledeće godine uspeti da odbrani tolike poene,makar 50% jer će onda biti numero uno bar još 2 god :thumbsup:
Napred Nole :arflag i napred košarkaši večeras,idemo u finale 100% :arflag
Korisnikov avatar
dusanGT

Čet Sep 15, 2011 10:05 pm

nelle napisao:...utiče na njegovu popularnost preko pa je dobio savete da to malo smanji...
To sam mislio...
Korisnikov avatar
Mique
Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 9:09 am

Pet Sep 16, 2011 1:05 am

Kakva tema !!! Ovo sta je ovde napisano je jace od tenisa , Novaka i svega ostalog.
Koji ste vi carevi !!!!!!!

A o Djokovicu je izlisno pricati , pola Beograda je u utorak zakasnilo ili uopste nije doslo na posao ... Meni je licno tenis dosadan sport , ne drzi mi paznju ,ali ovaj sam odgledao od pocetka do kraja , jedino je utisak pokvario onaj mali debeli Ivan Ivanovic koji veze sa zivotom nema. On je eto sramota nase zemlje...
Klasican pokazatelj kako covek bez trunke obrazovanja , vaspitanja , edukacije uz pomoc kumovskih , rodbinskih i partijiskih veza uspe u zivotu . A da stvar bude jos gora , promoter je Alfe ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Korisnikov avatar
neno-164st
Garaža: alfa romeo 145 1.6 boxer
Pridružio se: Čet Jan 13, 2011 7:22 pm

Pet Sep 16, 2011 9:26 am

Deb(il)eli Ivanovic se zaposlio kao vozac u televiziji,dok ga nije ''primetio'' ''zeka'' i ostalo je istorija.
Izgleda da tamo nemaju boljeg voditelja.Mozda misle kako takvi likovi dizu gledanost kod ovakvog naseg nazalost prosecnog gledaoca.I sad on u emisiji docekuje Stinga...Novaka.Eto nije mogao da
recimo prati Novaka neko ko je obrazovan,kulturan,i bar malo harizmatican ,nego su nasli lika koji bi trebalo po necijoj debilnoj zamisli da predstavlja ''decka iz kraja,jednog od nas obicnih,''i sad imamo budalu koja se po belom svetu krevelji i lupa gluposti jer jednostavno nezna ni o okruzenju gde se zatekao ni o tom sportu nista. :banghead:
Korisnikov avatar
dusanGT

Pet Sep 16, 2011 4:18 pm

neno-164st napisao:... misle kako takvi likovi dizu gledanost kod ovakvog naseg nazalost prosecnog gledaoca...
Na žalost to je... Kod nas se, uglavnom, ceni taj prostački i agresivni ton. Zato je i pristojni Novak pravo osveženje... Em ume, em vaspitan...
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 16, 2011 7:16 pm

Ni ja nisam ljubitelj dotičnog voditelja,ta emisija koja je njegova autorska navodno :scratch: postoji već 20 i više god i vodi je Jay Leno i Ivan je samo njegova tužna kopija,klasičan indijanac bez smisla za humor :arflag
Korisnikov avatar
dusanGT

Sub Sep 17, 2011 9:59 pm

A sutra da razbije Delpa, što je sasvim u redu...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Sub Sep 17, 2011 11:14 pm

nelle napisao:Ni ja nisam ljubitelj dotičnog voditelja,ta emisija koja je njegova autorska navodno :scratch: postoji već 20 i više god i vodi je Jay Leno i Ivan je samo njegova tužna kopija,klasičan indijanac bez smisla za humor :arflag
Decko ima jako dobre uslove, produkciju, vidi se da tu postoji neki tim ljudi koji o tome misli. On je dosta spontan, ima i nekog sarma ali ima uzasnu manu - vidi se posle 2 sekunde da je strasno neobrazovan, a to ne moze da prodje u talk show. Onaj nosati s Pinka nije toliko neobrazovan, ali je glup i neinventivan. S onim "suskanjem" iz beogradskih predgradja Ivanovic moze da traje neko vreme, a posle ce da potone. Uz to se vrlo iritira koliko se uskurcio. Kod nas ima jako malo ljudi koji bi mogli da vode pravi talk show (Micko Ljubicic recimo bi mogao, ali on ima svoje standarde i nece da se ciganci sa vlasnicima tv stanica...), tako da je kabare Laneta Gutovica i dalje referenca u toj oblasti kod nas.

Prava je steta sto je takav gilipter iz predgradja promoter Alfe.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
Mique
Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 9:09 am

Sub Sep 17, 2011 11:17 pm

Ala si ga sastavio svaka ti cast !!!! :wave: :beerchug: :beer: :beerchug:
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Sub Sep 17, 2011 11:18 pm

Radio sam na tv stanicama i poznajem talk show kao produkciju dosta dobro.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
dusanGT

Ned Sep 18, 2011 1:02 pm

Ajd' sad lepo dva puta po "3:0" da se ne nerviramo mnogo... :quadrifoglio
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Ned Sep 18, 2011 1:40 pm

Lane je car :medal:radio sam jedno 2 godine na lokalnoj radio stanici kao voditelj i učio sam posao slušajući Dinu Čolić i Zorana Modlija,i sad se naježim kad čujem njen glas,e to su voditelji doduše neko na radiju :) a ne mala debela funjara :scratch:
Korisnikov avatar
dusanGT

Ned Sep 18, 2011 6:07 pm

Dina Čolić bi, s obzirom na obrazovanje, glasovne kvalitete i izgled, mogla da vodi talkshow emisije, ali u nekoj drugoj zemlji. Zna se šta kod nas prolazi kao "voditeljke" i "voditelji"...
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Ned Sep 18, 2011 7:29 pm

Čestitke za naše ZLATNE odbojkaše!!!Još jedan znak da ima nade za srpski kolektivni sport :arflag sem fudbala :banghead:
Bravo momci svaka čast :arflag

Povratak na “Cafeteria da Romeo”