DAjte ljudi kazite kako menjate sijalice !
mmladen napisao:Eto vidite sta mi vozimo,kad jedna obicna sijalica pravi ovoliko problema ja non stop osluskujem dok vozim i kad god sjednem neki novi zvuk cujem e ajd sad znaj odakle dolazi i sta sve moze biti.Najgore kad cujem kako svi manje vise na ovom forumu kude vw a njemu generalna kao jedan dio od alfe.Sve bih to i bilo podnosljivo al da vozim mecku a ovako cekaj sledeci kvar pa pravog majstora pa originalni deo itd. itd.
Ma upravu si ti sto se toga tice,niko me ne tjera da vozim alfu niko me ne tjera uopste da vozim auto ali mora se priznat da je odrzavanje skupo...Alex156 napisao:mmladen napisao:Eto vidite sta mi vozimo,kad jedna obicna sijalica pravi ovoliko problema ja non stop osluskujem dok vozim i kad god sjednem neki novi zvuk cujem e ajd sad znaj odakle dolazi i sta sve moze biti.Najgore kad cujem kako svi manje vise na ovom forumu kude vw a njemu generalna kao jedan dio od alfe.Sve bih to i bilo podnosljivo al da vozim mecku a ovako cekaj sledeci kvar pa pravog majstora pa originalni deo itd. itd.![]()
![]()
Tebe druze niko nebije po usima i netera da vozis Alfu... Kao sto je Boki rekao na novijim autima je dosta toga iskomplikovano zbog manjka prostora ispod haube i gomile raznoraznih gedzeta...
ivdzabg napisao:I na 147 je malo glupavo uradjeno, pogotovo kad menjas prvi put. Posle ti treba 39 sekundi
Lako se tebi zezat ja tek odskora postao ponosni vlasnik alfe a vec problemi(mada sam je zavoleo) a ti se vec srodio sa talijanima,sto se tice audija bio je to audi B4 i nije da zalim za njim imao bih ja jos da pisem o njemu ali ocigledno ne na ovom forumu,lincovat ce me ljudi a sto mi to trebaGerg napisao:MMladen tebra kupi opet Audi 1.9Tdi..Pusti talijane,ko te bre prevari da kupis talijana,jos alfu !![]()
![]()
![]()
Ja imam Lanciju i alfu i prosto ne mogu da izadjem na kraj sa njima tj. sa kvarovima koliko se ta vozila kvare to je strasno....Sve pare koje imam sve dado na popravke.uskoro prodajem stan...Ako ima zainteresovanih neka se jave !
Ne verujem jer po tom kriterijumu bi bila daleko više skuplja...ivdzabg napisao: Jedino je limarijski skuplja, verovatno zato sto je lepsa
hahhahahahahaStefan Zailac napisao: Ponosan sam na sebe jer svi oni koji voze 1.9tdi mogu samo da, a ja JBM.
Ovo je za lektiru i to za malo jace razrede...Stefan Zailac napisao:Ponosan sam na sebe jer svi oni koji voze 1.9tdi mogu samo da, a ja JBM.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”