Poceo sam polako da sredjujem moju 164-vorku, posto sam je nedavno kupio i skontao da joj fali svasta nesto....cak je bila i na taxiju, pa je dosta delova dotrajalo....
Kao prvo, kocnice sam sredio prednje, ostaje mi rucna, koja je iscupana, tj metal za koji je usrafljena je pokidan, iscupan, kako god, sta tu raditi....???

E sad...da pocnem sa onim sto treba da radim....i oko cega mi treba vasa pomoc....

Prvo i osnovno amortizeri i solje amorta i sve sto ide uz to, one gumice, zastite i tako to...
Zanima me sta je neki best buy, a ne najbolje na trzistu i koja je cena toga....???
Druga stvar, kvacilo mi se ne vraca kako treba, ima kao neku knedlu i to se oseti kad ga brze vozim, ne ostrije, nego samo pri vecim brzinama i kad ga tek ugasim i onda pustim kvacilo, oce i da ostane uz pod skroz....sta to moze biti...???
Treca stvar, malopre sam sisao sa auto-puta i pri nekoj brzini od 140km/h i vise pocinje auto da mi trza i cima i kao da gubi snagu, al opet ubrzava, al polako.....sta to moze biti...??