Da li kupiti novi nosac, ili odneti ga na ponovno izlivanje gume.
Rece mi drugar da je to radio, i da postoje 3 stepena tvrdoce, od kojih on preporucuje 2. (1. je standard, a 3. je za trkace).
Sta vi mislite?

A dali si zvao Deltu da pitas koliko je taj nosac.... ako nisi mogu ti reci odma da nije ni malo jeftin. I moj je riknuo odavno ali vozim za sada ovako jer mi neremiti nista u voznji... bar da ja osetim.stefanves napisao:Pricao sam sa mojim majstorom danas, i on mi rece da je to izlivanje ' g'o ku*ac '.
Tako da cu kupiti u Delti nov u ponedeljak.
Nosac treba da apsorbuje vibracije i drzi motor u vertikalnoj osi (mislim konkretno na ovaj), tako da prica da ce biti gore nije osnovana.dejan555 napisao:Ako ti ne trese više nego ranije mislim da je najbolje
to ni ne dirati.
1. novi može biti gori od starog
2. čim se menja 1 nosač pomera se kompletan motor iz položaja
u kome je već lepo lego i može da se ispostavi da bude gore
ne zbog tog nosača nego zbog drugih
(koji su verovatno takođe pri kraju) i sl. problemi
I, koja je cena tih akcija? Imas kontakt?Alex156 napisao:Nisam zvao, nisam stigao. Zovem sutra.stefanves napisao:Pricao sam sa mojim majstorom danas, i on mi rece da je to izlivanje ' g'o ku*ac '.
Koliko je?
losdokosti napisao:ja imam jako dobro iskustvo u vezi izlivanja gume za nosace itd imao sam 2.5 td i pukla mi remenica na radilici sredisnji deo te remenice je od gume odnesem kod ljudi oni mi izliju zgazila je 80000km posle generalne a remenica kako da je juce izlivena tako da ako moze da idrzi remenicu na dizelu sigurno ce ti raditi i kao poprecni nosac to u stvari i nije nosac vec amortizer poprecnog ili uzduznog ljuljanja motora sva tezina je na donjim nosacima
ja sam bio prezdovoljan cak sam i drugarovu odneo sa bmw3 2.0 td 2003 god automatik isto extra![]()
stefanves napisao:Nosac treba da apsorbuje vibracije i drzi motor u vertikalnoj osi (mislim konkretno na ovaj), tako da prica da ce biti gore nije osnovana.dejan555 napisao:Ako ti ne trese više nego ranije mislim da je najbolje
to ni ne dirati.
1. novi može biti gori od starog
2. čim se menja 1 nosač pomera se kompletan motor iz položaja
u kome je već lepo lego i može da se ispostavi da bude gore
ne zbog tog nosača nego zbog drugih
(koji su verovatno takođe pri kraju) i sl. problemi
Zamenicu sve koji su pri kraju
I, koja je cena tih akcija? Imas kontakt?Alex156 napisao:Nisam zvao, nisam stigao. Zovem sutra.stefanves napisao:Pricao sam sa mojim majstorom danas, i on mi rece da je to izlivanje ' g'o ku*ac '.
Koliko je?
losdokosti napisao:ja imam jako dobro iskustvo u vezi izlivanja gume za nosace itd imao sam 2.5 td i pukla mi remenica na radilici sredisnji deo te remenice je od gume odnesem kod ljudi oni mi izliju zgazila je 80000km posle generalne a remenica kako da je juce izlivena tako da ako moze da idrzi remenicu na dizelu sigurno ce ti raditi i kao poprecni nosac to u stvari i nije nosac vec amortizer poprecnog ili uzduznog ljuljanja motora sva tezina je na donjim nosacima
ja sam bio prezdovoljan cak sam i drugarovu odneo sa bmw3 2.0 td 2003 god automatik isto extra![]()
Koju si tvrdocu izabrao?