Utisci sa skupa Kragujevac, 03.10.2010.

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
motion
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 11:55 am

Re: Utisci sa skupa Kragujevac, 03.10.2010.

Čet Okt 07, 2010 3:57 pm

koki959: Trosenje sredtava clanova.., pa sve je jasno...samo ne ukapiraste, nove Alfe, na skupu...cije su , a ?!.....jel sad jasno...ali neka ih, nek se samo vozi sto vise Alfi :grin: ...

Molio bih te da objasnis ovu recenicu, osecam se prozvanim jer vozim novu Alfu?

Sta to treba da znaci, svako ko vozi novu Alfu nije pravi alfista ili da je lopov ili oboje?
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Čet Okt 07, 2010 4:11 pm

Dobro je ljudi sa prepirkama-ovo je ipak tema o utiscima sa skupa.Mi koji nismo bili na kraju ce mo pomisliti da je dobro sto nismo bili a sve zbog nekih ljudi (ne prozivam nikoga) cije nickove bas,bas rijetko vidjam na forumu...
Imate li inf ima li Kragujevca iduce godine jer je bio predlog da se iz godine u godinu smjenjuju gradovi?
:wave:
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Čet Okt 07, 2010 4:25 pm

pa ti ne znas, Podgorica je sledece godine! :grin:
Korisnikov avatar
bokac
Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 2:31 pm

Čet Okt 07, 2010 4:26 pm

Vidim ja da se ovde zakuvava :blackeye:
Omasili ste sustinu i od jednog lepog dogadjaja ostace nam ukus gorcine.
Opusteno samo.Tako treba da bude kad smo na skupu a i ovde na forumu.
U organizacijama neka ucestvuje ko koliko hoce i zeli.Ne treba nikoga ninasta prisiljavati niti iko treba nesto zauzvrat da trazi ili ocekuje. :wave:
Slika
Korisnikov avatar
motion

Čet Okt 07, 2010 4:31 pm

Ja se ovde drzim teme u svakom slucaju i svaki moj post je u duhu teme, ali ovde se osecam prozvanim i zahtevam samo od odredjenog lika da objasni svoju recenicu koja me vredja, a to nisam zasluzio pre svega svojim stavom i ponasanjem prema ostalim clanovima. Moje utiske svako moze videti i to je moj ugao gledanja, a kritike sa moje strane su uvek dobronamerne jer mislim da nam je cilj sto bolje druzenje :drink
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 07, 2010 4:36 pm

@motion
Prati temu,nisi ti uopste prozvan.. ;) ;)
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Čet Okt 07, 2010 5:49 pm

Ja izgleda kao da nisam bio na skupu tj. ocem se ovde radi?
Uzgred meni je bilo lepo, zato sam i dosao. Organizacija ok, mesto i klopa jos bolji a voznja pojedinih za medalju (gledajuci postignuta vremena).
Ljube se navozao za sve pare :)
i ako smem da primetim da je ovoga puta 155 -ticarska sekta bila dosta jaka.
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Čet Okt 07, 2010 6:38 pm

ova tema sve vise gubi smisla pa ili je lockujte ili kacite slike i klipove da se vrati u prvobitan kolosek, ja videh gomilu aparata i ljudi koji su fotkali a slika vrlo slabo???
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
G0XY
Garaža: Mito QV
Pridružio se: Pet Nov 20, 2009 12:21 pm

Čet Okt 07, 2010 7:22 pm

Mene je moj drugar suvozac Zoki zeznuo za video snimak.Jbg odebljali mu prsti od cekica i motornog ulja,pa nije imao osecaj da pritisne REC,vec je drzao ugasenu kameru cvrsto uveren da nesto snima hahaha
A Man's Got to Know His Limitations...
Korisnikov avatar
koki959
Garaža: Alfa Romeo 2.0 TS
Pridružio se: Uto Avg 18, 2009 10:14 pm

Čet Okt 07, 2010 7:39 pm

motion napisao:koki959: Trosenje sredtava clanova.., pa sve je jasno...samo ne ukapiraste, nove Alfe, na skupu...cije su , a ?!.....jel sad jasno...ali neka ih, nek se samo vozi sto vise Alfi :grin: ...

Molio bih te da objasnis ovu recenicu, osecam se prozvanim jer vozim novu Alfu?

Sta to treba da znaci, svako ko vozi novu Alfu nije pravi alfista ili da je lopov ili oboje?

Sad sam dosao sa posla pa tek sad odgovaram....ma dragi kolega ovaj lik koji je to napisao, to jest ja :D se sprdacio sa glupostima tipa gde su nase pare!!!Bre druze, lakse malo....ne mogu svaki put da bijem po 10 smajlija da bi se shvatilo zezanje i ironija. Kakva clanarina i pare i trosenje!!! Pa nema tih para za koje bi bio pod stresom oko organizacije takvih skupova i ostali dzidzu midza vezanih za to!! Znam jako dobro koji je to smor i uvek ponavljam HVALA onima koji nam to priuste jer to kosta zivaca i energije koje nijedna clanarina ne moze da pokrije. Glavna aluzija je bila na Mito i Gulietu... :D ali u sali naravno...uf dajte malo dobre volje i pozitivne energije, ovde se uglavnom pise opusteno i sa salom pa tako i shvatajte prepisku!! Nadam se da su sad vuci siti i koze na broju :grin:
Korisnikov avatar
ilijapaun
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 16v 2010
Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 10:58 am

Čet Okt 07, 2010 7:46 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
bokac
Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 2:31 pm

Čet Okt 07, 2010 7:54 pm

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
miQzma
Garaža: Alfa Romeo 156
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 5:29 pm

Čet Okt 07, 2010 8:15 pm

ZEPELINBG napisao:da preciziram..
Alexa je DNF,jer je imao jump start kao i voznju u kontrasmeru na stazi! Sto se tice njegovog umeca..on zna sta ja mislim o tome!
Slazem se da pravilnik o voznji na stazi treba da se objavi..pozitivna sugestija.. :)
Driftove i paljenje guma niko ne spori..i ja sam u toj plavoj Alfi radio to NA STAZI...ali bilo je par ostrijih voznji,drifta i okretanja VAN STAZE..sto nije primereno ovakvom skupu..a u pitanju je bezbednost..kao i odgovornost organizatora skupa..koji je uredno prijavljen u SUP-u!!

Aleksa je, mozda, DNF zato sto je imao jump start i voznju u kontra smeru.

Ali, JA, Kuzmanovic Milinko, nisam merio vreme istom, jer nije ispostovao jedini zahtev koji je dekideki trazio prilikom najve voznji, a to je da se veze. Osim toga sto nije hteo da se veze ni u jednom krugu koji je vozio, tako me je strucno o d j e b a o, kad sam to zatrazio od njega da sam se zapitao koji mi je moj trebalo da se hvatam stoperice. Mogao sam, lepo, da stavim ruke u dzepove i posmatram to sa parkinga. I da me boli, bas, ko je na stazi, sta radi, i za koje vreme.

Pravo da vam kazem, nikada se nisam pitao ko je osnovao klub (mada sam znao), nisam imao, niti imam ambicije da imam bilo kakvu ulogu u klubu. Jedino sto znam je da cu uvek biti spreman da pomognem u okviru svojih mogucnosti. Sve dok ne bude ugrozen moj integritet i dok ne osetim da sam ugrozen po bilo kom pitanju.

A, kad smo vec kod organizovanja skupa i prijave istog u SUP-a, nadam se da znate koje su posledice koje organizator snosi ukoliko se desi bilo sta sto ima veze sa narusavanjem bezbednosti. Kada proverite ko bi (sve) odgovarao za nezgode ili nesrece koje se mogu desiti, verujem, da se nece desiti ni da se po stazi divlja kada nije vreme "trke", niti da se divlja van staze, kao i da ne postoji zastitna ograda.
Organizovanje tog dela skupa je ozbiljna stvar i nije dovoljno prekrstiti se tri puta vece pred skup i ujutru na dan organizovanja skupa.

Zepu, Ani i Andri i Dekiju :medal: za trud.
Meni je bilo drago da malo pripomognem i uvek mozete da racunate na to, pa makar samo da dovezem "radnu snagu". Ali, ja cu se uvek ponasati onako kako ja mislim da je pravedno i kako je definisano pre aktivnosti.

Ovakvi razgovori su dobri i korisni. Radjaju mnoge dobre stvari. Podsticu ljude, navode ih da se potrude. Ako nista, onda da osnuju svoje klubove. Meni je dobro u ovom klubu. Stekao sam i neke drugare.
Raven Club Serbia
Korisnikov avatar
motion

Čet Okt 07, 2010 8:53 pm

Sto se mene tice vuk sit i koze na broju koki959, doslo je do nesporazuma :doh: .

A sad da se vratimo pozitivizmu :drink :arflag :D
Korisnikov avatar
ana156
Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 9:57 am

Čet Okt 07, 2010 9:41 pm

@miQuzma, jedno veliko i jednostavno HVALA, a ti sam znaš na čemu sve.

Momci,

Ja sam se uglavnom u ovim situacijama, do sada, trudila da smirim testosteron i stvari izmoderiram tako da svaka strana, ako ništa drugo barem pravilno razume drugu stranu, znajući da nije moguće, a ni neophodno, da se svi slože.

Ovaj put.... jednostavno nije mi ni do priče ni do objašnjavanja.....preduzećemo neke mere da se stvari "regulišu"...ali ni ja lično (a mnogi od vas zanju i moj duh i moj odnos prema klubu a posebno prema ljudima u istom i onima koji ga postrani podržavaju) ne mogu da dozvolim neke banalnosti.

Ja sam normalan čovek, koji u svojoj porodici, na poslu i u svim svojim "vanškolskim" aktivnostima nastupa sa trudom i predanošću. Što više se zalažem, osećam da više živim.

Dajte, presaberite se. Ako se neko i pokajao i može to da iznese, to bi bio najveći čin i veliki presedan. Ako nije, već naprotiv, svima nam lična volja nalaže kako da se ponašamo i gde da pripadamo, ili ne.

Pozdrav!
TRUE to YOU TS
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Čet Okt 07, 2010 9:42 pm

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Dewillex napisao:
darko qv napisao:hahaha hahaha Distance mogu,al 14 ne mogu zbog 284mm diskova. :rotfl:
Ufff al sam usro stvar. Dobro mogu i 15 ali niskoprofilni. Zamisli tu pojavu sa tockovima van blatobrana. hahaha hahaha hahaha
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Čet Okt 07, 2010 9:44 pm

dekideki napisao:pa ti ne znas, Podgorica je sledece godine! :grin:
:beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :medal: :djparty
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
giska
Garaža: Alfa Romeo 33 Boxer 16v. QV
Alfa Romeo 146.1.4 T.S.
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 3:33 pm

Čet Okt 07, 2010 9:49 pm

Evo par slika van skupa...
Restoran

Slika

Slika
Šetnja po obali jezera ispod restorana
Slika
Povratak za NS
Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
pekovic
Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 ts, punto van 1.9 jtd (firmin)
Pridružio se: Ned Sep 20, 2009 8:46 pm

Čet Okt 07, 2010 10:15 pm

Ja ovdje ama bas nista ne razumijem!
A jos manje kada sam pogledao kako su to kolege odradile.
http://www.bmwclubserbia.com/forum/inde ... opic=13369
Ovo je za svaku pohvalu! :hello:
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Čet Okt 07, 2010 10:54 pm

eh bre darko, pa salio sam se naravno, zar tome ne sluzi blesavi smajli na kraju? :)

btw, vise puta smo potezali tu temu (skupa u CG, PG ili BD) i bilo je zainteresovanih, a i ja sam jos tada obecao da cu doci... lepa ideja, bilo bi dobro da moze da se lepo i realizuje! :wave:
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 08, 2010 12:01 am

@pekovic
ja mislim da ti ipak razumes,bar delimicno..ili se varam!?
Vidis..ni ja ne razumem kako se toliko dugo upload-uju tvoje fotke ovde.. :scratch: ..ali hajde..valjda ih ima dosta..pa treba vremena :grin:
Korisnikov avatar
dexxxter
Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:32 pm

Pet Okt 08, 2010 12:19 am

ZEPELINBG napisao:@pekovic
ja mislim da ti odlicno razumes...ili se varam!?
Vidis..ni ja ne razumem kako se toliko dugo upload-uju tvoje fotke ovde.. :scratch: ..ali hajde..valjda ih ima dosta..pa treba vremena :grin:
Slike su kod mene, kao sto ti znas, od kad smo se videli... ;) Ima ih dosta, a poprilicno su velike... A tek snimci, a posto su u HD rezoluciji, ima ih i od 250MB... Treba mi predlog za program za kompresovanje videa! Nisam imao potrebe da to radim ranije, pa nemam predstavu koji bi sw bio najbolje resenje... Ko pomogne :beer: :beerchug: :drink
Slika
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 08, 2010 12:30 am

pekovic napisao:Ostale cu veceras, kad krenem na spavanje, da pustim da se ucitavaju. Valjda ce zavrsiti do ujutro :wave:
@Dexx
Ovo je pekovic napisao...zato sam reagovao..i nisam znao da su sve kod tebe!
A za program..javice se neko...nadam se !!
Korisnikov avatar
dexxxter
Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:32 pm

Pet Okt 08, 2010 12:36 am

Cini mi se da sam ti rekao jos juce ili prekljuce kad smo se videli da su sve slike i svi snimci kod mene...
Imam samo dva problencica... prvi onaj gore, a drugi sto mi je juce prs'o XP pa mi se blokira komp, a nemam vremena da ga sredim. :cray:
Slika
Korisnikov avatar
Dewillex
Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 11:03 am

Pet Okt 08, 2010 7:26 am

Nemoj ništa da kompresuješ. Ako je video predugačak samo ga iseckaj na više videa. Mislim da je ograničenje u dužini. 10min. Moji su neki bili i 100mb
Slika

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”