Granu bi skidao zato što sam nabavio gume za usisnu granu (4 komada) a da bi mogo da ih zamenim moram da skinem tu granu.
Pošto te gume su mi dali pogrešno mesto za v4 za v6 tako da su malo kraće nego što treba te bi trebalo i da malo približim usisnu granu motoru da bi mogao lepo da stegnem šelne (da u radu neskliznu a i vuče mi mao falš vazduh na tom mestu)
Imam Alfa manual za 164 ali tu nema nigde opisano kako se skida usisna grana niti skica niti de su šrafovi koji je drže.
Ako je neko to radio ili gledao kako drugi radi bio bi mu zahvalan da mi objasni jer nebi na slepo da se mučim i pronalazim toplu vodu....
Isto tako i kako se skida sajla za gas a da nemora pola auta da se odšrafi i skine (ima onaj završetak sa dva šrafa koja nima šanse da doprem da bi ih skinuo ....
Imam polovnu ali čik je montiraj bez odšrafljivanja ona dva šrafa što drže bužir.
Ovo su moja dva problema, naizgled prosta ali kod Alfe ......
U nadi da ima Alfista koji imaju iskustva sa ovim problemima a žele to iskustvo i znanje podeliti samnom a samim tim i sa drugim Alfistima željno očekujem sugestije ..........