Evo Alfaholic, ako već pitaš moram napomenuti da sam na prilično sličnim talasnim dužinama po ovom pitanju! Naravno, cilj nije praviti se pametan niti potcenjivati tuđe stavove i mišljenje, već isključivo iskazivanje sopstvenog bez zle namere.alfaholic napisao:Ako ima neko ko deli mišljenje da je ovo što ide LIVE na TV primitivizam, možemo da nastavimo da pričamo o svemu, ja sam uvek za konstruktivne priče, ali ako sam jedini koji misli ovako ja se povlačim kao jedina budala koja talasa, naravno neću se ljutiti.
Uz veliku dozu slaganja sa samom porukom moram da se osvrnem na ovaj završni citat!dusan147 napisao:Uzgred - ne zaboravimo da su "obični" u većini, da glasaju na izborima, idu na koncerte ili utakmice, odazivaju se pozivu za mobilizaciju, plaćaju porez, uče školu ili studiraju...
alfaholic napisao:@SCHUMACHER
Naravno da nema onoga ko nema mrlju, ali nije u tome poenta. Svako će morati razmisliti o svojim postupcima, Englezi, Francuzi, Amerikanci, pitanje je samo trenutka.
Brat,poenta je sto oni o nama kenjaju i salju svijetu iskrivljenu sliku o svima nama i oni su ti koji pisu istoriju.alfanatic napisao:@ Schumacher
neka Englezi, Francuzi i ostali brinu svoje brige i pišu svoju istoriju.