Eh, kako sad to tebi objasniti - ne znam ni sam, a ne znam ni zasto bih...

Utoliko bi kupovina bila i povoljnija. Koga briga za multiair kada w ima TFSi, common rail su takodje poceli da rade tako da je i JTDm nebitan totalno. Fiat nema nikakve menjace, a u poredjenju sa wagenovim DSG-om, tek nema nista. Mislim da wagenu fali jedan power brand kojim bi parirali bmw-u, a misljenja sam da bi to pariranje bilo mnogo ozbiljnije nego sto sada Fiat pokusava.DejanGT napisao:AR nije više fizički neki entitet, to je sada gomila stvari razbacanih na gomilu mesta u okviru fiat-a, zato stalno i pitam kako bi fiat to skupio nazad na jedno mesto i predao VW-u... zato i mislim da se samo o bedžu i priča.
Hajde bre ne zezaj, kakvu emociju su imali Seat i Skoda? Kad pogledas sada Seat Cupra, smrzne ti se... A ranije, Arosa i Toledo - biseri zivi. Lambo da ne pricam, fantasticni su i sto je najbitnije, vozljiviji su nego ikada. Do skoro smo ih mogli gledati samo na slikama jer ih je toliko bilo da je veca mogucnost bila da zajases zvezdu padalicu nego da vidis Diabla u voznji.speedfreak968 napisao: Iz ambisa su izvukli Bugati, Bentley a Boga mi i Lambo... Da li su potonji time izgubili dushu? Ono neshto shto budi emocije, ono neshto shto kod mnogih presudno utiche pri izboru automobila? Mislim da jesu...
I sta bi onda vozili forumasi?starac vujadin napisao: Hajde sad ja malo da teoretisem...Jedna od stvari koju bi mogli da urade i sto bi imalo rezona je da od Alfe naprave neki malo otkaceniji sportski niche brend, konkrenciju Jaguaru, Maseratiju, Porscheu...nesto ispod Lamborghinija, otkacenije od Audija, sportskije od Bentley-ja...da imaju gamu modela u fazonu 8c....produkcija od 20-30 hiljada automobila maksimum...Meni bi to bilo super jer bi to bio povratak na filozofiju predratne Alfe. Alfino ime ima potencijal za mnogo zesce modele, a ne za zujalice za zene na bazi Grande Punta.
Upravo tako. Potencijal lezi u svim pravcima, a najbolji pravac je onaj najotkaceniji jer danas prosecnost ne donosi nista, jos manje ce donositi u blizoj buducnosti.starac vujadin napisao:Meni bi to bilo super jer bi to bio povratak na filozofiju predratne Alfe. Alfino ime ima potencijal za mnogo zesce modele, a ne za zujalice za zene na bazi Grande Punta.
Bauhaus...starac vujadin napisao:Nemci u svojoj istoriji imaju puno otkacenih automobila, a o umetnickim, arhitektonskim i drugim otkacenim delima Nemaca moze se pricati danima.