Tacno.Bas smrad,e.Mislim da ga je dotuklo sto je pukao na onakav nacin,ali opet izjava mu je bila zesca.nelle napisao:Mislio sam da je Federer veći frajer ali kad sam pročitao šta je izjavio posle meča,ispao je prava jajarakao da je igrao protiv mene a ne protiv broja 1,baš me neprijatno iznenadio,mislio sam da je pravi džentlmen kad ono.....banana!!
Nole srećno večeras sa Nadalom![]()
Ili kako se to precizno kaže: "...ponekad je to g.v.o u celofanu..."nelle napisao:... izjave samo pokazuju da i ona gospoda preko bare koja žive u cvetu demokratije i civilizacije sa puno keša imaju dosta pudera i maskare na licu i sve je to lepo uvijeno i upakovano dok se ne desi recimo........NOVAK![]()
To sam mislio...nelle napisao:...utiče na njegovu popularnost preko pa je dobio savete da to malo smanji...
Na žalost to je... Kod nas se, uglavnom, ceni taj prostački i agresivni ton. Zato je i pristojni Novak pravo osveženje... Em ume, em vaspitan...neno-164st napisao:... misle kako takvi likovi dizu gledanost kod ovakvog naseg nazalost prosecnog gledaoca...
Decko ima jako dobre uslove, produkciju, vidi se da tu postoji neki tim ljudi koji o tome misli. On je dosta spontan, ima i nekog sarma ali ima uzasnu manu - vidi se posle 2 sekunde da je strasno neobrazovan, a to ne moze da prodje u talk show. Onaj nosati s Pinka nije toliko neobrazovan, ali je glup i neinventivan. S onim "suskanjem" iz beogradskih predgradja Ivanovic moze da traje neko vreme, a posle ce da potone. Uz to se vrlo iritira koliko se uskurcio. Kod nas ima jako malo ljudi koji bi mogli da vode pravi talk show (Micko Ljubicic recimo bi mogao, ali on ima svoje standarde i nece da se ciganci sa vlasnicima tv stanica...), tako da je kabare Laneta Gutovica i dalje referenca u toj oblasti kod nas.nelle napisao:Ni ja nisam ljubitelj dotičnog voditelja,ta emisija koja je njegova autorska navodnopostoji već 20 i više god i vodi je Jay Leno i Ivan je samo njegova tužna kopija,klasičan indijanac bez smisla za humor