Molio bih te da objasnis ovu recenicu, osecam se prozvanim jer vozim novu Alfu?
Sta to treba da znaci, svako ko vozi novu Alfu nije pravi alfista ili da je lopov ili oboje?
motion napisao:koki959: Trosenje sredtava clanova.., pa sve je jasno...samo ne ukapiraste, nove Alfe, na skupu...cije su , a ?!.....jel sad jasno...ali neka ih, nek se samo vozi sto vise Alfi...
Molio bih te da objasnis ovu recenicu, osecam se prozvanim jer vozim novu Alfu?
Sta to treba da znaci, svako ko vozi novu Alfu nije pravi alfista ili da je lopov ili oboje?
ZEPELINBG napisao:da preciziram..
Alexa je DNF,jer je imao jump start kao i voznju u kontrasmeru na stazi! Sto se tice njegovog umeca..on zna sta ja mislim o tome!
Slazem se da pravilnik o voznji na stazi treba da se objavi..pozitivna sugestija..![]()
Driftove i paljenje guma niko ne spori..i ja sam u toj plavoj Alfi radio to NA STAZI...ali bilo je par ostrijih voznji,drifta i okretanja VAN STAZE..sto nije primereno ovakvom skupu..a u pitanju je bezbednost..kao i odgovornost organizatora skupa..koji je uredno prijavljen u SUP-u!!
Dewillex napisao:Ufff al sam usro stvar. Dobro mogu i 15 ali niskoprofilni. Zamisli tu pojavu sa tockovima van blatobrana.darko qv napisao:![]()
Distance mogu,al 14 ne mogu zbog 284mm diskova.
![]()
![]()
dekideki napisao:pa ti ne znas, Podgorica je sledece godine!
Slike su kod mene, kao sto ti znas, od kad smo se videli...ZEPELINBG napisao:@pekovic
ja mislim da ti odlicno razumes...ili se varam!?
Vidis..ni ja ne razumem kako se toliko dugo upload-uju tvoje fotke ovde....ali hajde..valjda ih ima dosta..pa treba vremena
@Dexxpekovic napisao:Ostale cu veceras, kad krenem na spavanje, da pustim da se ucitavaju. Valjda ce zavrsiti do ujutro
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”