A staze u SAD

Slažem se, Nurburgring je zaista bio nešto posebno, a Laguna Seca ima zanimljivu konfiguraciju i traći vozačko umeće. Mada što se USA staza tiče, ja sam voleo i Indianapolis i baš mi je bilo žao kada je pušten niz vodu. Obožavao sam onu deonicu kada se izlazi na oval i nekako je baš taj deo bio zgodan za atraktivne snimke. Od postojećih sam nekako najviše emotivno vezan za Monzu i čuvenu Parabolicu, mada i Spa ima svoje adute za naj stazu...starac vujadin napisao:Da, ima i fantasticnih staza u Americi. Moja najomiljenija mi je Laguna Seca..mozda bi mi ona bila 2. u All time favourites posle starog Nurburgringa.
Sećam se trke, ovo je bilo strašno i za gledati, a kako izgleda biti učesnik - ne mogu ni da zamislim! Jedan poseban soj ljudi...interceptor napisao:Evo na šta sam mislio kad sam pomenuo Moto GP i Laguna Seca stazu.Možda najbolja trka u istoriji a tek preticanja,ko je gledao tu trku sigurno nikad neće zaboraviti...
Ferrari je umeo da napravi lud izbor vozača tokom istorije, ali ovaj Massa je posebna priča i još ga ne daju već godinamastarac vujadin napisao:Ovi danasnji...mozda bi neko od njih pokusao, a sta bi bilo...ne znam... i odlucnim muskim pogledom s crtom ludila u sebi odaje utisak coveka koji bi mogao tako nesto da izvede![]()
Da, sigurno jedno od najčuvenijih preticanja u F1 u poslednjih deceniju-dve! Ali prava staza, dugačak pravac, pravi vozači i malo zdravija situacija po pitanju bolida/guma/performansi,... i to je to. Neka neko pre svega objasni Tilkeu da bolidi treba da razviju brzinu na pravcu i da se dobar deo trke treba voziti sa punim gasom, a ne izmišljati kerefeke čisto reda radi.interceptor napisao:Ako već tražimo legendarna preticanja (u mladjoj istoriji) ovo je definitivno jedno od njih...